Badu napsal:
No stavím se to u tebe omrknout Hicksi a pak se nějak rozhodnu, zatím se kloním k té levnější variantě, účel by to mělo splnit taky.
hlavne ne zvejkacku s olejem ve spreji...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Cus - kdyz uz jste to nakously tak ted sem montoval na tu svoji 8brndu scottoilera a protoze jsem nesel s dobou mam ten "obyc" - dotaz zni a) kam na sani napojit tu cucaci hadicku - kam davate tu hadicu od plneni ? - to sem tam nekam narafici aby se to nemotalo a ucpe se to nebo jak ?
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Omezuje vyhled?) Hicksi, prosímtě a kam?? Ja se teda metr před motorku moc nekoukám..a když, tak to je v situaci kdy stejně stojím a to tam vidím...
Tractive fakt funguje
Omezuje vyhled?) Hicksi, prosímtě a kam?? Ja se teda metr před motorku moc nekoukám..a když, tak to je v situaci kdy stejně stojím a to tam vidím...
omezuje a mne to celkem vadi...
napr. po Praze. chapu, ze se to nekomu libi... mne by to ale zajimalo max ro rallye.
17 cm
milanek napsal:
Cus - kdyz uz jste to nakously tak ted sem montoval na tu svoji 8brndu scottoilera a protoze jsem nesel s dobou mam ten "obyc" - dotaz zni a) kam na sani napojit tu cucaci hadicku - kam davate tu hadicu od plneni ? - to sem tam nekam narafici aby se to nemotalo a ucpe se to nebo jak ?
co si takhle precist alespon manual?
mam Lubetube, takze zadnou volnou zavzdusnovaci hadicku nemam ani nemusim navrtavat airbox jako ty.
17 cm
no manual je v reci praotcu germanu a svete div se neobsahuje informaci kam to pichnout do 8brndy :-)) , co se tyce plnici hadicky nadobky - verim ze i do toho vymakanyho se nekudy musi lejt olej :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
no manual je v reci praotcu germanu a svete div se neobsahuje informaci kam to pichnout do 8brndy :-)) , co se tyce plnici hadicky nadobky - verim ze i do toho vymakanyho se nekudy musi lejt olej :-)
staci se podivat na jejich web.. je tam toho hromada, vcetne Youtube.
Navic treba k tomu mymu byl obrazkovej...
Jinak pres tu hadicku se to imho neplni.. plnis primo ten pristroj a zavzdusnovaci hadicku nas potom.
17 cm