buboGS napsal:
...takže ty tam máš ty plechové držáky jako na ADV ??? ...
Vyhnal jsi mě do garáže... přece už je to přes rok, co jsem to dodělával...
JO...!!!
Ten držák tam je. Jsou to takové "brejličky" na vinglíku. Uprostřed je velká díra na zásuvku a po stranách dvě malé se závitem na blaster. Dokupoval jsem ten blaster nový v Inveltu, takže mi to přišlo se šroubky a průchodkami komplet. Stačilo to jenom přesně svrtat...
To Tomi:
Teď už tomu chybí jenom ta drátěná kola... těmi já začal...
Pak přišly na řadu nosiče z ADV, protože ty mají nejvyšší užitnou hodnotu... a stupačky z ADV, protože jezdím rád ve stoje... a plexi je na pohodlí jednička....
... a prachy raději nepočítat, coo...???...
Upravil radosek dne 30.03.2012 18:56
Hele, Radošku - ty tvoje černý dráty mi do dneška chybí a mrzí...
Ale jednou se k nim taky (možná) dopracuju - je to paráda, ale naštěstí to jezdí i na těch liťákách...
Až zítra začneme zase stavět z těch několika hromad harampádí motorku, tak to musím taky řádně omrnout, jestli tam přece jen nějaký pomocný držáčky nejsou
BMW GS = stroj na radost
Ty černý dráty jezdí v už dva roky v Plzni... (pro zdejší špekulanty na moje "bohatnutí" z prodeje dílů - za devatenáct tisíc Kč...) ...a jsem rád, že jsem novému majiteli udělal radost...
Taková příležitost jako byla, se už asi nebude opakovat. Do té pojišťovny z eNDéeR už kontakt nemám, ale kdyby něco náhodou, dám vědět...
Mě se ale stejně víc líbí stříbrné...
Upravil radosek dne 30.03.2012 19:12
buboGS napsal:
JO...!!!
Ten držák tam je. Jsou to takové "brejličky" na vinglíku. Uprostřed je velká díra na zásuvku a po stranách dvě malé se závitem na blaster. Dokupoval jsem ten blaster nový v Inveltu, takže mi to přišlo se šroubky a průchodkami komplet. Stačilo to jenom přesně svrtat...
To Tomi:
Máš pravdu teď jsem chtěl kupovat jedny draťaky, ale místo toho jsem raději koupil nový obleček.A máš pravdu ty prachy co jsme do toho dali by už stačily na ADV . ale já se s tou svojí prostě nemůžu rozloučit.
Pak přišly na řadu nosiče z ADV, protože ty mají nejvyšší užitnou hodnotu... a stupačky z ADV, protože jezdím rád ve stoje... a plexi je na pohodlí jednička....
buboGS napsal:
JO...!!!
To Tomi:
... a prachy raději nepočítat, coo...???...
Tomi napsal:
Máš pravdu teď jsem chtěl kupovat jedny draťaky, ale místo toho jsem raději koupil nový obleček.A máš pravdu ty prachy co jsme do toho dali by už stačily na ADV . ale já se s tou svojí prostě nemůžu rozloučit.
V sobotu jsem namontoval deflektory. Držák tam na ně nemám, tak jsem provrtal ten blatník, dal velké podložky a je to v pohodě. Tedy uvidim, za delší cestu - projel jsem to jen kolem komína