K těm hamburgerům - netuším co se prodávalo na dalším postu ale ty americké burgery co prodával příbuzný (brácha) šéfa Adventure Menu v Číhošti, byly nejlepší burgery které jsem ochutnal za posledních 20 let. Naprosto geniální, skvěle ochucený a dokonale připravený maso. To samé ty jejich klobásky.
TomasTT přiložený následující obrázek:
TomasTT napsal:
Toho nikdo nezná ale zato Pavla Lišku určitě
Lišák má GS?
Jojo, dával jsem fotky na náš facebook už dříve.
Tady mám jednu z telefonu jestě s téměř originální motorkou. Teďka už tam má všechno co si vybral - kufry, desierto a další... A jezdí snad v pořádných botách.
Tady na té fotce si právě odvážel novou helmu C3. Vybral si matnou černou.
Jak psal Nori,duchodce v plechofce byl na zabiti,jeste ze je Nori klidas a nevytahl ho okynkem ven.Jen mu suse sdelil "k..a dyt jsi me mohl zabit!" dalsi podobny pokus pani se odehral ani ne 20km dal.Ale prezili jsme,cestou zpet se i slusne proleteli.Hambac byl dobrej,na muj vkus maso malo koreneny,takze za 3!Fajn pokec s Igorem a dalsima lidma.Za me moooc povedena akce.Jo a jeste dik Svaťovi za vzorne vedeni tam a trpelivost s jednim "zacatecnikem" Borec me docela vylekal kdyz sem ho v jedne zatacce videl na krajnici...
to Allroad:
My se zase s Norim stihli vecer pekne vylit na druhe akci "otvirani zumpy" v Moravskem Beroune.Klady tam samy oknem skakaly do krbu,Tuono parkovalo na balkone atd...
to Celda:
My dekujeme ze jsi se ho ujal jako vlastniho.Meli jsme o nej trochu strach.