s řidičem motorky nemůže cestovat za uvedené jízdné žádný spolucestující (může si zakoupit běžnou mezinarodní jízdenku s ubytovacím příplatkem do jiného vozu vlaku EN 444/445 Slovakia), s řidičem motorky se sajdkárou však mohou za uvedené ceny cestovat maximálně 2 spolucestující.
FYYFF
To MAKO: ta formulace mi přijde srozumitelná, ale pěkně bl.bá. Pokud jedeš se spolujezdcem, pojede na jinou jízdenku a v jiném vagónu. Obávám se, žes to pochopil stejně...
Darek napsal:
To MAKO: ta formulace mi přijde srozumitelná, ale pěkně bl.bá. Pokud jedeš se spolujezdcem, pojede na jinou jízdenku a v jiném vagónu. Obávám se, žes to pochopil stejně...
No pochopil jsem to stejně, ale nechápu to... jsou to ****i Chtěl jsem jet se ženou na Slovensko, ale radši pojedu po ose
FYYFF
milan enduroskola napsal:
pokud by to někoho zajímalo, tak momentálně se jítźdenka tam a zpět, jedna motorka, dva lidi, kupé jen pro dva, pohybuje kolem 5000 kč
Tak to se dá celkem akceptovat, benzin cca 60€ penzion pro dva cca 40€ celkem 100€ jedna cesta.
FYYFF
s řidičem motorky nemůže cestovat za uvedené jízdné žádný spolucestující (může si zakoupit běžnou mezinarodní jízdenku s ubytovacím příplatkem do jiného vozu vlaku EN 444/445 Slovakia), s řidičem motorky se sajdkárou však mohou za uvedené ceny cestovat maximálně 2 spolucestující.
Vyjádření ČD:
Dobrý den,
tím je míněno, že zvýhodněné jízdné má pouze řidič s motorkou a zbytek zaplatí standardní jízdné + příplatky za lehátko či lůžko.
FYYFF
Darek napsal:
To milan: To nějak nekoresponduje s tím, co psal MAKO. Jsem z toho jelen
Milan má pravdu, koukal jsem na ceník a je to přesně tak, jak psal, 5050,-.
Pozor na to, že Milan psal o 2 lidech a kupé pro 2, za které je taky příplatek 467,-/osoba.
Před cca 5lety jsem jel na Ukrajinu autovlakem-provozoval ještě ČD...bylo to super i se něco ušetřilo a člověk se vyspal.
Předloni jsem jel opět do Rumunska(popradu) udajně už to provozujou Slováci-tragedie-už nikdy více radši to dám po ose...Kupé bylo pro tři lidi o rozměru asi 1,5m x 3m-no prostě hrozný....vagon vypadal sice modernější než ten ČD ale místem to byl fakt nějakej spací vagon-přijít lehnout a spát..nebylo kam dát hadry nic...prostě peklo.ráno v Popradu totálně nevyspalej rozlámanej - no hrůza
Já jel před 4 roky na UA a kupé vypadalo přesně, jak popisuješ, 3 lůžka nad sebou, asi 1,5x3m, věci moc kam dát nebylo, to je pravda, ale já se vyspal krásně, v kupé tekla i teplá voda.
Já jel před 4 roky na UA a kupé vypadalo přesně, jak popisuješ, 3 lůžka nad sebou, asi 1,5x3m, věci moc kam dát nebylo, to je pravda, ale já se vyspal krásně, v kupé tekla i teplá voda.
Evidentně skleroza funguje ) a koukám že tobě pamět slouží velice dobře