Nokia: zkus se na to podívat jinak, když pořídíš chráničovou košili tak si na to můžeš vzít cokoliv podle počasí, bundu dáš dozadu pod síťku a v teple jezdíš v dresu, když se ochladí přidáš flísku nebo bundu, když zaprší dáš nepromok rovnou na dres...máš volnost a nemusíš vymejšlet goretexy nebo vyndavací nepromokavé vložky, větrání atd
ps je potřeba aby ses vešel s chráničovou košilí do bundy...
říkám si hurikán
xHackerM napsal:
Já čekám na doručení Difi Sierra Nevada a kolega si koupil Vanucci Ventus III (a to původně jel pro Vanucci Tanami)...
skusal si tu bundu? mal si ju oblecenu? mne sa nepacil ten limec okolo krku. posobilo to na mna ze to moze v lete ked bude teplo skriabat na krku ten stojaty limec
mam difi terra east a ten limec je ok, mne vobec neprekaza, doteraz som nad tym vlastne ani nerozmyslal ci tam vadi.. kym si to nenapisal
btw: da sa zapnut na 2 pozicie
t0mas: oreco si vzal difi a nie revit? cena je rovnaka. len som zvedavy. ked som to skusal ja mna to trocha tlacilo a bal som sa ze to bude skriabat. nebol ten limec taky mekky ako na inych bundach
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Difi bolo pre mna dostupnejsie a podstatne lacnejsie, bral som ho ako novinku, zo svk touratechu este zaciatkom minuleho roka. nemal som kde porovnat s revitom.
Ja som s nim spokojny, hoci som ho testoval velmi malo, pretoze som mal minuly rok uraz kolena s operaciou *pissed*
xHackerM: kde jsi ho koupil? díky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
xNOKIAx napsal:
dnes som tu dostal informacie zevraj REVIT SAND nie je daka super kvalita z coho som velmi smutny lebo sa mi to za tie peniaze velmi pacilo
tak otazka znie? co namiesto toho? labeo to nie je pravda?
toto by bola taka cena pre mna:
NERVE som videl v brne na vystave. ale nie je to tento model. vyzeral troska inak. cena bola na neho 230€ http://www.nerve....-Coast.htm
chcel by som dobre vetranie a vyberatelnu nepremokavu membranu. cena idealna za komplet do 500€
poradi niekto? uz som toho tolko skusal a cital ze mi to lezie na rozum a neviem si vybrat - teda v rozumnej cene aby to bolo
vdaka za pomoc. budem vdacny za komentare majitelov co niektoru z tohoto vlastnimi alebo vlastnia.
A co takhle Rukka APR Airvision ale je to nad tvůj rozpoočet, ale zase sakra jinší liga
Upravil kejda dne 15.03.2012 16:49
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ke mě nejbližší prodejna je v Litoměřicích... Kis Plus... Je to komplex moto, zahradkářů a nevím čeho ještě... Pěkně vybavená prodejna s logem Yamaha, ochotná obsluha...