MAKO: Programování bohužel není můj kamarád, na střední jsme se poměrně často potkávali, ale moc si nerozumíme. Jinak zájem o sport mám, co by bylo za představu?
Hicks: Já se za to nestydím, ale trošku mě vadilo, že potom co napsal Bob jsem vypadal jako rozmazlenej čur*k tak jsem to chtěl uvest na pravou míru .
Ostatním díky za pochopení, podporu a případný nabídky .
Paule,potkali jsme se u švejka,špatně jsi můj příspěvek pochopil nemám tě za co píšeš,vážím si tvé snahy o brigádu a pokusím se tě pomoci,moje dělá v Praze v hotelu a někde by se tvá angličtina mohla hodit,ale jenom jsem dal úvahu jak se mají dnešní studenti a jak jsme studovali dříve my,nic proti tobě,příště ti u švejka zaplatím pivo na usmířenou
Já to nebral od tebe jako urážku, ale před ostatníma, kteří mě nikdy nepotkali a neznají to vypadalo blbě. Nemá cenu to řešit je to hloupost .
Díky moc, jinak přiznávám, že se asi malinko vymykám .
Paul napsal:
Myslel jsem, že už je to jasný jak to mám, ale i přes to, že nemusím zkusím to vysvětlit. Řekněme, že rodiče problém s pěnezma nemají a můžu mít ač to zní hnusně "lepší" život. Ale ne v tom smyslu, že by mi koupili každou věc na kterou si ukážu. Vždycky něco za něco. V mém případě jsem se musel věnovat škole a až v momentě kdy jsem měl slušné výsledky mohli jsme se o něčem bavit.
To, že si jezdím v novým Passatu je sice pravda, ale je to z víc důvodů. První je bezpečnost, kdyby nedej bože se stala nějaká nehoda tak v tomhle autě mám přece jenom lepší vyhlídky než ve favoritu, kterej by se složil jak domeček z karet. Druhej, je spotřeba a samozřejmě pohodlí při cestování, který na naší D1 vážně ocením. A třetí, že tohle auto mi zůstane a dokáže mi na příštích řekněme deset let značně ulehčit život než si budu schopnej vydělat a pořídit auto za svoje vlastní peníze. Můžete říct, že můžu jezdit MHD, ale krutá pravda je, že každej kdo by si to mohl dovolit by to udělal stejně jako já.
Teď k motorce. Jak už jsem řekl, skoro polovinu jsem si zaplatil já a zbytek mi doplatili opět rodiče, ale až po tom co jsem odmaturoval. Opět, kdybych prolítnul tak na nějakou motorku i auto můžu zapomenout.
Tohle všechno mám jen díky mým rodičům a jsem si toho vážně vědom a jsem jim za to neuvěřitelně vděčnej. Jsou to pro mě nejdůležitější lidi na světě a budu jim nadosmrti děkovat za to jak mě vychovali a jak mi ulehčili život.
Teď ruku na srdce, kdo z Vás, pokud by měl možnost, by tohle pro svoje dítě nudělal?
cece nevim co tu ty lidi resej mam kamose s kterym se vyrustal od skolky a byo to s nim stejne jako s tebou s tim rozdilem ze on dostal k 17ctinam R1100R funglovku v roce 99 za hroznou raketu, a ktomu oblecek i z novou evo4 jen ta helma za 20(v tu dobu) a k 18tinam oktavku RS a taky makal pri skole, ja vtu dobu jezdil na 350jawce a mel hemu za 500 a az ve 20letech sem si koupil gs co mam do dnes(za sve) holt nekdo ma a nekdo nema a ten kdo ma budiz mu prano