sadilek napsal:
[quote]Bob napsal:
tak to je nářez to jsem v tom masakru přehlédl,provozovatel má právo mazat upravovat,zakazovat aniž by to musel komukoliv zdůvodnovat ty jo to mě připadá když jsme chtěli jet v roce 1986 do Jugoslávie a nikdy jsme se tam nedostali,napsali nám ze správy víz a výjezdních doložek pouze nežádoucí a cesta se nedoporučuje,tak jsme jeli k baltu 16st moře
Čau Bobe.Přirovnal bych to k tomu,že se na Tvým pozemku pořádá zahradní párty,všichni se dobře baví a pak se Ti tam někdo pobleje,no tak ho vyhodíš,uklidíš a zábava jede dál.Pak je už jen na tobě jestli ho znova pozveš.Na svém písku musíš mít nějaký pravomoce a když je začneš přehánět tak za chvíly budeš na zahradní párty jíst steaky sám!Což ale taky není špatný.
to sadílek: vidíš a tak vznikají dezinformace a fámy. Vůbec nevíš, co tam bylo napsáno a vymyslíš takovou pitomost.
Když to převedu do tvé řeči, aby jsi pochopil - jsi na Bobově párty na jeho zahradě, poblít se je pravidly zakázáno! a někdo ti nalije panáka whisky a ty se zeptáš jestli není k pití slivovice. Bob tě z párty vyhodí, protože slivovice tam není a neřekne ti, ani proč tě vyvedl za plot
edit. písm.
Ahoj.Můžu s Tebou souhlasit v případě,že Ti neřekli že je to Jim Beam párty.
a i kdyby řekli, tak se nemůžeš zeptat?
To je stejně provokativní jako se v gay klubu zeptat na ženskou.
můj soukromý názor je:
je mi uplne jedno ze se zdrazila (pokud je to pravda) placena reklama. dokonce si myslim ze je to v poradku, spolu s narustem clenu musela byt zdrazena, nikdo z inzerentu neprotestuje ani neodesel protoze to pro ne jsou zajimave investovane penize
je mi uplne jedno kdo to vymyslel a podilel se na tom ani kolik z toho ma pro sebe, to je jen Milosova vec jako majitele a uzivatelu webu se to nijak netyka
neni mi uplne jedno jaka koncentrace zavisti, osocovani, sebeprezentace se tu posledni dobou objevuje
Protože víš, že moje paní je soutěživej typ a s vidinou zisku bodu vymete kde co...
A představíš si, že s ní po takovým nadělení budu ze soboty na neděli pod jednou střechou, neřku-li v jednom pokoji...???
Měním pravidla,vemte si stany,kdo to má prát a větrat!
To je stejně provokativní jako se v gay klubu zeptat na ženskou.
náhodou není. V gay klubech jsou i lezby. Náhodou to vím přesně
Už jsem na Motání taky chtěl zavítat, ale nemám navigaci a mám babču kousek od Teplé. Takže to okolí drobet znám a mám rád. Na houby jezdím v podstatě jenom tam. Jenže termíny...... a ta navigace
Upravil Medik dne 07.03.2012 15:12
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vorel napsal:
můj soukromý názor je:
je mi uplne jedno ze se zdrazila (pokud je to pravda) placena reklama. dokonce si myslim ze je to v poradku, spolu s narustem clenu musela byt zdrazena, nikdo z inzerentu neprotestuje ani neodesel protoze to pro ne jsou zajimave investovane penize
je mi uplne jedno kdo to vymyslel a podilel se na tom ani kolik z toho ma pro sebe, to je jen Milosova vec jako majitele a uzivatelu webu se to nijak netyka
neni mi uplne jedno jaka koncentrace zavisti, osocovani, sebeprezentace se tu posledni dobou objevuje
Pic kozu do vazu...
Myslím, že jsi udeřil hlavičkou o hřebíček, nebo jak se to vlastně říká...
Poněkud mi to tu připomíná praní špinavého prádla webu BMWmotoclub...
Spousta věcí a záležitostí z jiného webu, které mě vůůůbec nazajímají...
Upravil radosek dne 07.03.2012 15:11
vorel napsal:
můj soukromý názor je:
Pic kozu do vazu...
Myslím, že jsi udeřil hlavičkou o hřebíček, nebo jak se to vlastně říká...
Poněkud mi to tu připomíná praní špinavého prádla webu BMWmotoclub... spousta věcí a záležitostí z jiného webu, které mě vůůůbec nazajímá...
Tři dny to tu melu dokola,konečně někdo další!Dík.
Mate nekdo lepsi dukaz, ze to delame spravne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vorel napsal:
můj soukromý názor je:
Já jsem tento tvůj názor plně zastával taky, do té doby, než se začly vyžadovat peníze po členech kteří tu ze své pracovní pozice něco nabízeli aby pomohli ostatním a to téměř bezplatně. A teď se ke slovu dostali inzerenti kterým se to nelíbilo, protože přicházeli o kšeft a nikdo se ji za tu cenu reklamy nemůže divit. Zde bych řekl že přetekl hrnec.
Myslím že jeden z hlavních iniciátorů "vzpoury" byl Vevis a to zrovna není závistivec. To co se strhlo dále si myslím vzniklo mlžením a vyvracením zde předložených informací.
A to že to někdo možná přestřelil, to se tu stávalo i dříve a myslím že se to bude stávat i když se to vyřeší.
Pro informaci znám se osobně z Prezim, Refi, Bystřou, Waltrem a dalšími.
A můj názor je, že to vše vzniklo z hamyžnosti čímž se dostal do chodu výše popsaný kolotoč zdražování reklamy a s tím plynoucí odezva inzerentů na "kamarádské inzeráty" a s tím plynoucí zpoplatnění "kamarádských inzerátů".
Je teď na Milošovi jaký model zvolí.
Pokud řekne že se vším co prezi ohledně reklamy udělal souhlasí, částečně to očistí Preziho jednání a tím pádem byl veškerý humbuk zbytečný a buď se smíříme s komercí, nebo se lidé začnou združovat jinde.
Splněný sen moje 1100GS
vorel napsal:
můj soukromý názor je:
vorel napsal:
můj soukromý názor je:
Já jsem tento tvůj názor plně zastával taky, do té doby, než se začly vyžadovat peníze po členech kteří tu ze své pracovní pozice něco nabízeli aby pomohli ostatním a to téměř bezplatně. A teď se ke slovu dostali inzerenti kterým se to nelíbilo, protože přicházeli o kšeft a nikdo se ji za tu cenu reklamy nemůže divit. Zde bych řekl že přetekl hrnec.
Myslím že jeden z hlavních iniciátorů "vzpoury" byl Vevis a to zrovna není závistivec. To co se strhlo dále si myslím vzniklo mlžením a vyvracením zde předložených informací.
A to že to někdo možná přestřelil, to se tu stávalo i dříve a myslím že se to bude stávat i když se to vyřeší.
Pro informaci znám se osobně z Prezim, Refi, Bystřou, Waltrem a dalšími.
A můj názor je, že to vše vzniklo z hamyžnosti čímž se dostal do chodu výše popsaný kolotoč zdražování reklamy a s tím plynoucí odezva inzerentů na "kamarádské inzeráty" a s tím plynoucí zpoplatnění "kamarádských inzerátů".
Je teď na Milošovi jaký model zvolí.
Pokud řekne že se vším co prezi ohledně reklamy udělal souhlasí, částečně to očistí Preziho jednání a tím pádem byl veškerý humbuk zbytečný a buď se smíříme s komercí, nebo se lidé začnou združovat jinde.
kamarádské inzeráty versus tlak zadavatelů placené inzerce by snad rozumný lidi uměli vyřešit rozumně a ne těmito nenávistnými slinty výše
nechme to prosím na Milošovi
říkám si hurikán