hicks napsal:
..... ja budu nejspis o neco, ci o dost chytrejsi.....
To přesvědčuješ sebe nebo okolí?
hele Vjetrniku... kdyz uz tu do mne tak sijes, tak na Tebe neco prasknu.
O Sadilkovi jsi mi do telefonu mluvil jako o de*lovi, id*otovi, nebo kr*tenovi?
Pamatuju si to MOC DOBRE. A podle mne, to nebylo jen jednou.
Jako ostatne o hromade ostatnich, kvuli kterym nejezdis ani na srazy ani nechodis na spolecne vecere.
Takze radsi pomlc, ano?
Upravil hicks dne 06.03.2012 09:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je mi 66 roků, z toho jezdím 51 na motorce od Jaw ´přes HD ,Yamaha, až letos 800GS. Před měsícem jsem se zaregistroval na BMWGS a byl jsem nadšený, jak je to super , jak mi neznámí kluci odpovídají na mojí neznalost 8kila a jaké docela plodné diskuze se tu vedou. A po měsíci co nevidím. Hádky, urážky, sprostota a pod.
Kluci, móóóc Vás prosím, vys..te se už na to, vraťte to o pár dnů zpátky , ať nás , co sem rádi chodíme se radit a číst si,(a je nás asi většina z těch 3007 ) tak ať nás nedonutíte tímto skvělým fórem opovrhovat.
Díky Honza
KUKY se vrací
hicks napsal:
..... ja budu nejspis o neco, ci o dost chytrejsi.....
To přesvědčuješ sebe nebo okolí?
Jako ostatne o hromade ostatnich, kvuli kterym nejezdis ani na srazy ani nechodis na spolecne vecere.
Takze radsi pomlc, ano?
HAHA no panove.....radsi si to bezte vyrikat nekam do hospody,tohle vlakno melo byt o necem jinym a kam to az zaslo? Osobni urazky,praskani na sebe ....to uz je moc
Ano Kubíku, alkoholové dýchánky skutečně nemusím a čas u píva, kterého je dost málo, trávím s přáteli...víš?
A o Sadílkovi jsem prohlásil, že na mne působí příliš arogantně, než abych s ním já někam jel...navíc sám jsi si mohl všimnout, že abych já s někým mohl někam jet, musel bych jet na půl plynu a to vydržím do první zatáčky
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Timhle se fakt niceho nedobereme. At si kazdej mysli o ostatnich co chce. Ale nechte si to fakt kluci radsi alespon castecne pro sebe, protoze osobnim vypadem asi nikdy nikoho presvedcit o svy pravde nejde... Zvlast v psany forme. Jinak je zajimavy, ze v ty hospode se tohle skutecne vyresi snaz a ani se nemusi nikdo prat....
Maiali nel Fango!
OKAY.. ZAKOPAVAM (ALESPON DO ZITRKA) VALECNOU SEKERU V TOMTO VLAKNE.
17 cm
hicks napsal:
Takze radsi pomlc, ano?
Poslyš Hiksi,
tohle jako mělo na*rat koho? Vjetrnika, Sadílka, nebo snad to bylo naznačení toho, že když už jinak nemůžeš, budeš žalovat?
Trochu mi to připomíná mou 6 letou dceru. Chytrá jak opice, spoustu toho slyšela a nebojí se to použít, ale jakmile jí zaženeš do kouta (pochopí že udělala něco špatně), stejně potřebuje prosadit svou (mít poslední slovo) a začne se vztekat a někdy dokonce i vymýšlet, aby bylo alespoň trochu po jejím. Ale jak jsem psal, je malá a u ní to je spíše úsměvné.
Neznám Tě a nepotřebuju si nic dokazovat a ani Tě urážet. Rozhodně se s Tebou neůžu měřit ve zkušenostech v sedle a ani v nájezdu, zájezdu, přejezdu .... a podobných disciplínách Tebou velmi často vzpomínaných .
Nicméně svou neomylnou potřebou neustále komentovat a "usměrňovat" všechny k chování podle Tvých (jediných správných) měřítek dost lidí spíše odpudíš a rozhodně to neodpovídá Tebou proklamované demokracii.
Dlouho jsem mlčel (u mě dost neobvyklá věc, taky si rozhodně nenechám vše líbit), ale neumím to donekonečna.
Btw, vsimli jste si, ze se tu vetsinou nejvic nesnasi lidi co se neznaji, zatimco Ti co se obcas potkavaji se maji radi i pres odlisny nazory?!
Maiali nel Fango!
KUKY napsal:
Je mi 66 roků, z toho jezdím 51 na motorce od Jaw ´přes HD ,Yamaha, až letos 800GS. Před měsícem jsem se zaregistroval na BMWGS a byl jsem nadšený, jak je to super , jak mi neznámí kluci odpovídají na mojí neznalost 8kila a jaké docela plodné diskuze se tu vedou. A po měsíci co nevidím. Hádky, urážky, sprostota a pod.
Kluci, móóóc Vás prosím, vys..te se už na to, vraťte to o pár dnů zpátky , ať nás , co sem rádi chodíme se radit a číst si,(a je nás asi většina z těch 3007 ) tak ať nás nedonutíte tímto skvělým fórem opovrhovat.
Díky Honza
Neboj, už se otepluje, za chvilku se to zase bude dát číst......
Pod lípou je místo pro setkání všech wikipedistů a diskuse, které jsou obecnější než jen k jednomu článku. (Název byl inspirován slovinskou wikipedií. Nabízela se také hospoda, což mají i v latině.) Pokud chcete ostatním něco oznámit, použijte stránku Pod lípou (oznámení). Pokud potřebujete s něčím na Wikipedii pomoci, požádejte o to na stránce Potřebuji pomoc. Máte-li požadavek na správce, uveďte jej na Nástěnce správců. Pokud chcete požádat o další názor ve věcném sporu mezi dvěma či více wikipedisty, učiňte tak na stránce Třetí názor. Pokud chcete pomoci řešit spor spíše osobní povahy, požádejte o Mediaci. U editorů a editorek Wikipedie se očekává dodržování základních pravidel slušnosti, které nám umožnují spolupracovat na tvorbě encyklopedie nejen z encyklopedického, Pět pilířů, Pravidlo, Encyklopedie, Co Wikipedie není, ale i z lidského hlediska. Patří sem mimo jiné ŽOÚ, PDV, Komunita, Wikietiketa, WikiLáska. Každý/á by se měl/a v největší možné míře snažit uplatňovat, co se z tohoto dozvěděl/a. V případě záměrného a opakovaného narušování tohoto očekávání, je vysoká pravděpodobnost oprávněného trestu v podobě blokování nebo jiných prostředků ochrany encyklopedie.
Informace o plánovaných i proběhlých osobních setkáních wikipedistů najdete na stránce Pod reálnou lípou.
Diskuse o Wikipedii po IRC se vede na kanálu #wikipedia-cs na serveru irc.freenode.net, viz také Wikipedie:IRC.
to Hicks:
"na mem minulem muslimskem foru kdokoliv, kdo zacal vyhrozovat, byl za losera a pokud neprestal, prisel ban." wow... to už jsi tady dávno neměl být, nebo jsi ten loser?
"jenomze Sadilku tady je takovej zajimavej faktor, ze ja budu nejspis o neco, ci o dost chytrejsi nez ty" další pěknej argument... takovej "pádnej a neodiskutovatelnej"
žaluješ telefonické hovory? to je co za argument? loserovskej, nebo malého fakana?
Tak si rikam, jestli si ten jednostrannej mir zaslouzis.. to je jak s Palestincema.
Upravil hicks dne 06.03.2012 11:25
17 cm