morabo napsal:
Dnes v 1:10, pul kila, tri metry, totiz naopak, se nam narodil Boris s poradovym cislem 4 a ja se timto hlasim mezi fotriky, tatuldy a spol.
Byl to docela fofr a vsichni jsou naprosto v pohode.
Na benzin v zilach to samozrejme vypada naprosto urcite .
Gratulace mamce ,Tobě a malému ,a užívej si je dokud jsou malí. S přibývajícími léty přibývají starosti . Já si již užívám vnoučat , které se již prohánějí na pit- motorkách.
Také velká gratulace hlavně přeji hodně zdraví. Já jsem v pořadí 3 Ladislav syn 4. Zrovna čeká rodinu tak jsem myslel že bude pátá generace ale zatím jse musím smířit z vnučkou snad v příštím kole
Gratulace!!! Naší Kikině je 13 a když vleze na polní cestě kolem baráku na pitbika, nesleze dokud nedojde benzín. Na konci vesnice bydlí Štefi (R1100GS, 240 tisíc km), synek Marťa 2 a půl roku, nesleze z el. čtyřkolky a chce se furt vozit na velké motorce. Tak ať dopadneš stejně!!!
Taky tady od nás z jižní Moravy gratulace a přání všeho dobrého malému i jeho rodičům :-)
Dobrých lidí není na světě nikdy dost. Tak ať ho dobře vychováte a co nejlíp připravíte na život, aby vám dělal jenom samou radost a aby vám byl pak ve stáří oporou, kdyby to bylo potřeba. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Blahopřeji Tobě i mamině, kterou tímto pozdravuji, ať Borísek zdárně prospívá a dělá vám samou radost. Panáka si klidně nechám vnutit - až se potkáme - to víš, nějaký drahoty dělat budu, ale když je to na zdraví...