bubo napsal:
Že ty jsi Hicksi nedával pozor? Již v úvodu jsem psal, že mám s Prezim osobní zkušenost, jak pracovní, tak přes Cenduro.
to jsem si vsiml jen okrajove.. byl jsi na Cenduru jako disident?
---
jinak nevim, proc mi podsouvas trest pro Preziho... mluvil jsem o nem? Navic reagujes az PO Milosovem rozhodnuti na prispevek z doby PRED rozhodnutim.
Driv jsem se na web nedostal. Chces spravedlnost - co si pod tim predstavujes? Dle tvych prispevku jsem soudil, ze potrebujes k naplneni spravedlnosti trest pro vinika.
Disident na Cenduru? Proc? Nemel jsem a nemam duvod. Me zkusenosti s Prezim byly kladne, nemel jsem duvod pracovat v disentu :-)
BMW GS = stroj na radost
Hmm... no já moc na fóra nepíšu, moc vás osobně neznám (i když jsem jednou schválně jel na sraz bmwgs, abych poznal lidi osobně), ale chtěl bych taky za sebe něco říct.
Tady na bmwgs jsem byl dřív než na Cenduru - jednoduše proto, že jsem si koupil motorku a hledal spřízněné duše. Když přišel Prezi s Cendurem, bral jsem to jako super nápad, stránky o cestování, čekal jsem, že najdu spoustu nových známých, se kterými navštívím zajímavá místa.
Nemůžu říct, že bych mu nějak pomáhal, ale když jsem psal nějaký článek z akce, bral jsem to jako pobavení ostatních členů, lidí, kteří jsou podobně postižení. Ani ve snu by mě nenapadlo, že tím přispívám ke zvyšování návštěvnosti a tím zřejmě ke zvyšování zisku. Ale to je teď už jedno.
Zajímavé spíš je, že mě nikdy Cenduro nepřitáhlo tak moc, jak toto fórum. Není to ani o počtu příspěvků, je to to tom, že sem chodím rád. Říkal jsem si, čím to je, a teď už jsem to pochopil - na tom webu není moc toho, co by mě zajímalo. Samá komerce, inzeráty a blikavá reklama. Kde zůstal obsah, kam se vytratila "duše"? Kde jsou lidi?
Takže za mě - účet na Cenduru rušit nebudu, ale jestli tam někdy zajdu, bude to už s vědomím, že jdu na komerční stránky, třeba do inzerce. Nic víc, nic míň.