Ale ví o Asii všechno, teda skoro všechno. Žádné téma mu není cizí, co třeba Tři soutěsky? Ááánebo Černobyl?
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Teď jsem poslouchal v rádiu, jak velkým problémem jsou pytláci v Afice lovící nosorožce - prodávají do Číny rohy, z 1 nosorožce bratru za 1 milion Káčé.
a už jich bylo za tímto účelem zabito 700 kusů během dvou let, za letošek 13.
prouky napsal:
Teď jsem poslouchal v rádiu, jak velkým problémem jsou pytláci v Afice lovící nosorožce - prodávají do Číny rohy, z 1 nosorožce bratru za 1 milion Káčé.
a už jich bylo za tímto účelem zabito 700 kusů během dvou let, za letošek 13.
Nevíte, za kolik je letenka do JAR?
Vykašli se na JAR. Pokud se Ti povede přesvědčit Číňany, že nejlepší afrodisiakum je prášek z penisu blbce, máš v obou našich Sněmovnách materiálu na pěkných pár let ... a odstřelené kusy Ti budou - narozdíl od nosorožců v JAR - stále doplňovat...
Upravil radosek dne 26.01.2012 16:44
Thajská policie objevila v Bangkoku ilegální jatka, kde řezníci zabíjeli a porcovali exotická a chráněná zvířata. Zasahující policisté přistihli řezníky přímo při činu: V obyčejném obytném domě právě porcovali na kusy tygra.
V domě na předměstí Bangkoku policisté našli zbytky slona, zebry, pakoně a lva. Maso skladované v mrazáku bylo podle úřadů pravděpodobně určené k lidské konzumaci. "Předpokládáme, že nalezené maso je z tygra, protože jsme našli tygří kůže a hlavy. Z toho, co jsem viděl, šlo o dva tygry," řekl velitel policejní jednotky pro ochranu přírody Norasak Hemnisi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Thajská policie objevila v Bangkoku ilegální jatka, kde řezníci zabíjeli a porcovali exotická a chráněná zvířata. Zasahující policisté přistihli řezníky přímo při činu: V obyčejném obytném domě právě porcovali na kusy tygra.
V domě na předměstí Bangkoku policisté našli zbytky slona, zebry, pakoně a lva. Maso skladované v mrazáku bylo podle úřadů pravděpodobně určené k lidské konzumaci. "Předpokládáme, že nalezené maso je z tygra, protože jsme našli tygří kůže a hlavy. Z toho, co jsem viděl, šlo o dva tygry," řekl velitel policejní jednotky pro ochranu přírody Norasak Hemnisi.
A kde se to dá koupit? Takovej řízek z tygra...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
A kde se to dá koupit? Takovej řízek z tygra...
staci dolozit, ze jses ignorant a na Thajsky/vietnamsky ambasade ti ho daj rovnou
17 cm
tygří maso jsem v Thajsku jedl.. cca před 12-ti lety jako mnoho jiných dalších turistů, když jsem byl na "tygří farmě" kde právě tygry hlavně na maso chovali.. bylo jich tam v řádů tisíců.. takže tygři se v thajsku na maso oficiálně chovají.. tady byl asi hlavní problém, že to nebylo na vládou schválené farmě a tudíž načerno bez náležitých odvodů králi.. takže problém jako všude jinde.. Můžeš zabíjet a prodávat co chceš - ale můsíš platit - a běda jak si uleješ nějakej ten dukát pro sebe.. Sloni předpokládám je velkej problém jako všude na světě.. V africe už je to skoro všechno vybitý tak se pytláci přesouvají do asie. Ale určitě nejsou "sloní farmy" na maso.. to se síš loví pytlácky ve volné přírodě..
jezek napsal:
tygří maso jsem v Thajsku jedl.. cca před 12-ti lety jako mnoho jiných dalších turistů, když jsem byl na "tygří farmě" kde právě tygry hlavně na maso chovali.. bylo jich tam v řádů tisíců.. takže tygři se v thajsku na maso oficiálně chovají.. tady byl asi hlavní problém, že to nebylo na vládou schválené farmě a tudíž načerno bez náležitých odvodů králi.. takže problém jako všude jinde.. Můžeš zabíjet a prodávat co chceš - ale můsíš platit - a běda jak si uleješ nějakej ten dukát pro sebe.. Sloni předpokládám je velkej problém jako všude na světě.. V africe už je to skoro všechno vybitý tak se pytláci přesouvají do asie. Ale určitě nejsou "sloní farmy" na maso.. to se síš loví pytlácky ve volné přírodě..
"Our position is that tiger farms as an animal practice are cruel. They fan the potential use of tiger parts. That is extremely dangerous because that would continue to spur demand," said the World Bank's Keshav Varma, who is the program director for the Global Tiger Initiative, a coalition formed in 2008 with the Smithsonian Institute and nearly 40 conservation groups. It aims to double tiger numbers by 2022.
---
Wild tiger numbers have plummeted because of human encroachment, the loss of more than nine-tenths of their habitat and poaching. From an estimated 100,000 at the beginning of the 20th century, the number today is less than 3,600.
---
jak rikam.. dobrou chut. Jist temer vyhubeny zvire, navic naprosto nelogicky apex predatora... je opravdu moralne vyborne obhajitelne. At uz je chovane na farme, nebo ne.
Ale chapu... vnimani "frajeriny" mame kazdy jine.
Upravil hicks dne 07.02.2012 09:34
17 cm
Upravil hicks dne 07.02.2012 09:39
17 cm