Martine ono i kdyby tam ten konektor nrbyl nechalo by se to trošku ojebnout a použít na ovládání rele tu na GPS ale pak by světla svítila cca minutu po chcípnutí moto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Martine ono i kdyby tam ten konektor nrbyl nechalo by se to trošku ojebnout a použít na ovládání rele tu na GPS ale pak by světla svítila cca minutu po chcípnutí moto
ja mam rele, uz tam mlhy mam, ale takove jebky co se uz rozpadaji, tak jsem koupil helly a mam tam i relatko a drat vyveden ovladaci ze svetel, ten pouziju. Ale pokud by se tan kabelovej svazek dal koupit za rozumno uz s konektorama, tak bych tam dal radsi ten.
Stejne ta kabelaz ted tam je nabastlena silene a musel bych ji predelat.
Hergot híml ted sem zapojil mlhovky a zjistil že to nesvítí.Ani napětí tam nejde. Nemusí se to nějak softwarově povolit? Pojistky sou ok ,napětí před nima neni, tlačítko svítí ale mlhovky ne e.Relátko necvaká.Ptám se dřív než budu muset zase shodit nádrž. Jo a držáky na zrcátka krásně pasujou ale zase sou tam jemný závity no mě snad dneska trefí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Sem já to ale v.ůl no samozřejmě že to funguje ale při nastartovanym motoru no jo zvyk ze šestsetpadesátky že všechno funguje už při klíčku akorát při startu se to vypne.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.