Já si loni v lednu koupil Caponorda. Koupil kufry, doplňky a začala se mi srát elektrika*pissed*. Takže nový startovací relátko. Pak se to tak divně hádalo, že jela do servisu. Museli přehrát mapu. O problémech s rychlospojkama ani nemluvím. Ceny ND na blití V červnu už jsem to nevydržel a začal shánět prachy na BMW (řekl jsem si, že chci jezdit a ne servisovat) V Červenci stálo doma BMW - JUPÍ
smazak73>To, že jsou v ČR jen tři RAIDy bych si vnutit nenechal. Jen na m.cz jsou tři
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Já si loni v lednu koupil Caponorda. Koupil kufry, doplňky a začala se mi srát elektrika*pissed*. Takže nový startovací relátko. Pak se to tak divně hádalo, že jela do servisu. Museli přehrát mapu. O problémech s rychlospojkama ani nemluvím. Ceny ND na blití V červnu už jsem to nevydržel a začal shánět prachy na BMW (řekl jsem si, že chci jezdit a ne servisovat) V Červenci stálo doma BMW - JUPÍ
smazak73>To, že jsou v ČR jen tři RAIDy bych si vnutit nenechal. Jen na m.cz jsou tři
No vono to BMW není zase zrovna tak spolehlivá a bezporuchová motorka
Smazaku ať dobre slouží. Já bych ho nechtěl ani zadarmo......
Horváth Laco ---> to co je za nick??? Btw nikdo tu netvrdí že je BMW bezporuchove ....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Stewe napsal:
To se všechno uvidí časem možná máš pravdu možná ne
Relé je tady měněný za český
Nahrání nových map stojí kolem 1500kč .
Ceny náhr. dílu jsou s BMW srovnatelné
To že je 1150 GS stará dobrá kovařina a vpodstatě spravitelná doma o tom se tady s tebou hádat nebudu to je prostě fakt!!!
Jinak u 1150 žádný rychlospojky nebyli v základu
Upravil smazak73 dne 31.03.2012 07:29
Nám vždycky třídní u tabule říkal (když nám psal kuli): "Každý svého štěstí strůjcem..." Nevím proč, ale vždycky se u toho tak podivně potutelně usmíval
No tak hlavně ať jsi s ní spokojenej...
BMW GS = stroj na radost
buboGS napsal:
Nám vždycky třídní u tabule říkal (když nám psal kuli): "Každý svého štěstí strůjcem..." Nevím proč, ale vždycky se u toho tak podivně potutelně usmíval