magoss napsal:
Ahoj Tomáši..sice pozdě ale přece..hodněkrát jsem v práci slyšel hele díval ses na to bylo to v telce..dnes jsem se konečně dostal k tomu že jsem si to našel na netu a pustil si to... komplet vlákno sem i pročítat nechce ale jak jsi napsal nebude to jako LWR a LWD..zato je to tak nějak hezky česky..ač to všechno jsou lidi co mají peníze a větší možnosti..mě se to prostě líbilo!!! nic proti vám jezdcům ale z těch 4 videí co jsem viděl byl stejnak asi největší borec DRÁPALÍK
Proč myslíš ??? Kkyž budu mít pazourák a vopřu ho vo auto tak to jistě není problém
Navíc když votevřu konzervu votvírákem alias šroubovák mezi kartery(Velebnosti chce se mi zvracet) tohle bych neudělal ani v poušti A nejlepší sevisák a pak si všichni stěžujte
Jak jsem napsal už tady nic nechapu
Upravil smazak73 dne 04.11.2011 21:27
Proč myslíš ??? Kkyž budu mít pazourák a vopřu ho vo auto tak to jistě není problém
Navíc když votevřu konzervu votvírákem alias šroubovák mezi kartery(Velebnosti chce se mi zvracet) tohle bych neudělal ani v poušti A nejlepší sevisák a pak si všichni stěžujte
Jak jsem napsal už tady nic nechapu[/quote]
ber to tak každý na to máme svůj nějaký názor a mylsím že je svoboda slova..někomu se to líbit může někomu ne..každý je nějaký..přiznávám nepročítal jsem toto vlákno celé a asi ani nebudu ač beztak se to tu určitě taky zas dohaduje.. jen jsme se prostě vyjádřil a za mě mě se to prostě líbí jak je to nastříhané..i když realita snimi asi byla daleko daleko horší ale co..
magoss napsal:
Jak jsem napsal už tady nic nechapu
ber to tak každý na to máme svůj nějaký názor a mylsím že je svoboda slova..někomu se to líbit může někomu ne..každý je nějaký..přiznávám nepročítal jsem toto vlákno celé a asi ani nebudu ač beztak se to tu určitě taky zas dohaduje.. jen jsme se prostě vyjádřil a za mě mě se to prostě líbí jak je to nastříhané..i když realita snimi asi byla daleko daleko horší ale co..[/quote]
Mě se to taky líbílo vo tom žádná !!! V mych příspěvcích není zášt,závist nebo tak něco akorát ten nejlepší servisák mě dojal. TAKLE SEM RAZDĚLÄVAL SPOJKU KDYŽ MI BYLO DVACET!!!!!!
smazak73 napsal:
[quote]magoss napsal:
TAKLE SEM RAZDĚLÄVAL SPOJKU KDYŽ MI BYLO DVACET!!!!!!
když musíš tak musíš...jak bys to řešil ty v jejich situaci??nechci se ho ale zastávat
jinak letos jsem měl možnost v létě na dovče potkat dva super motorkáře co cestovali po republice na vích indiánech z roku 29 tuším jeden z nich mi vyprávěl že jeho známej půlil motor někde kdesy mezi passama v itálii nevím dke přesně..jen hodil na cem celtu a pár dobrovolníků mu ze zájmu svítil kuchal to přes noc ráno motor byl složen a on vesele pokračoval v cestě...prostě když musíš tak musíš a když se toho nebojíš abys to aspoň nějak zprovoznil aby to bylo schopný jet dál
Jo jo to máš pravdu.Ale něco jinýho je půlit karter a něco jinýho je odělat víko od spojky .Asi to byl fakt člověk kterej jim hodně pomohl a byli mu hodně vděční že mohou jet dál takovej jak já říkám Schopnej voják v poli ------ALE NEZLOB SE NA MĚ -----z hlediska strojařiny je to na pováženou
A ještě něco: Tohle udělat před mistrem kterej mě učíl tak víš co by mi řekl?
Urazím ti ruce u samý prdele!!!!!
Upravil smazak73 dne 04.11.2011 23:03
Co se týká toho otevření víka spojky, tak to bylo peklo, nevím proč - jestli to bylo zapečený vysokou teplotou, každopádně to nešlo otevřít. Jak kdyby to bylo zalepený epoxidem.
Co se týká nářadí, tak jsme k dispozici dílnu opravdu neměli a na jedné fotce je vidět, jak jsme zkoušeli zvednout víko dřevěným klínkem z nějakého klacku ale ani se to nehlo. Bylo tam víc věcí, které byly destruktivní řekl bych mnohem víc - třeba jsme museli uříznout kus těla držáku páčky, aby se dalo využít lanko úplně povolené (F800 nemá štelování délky na obou stranách), takže to otevření zalepeného víka nevidím jako nic tragickýho. Každopádně jsme byli rádi, že tam byl někdo vůbec ochotný s tím něco udělat, protože jsme fakt byli hodně unavení.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Co se týká toho otevření víka spojky, tak to bylo peklo, nevím proč - jestli to bylo zapečený vysokou teplotou, každopádně to nešlo otevřít. Jak kdyby to bylo zalepený epoxidem.
Co se týká nářadí, tak jsme k dispozici dílnu opravdu neměli a na jedné fotce je vidět, jak jsme zkoušeli zvednout víko dřevěným klínkem z nějakého klacku ale ani se to nehlo. Bylo tam víc věcí, které byly destruktivní řekl bych mnohem víc - třeba jsme museli uříznout kus těla držáku páčky, aby se dalo využít lanko úplně povolené (F800 nemá štelování délky na obou stranách), takže to otevření zalepeného víka nevidím jako nic tragickýho. Každopádně jsme byli rádi, že tam byl někdo vůbec ochotný s tím něco udělat, protože jsme fakt byli hodně unavení.
Nic ve zlým já jen že se mi podařilo takle uštípnout kus karteru doma si poradíš ale co tam s tím když ti s toho pak valí volej a pak babo rad
Hele tam šlo fakt o to otevřít to víko, klidně bysme to i uřízli plátkem, bylo to naprosto jedno. Když máš nepojízdnou motorku 1000km od trajektu tak už to nerozhoduje. Bylo to originál přilepený nějakým hermetikem ale drželo to jak kdyby to bylo lepidlo. Zkoušeli jsme to otevřít ještě s teplým motorem a pak jsme čekali x hodin až to ve stínu vychladne na nějakých okolních asi 45 ale bylo to stejný. Ten hermetik se nedal vůbec ani potom z hliníku dostat - měli jsme teplotní pastu namísto těsnění na takové věci ale bylo potřeba odstranit ty zbytky původního a vůbec to nešlo - jak kdyby to bylo zapečené a stalo se z toho sklo.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jestli bude, tak bude fórum mezi prvními, kdo se to dozví. S producentem se uvidím ve středu tak se ho na to zeptám. Pokud vím, tak dělali na anglické verzi toho editu co šlo v TV kvůli zahraničním partnerům dalších akcí a to byla priorita. Zjistím...