petrs napsal:
Hele Tome, nechci bejt opet "ten rejpal", ale neda mi to nezeptat se... Zega Pro nosice maji udavanou nosnost 5 anebo 10kg. Basa piva ma cca 15kg. Ne.sere si Touratech tak trochu do vlastniho hnizda?
Proč? Může se to celkem snadno ošetřit maximální povolenou rychlostí jízdy s nákladem - třeba 40km/h a je to.
5kg se udává proto, že se nikdy nedá zjistit, kolik tam měl člověk skutečně naloženo. To samé dělá i BMW, nosnost celé plotny je prostě úmyslně psaná jako relativně jen pár kilo a nevím o výrobci, který by napsal, že nosnost jeho plotny nebo topcase je třeba 15kg, Něco váží plotna a něco samotný topcase, proto se dává to zatížení topcase takhle málo. Tady je o topcase míň, což bude dělat tak 5kg a určitě nosič vydrží 15kg, podle mě vydrží i kdyby si spolujezdec na plotnu sednul, takže třeba i 50kg to zvládne. Problém je v tom, když vezmeš 40l topcase a naložíš ho konzervama a v 80kmh přejedeš retardér, tak to někde může prasknout nebo se něco ohne a třeba i kovový gril na 1200GSA může rupnout. Proto tam dávají tak málo a je jistý, že i při 3x větší zátěži se ještě nic nestane a kdyby to ruplo, je nepovolené přetížení a neřeší se to jako reklamace.
tak třeba Hepco Becker udává u topcase nosnost 100 kg
petrs napsal:
Hele Tome, nechci bejt opet "ten rejpal", ale neda mi to nezeptat se... Zega Pro nosice maji udavanou nosnost 5 anebo 10kg. Basa piva ma cca 15kg. Ne.sere si Touratech tak trochu do vlastniho hnizda?
Proč? Může se to celkem snadno ošetřit maximální povolenou rychlostí jízdy s nákladem - třeba 40km/h a je to.
5kg se udává proto, že se nikdy nedá zjistit, kolik tam měl člověk skutečně naloženo. To samé dělá i BMW, nosnost celé plotny je prostě úmyslně psaná jako relativně jen pár kilo a nevím o výrobci, který by napsal, že nosnost jeho plotny nebo topcase je třeba 15kg, Něco váží plotna a něco samotný topcase, proto se dává to zatížení topcase takhle málo. Tady je o topcase míň, což bude dělat tak 5kg a určitě nosič vydrží 15kg, podle mě vydrží i kdyby si spolujezdec na plotnu sednul, takže třeba i 50kg to zvládne. Problém je v tom, když vezmeš 40l topcase a naložíš ho konzervama a v 80kmh přejedeš retardér, tak to někde může prasknout nebo se něco ohne a třeba i kovový gril na 1200GSA může rupnout. Proto tam dávají tak málo a je jistý, že i při 3x větší zátěži se ještě nic nestane a kdyby to ruplo, je nepovolené přetížení a neřeší se to jako reklamace.
tak třeba Hepco Becker udává u topcase nosnost 100 kg
Ten popis.... tupá hlava národa našeho, vemeno, desigen jeden nezamněnitelný de;bil;ní.. Těch zmíňených 100 kg je v tomto případě taková třešnička:
Moto Vrchí plastový kufr 42L HEPCO + BECKER, kdo cestuje a je zastáncem nezamněnitelného desigenu a funkčnosti tak volba Kufr Gobi je správná ,hliníkový vzhled, kovové zamikání, nepropustí vodu ani vlhkost. O proti kufru 37L není gobi 42L dvouplášťový, nosnost 100Kg, opěrka je dodávána zvlášť cena:1659,-
Oml. za offT
Upravil Tomas1200GSA dne 23.01.2012 23:47
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
To je ale pitomost. Uvěřil bych ještě 10kg ale 100 nevěřím... Nesmysl. Vzadu už je to strašná páka a to si nikdo nelajzne, určitě tam chybí desetinná čárka.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak katalogy jsou u nás k dispozici, budeme rádi, když se v hojném počtu stavíte (osobně) na prodejně..
Všechny informace ohledně zasílání, odkazy na online verze atd - najdete zde: http://touratech-...-v-cr.html
Pokud už jste někdo dostali katalog pomocí PPL (ne v krabici s něčím dalším), napište mi prosím v jakém stavu byl doručený. Začali jsme to balit jinak a chtěl bych si ověřit, že to tak můžeme dělat. Dík.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ciao Tomáši, Prosim tě, jak se dá TT katalog stáhnout kompletně do PC, zkoušel jsem na to přijít, ale nikdy se mi to nepovedlo. Můžu tak maximálně postahovat stránku po stránce. Pokud kliknu na tlačítko download v pravém horním rohu, tak mi to akorát otevře další úplně stejný okno. Žádná stahovačka nezačne.
Je na to nějakej návod?
Prohlížet to online je dost zdlouhavý když mi například v práci kolísá připojení internetu a tu knížku velikosti prvního dílu trilogie "Jak pochopit ženu" se mi na mých častých cestách tahat neechce.
Případně pokud to máte někdo už stažený že byste mi to s dobrým srdcem nasdíleli a já si to stáhnul
díky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
vpravém horním rohu máš rovnou Download... otevře se ti na nové stránce celé PDF (chvilku to trvá má kolem 100MB a pak dáš jen Uložit jako) ... případně zkus následující odkaz... ale nevím zda rovnou půjde: http://www.tourat...usgabe.pdf
falcons napsal:
Prohlížet to online je dost zdlouhavý když mi například v práci kolísá připojení internetu a tu knížku velikosti prvního dílu trilogie "Jak pochopit ženu" se mi na mých častých cestách tahat neechce.
Případně pokud to máte někdo už stažený že byste mi to s dobrým srdcem nasdíleli a já si to stáhnul
Asi jsem byl jenom netrpělivej, když se mi otevřelo to nové okno, přišlo mi totiž úplně stejný jako to první. Zkoušel jsem to v práci kde to připojení je bída, doma už se to povede.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.