Chlapi, když tady proběhla diskuse o zabezpečení moto, nemáte někdo typ na slušnej alarm pro GSA nebo nějakej univerzál se snadnou montáží? Dík
Upravil GS68 dne 26.02.2012 11:55
biker755 napsal:
Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry ale
hm to mne nenapadlo.. ja tu narazim na mistni koumaky a kseftmany s teplou vodou, kteri nic neresi jednoduse.
---
navic i v INVELTu muzes koupit starsi moto... myslel jsem, ze nekteri radsi kvuli usetrenym 20k koupi Adventura od Turka ve Frankfurtu, kteremu se pak uz nikdy nedovolaj.
No hele ty koumáku )) možná to obchodníci s teplou vodu jak ty píšeš dělaj kuli tomu, že moto vyjde v polsku o cca 60 tis levněji. Takže například já jsem ty ušetřený peníze dal do výbavy od TT. Někomu stačí ten pocit, že podpořil českýho prodejce, ale mě třeba ne. Koukám i na cenu a taky na služby a jeliož mě tenkrát v Inveltu rozhodně nepřesvědčili, tak jsem to řešil přes Polsko. To jen tak torchu na obhajobu koumáků a obchodníků s teplou vodou