Novej napsal:
hicjksi stejně dopadneš tak že si to taky koupíš, dřív nebo později
ale o tom to prece vubec neni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja jeste nikdy netankoval jinak nez v sede na motorce. Je to nejpohodlnejsi.
A pokud nemam v planu zdrzet se tam chvili na cigarko, tak ani skopek nesundavam, ani nevyklapim, bo nemam vyklapecku.
Kdyby me takhle zbuzerovali, jedu okamzite pryc a nikdy me tam uz neuvidej.
Podle me jim jde jen o to, te je takhle az moc snadny odjez bez zaplaceni. A pokud me nekdo povazuje za zlodeje, nase*e me jeste vic a je mi jedno, ze obsluha nema moznost ani tusit, jestli to v planu mam nebo ne.
Alda napsal:
...Kdyby me takhle zbuzerovali, jedu okamzite pryc a nikdy me tam uz neuvidej.
Podle me jim jde jen o to, te je takhle az moc snadny odjez bez zaplaceni. A pokud me nekdo povazuje za zlodeje, nase*e me jeste vic a je mi jedno, ze obsluha nema moznost ani tusit, jestli to v planu mam nebo ne.
Jo, tomu rozumím. Ale na druhou stranu chápu i ty ženský. Pokud mají venku na benzince obsluhu, může jim pomoci. Stalo se mi, že při odjíždění od stojanu mi chlap prostě zastoupil cestu z benzinky ven...
Jestli je tam uvnitř ale baba sama, nebo jenom dvě, tak jsou odkázaný na slušnost toho co natankoval. A to v mnoha případech je sázka dost riziková. A potom jenom stačí, aby baba měla "své dny", řidič byl "přednas*ranej" a malér je na světě...
Tyhle "interní předpisy" jsou podle mě stejně jenom bouda na obsluhu čerpačky, aby se provozovatel z případné škody vyvlékl a celou zodpovědnost hodil na babu za pokladnou...
Upravil radosek dne 07.05.2012 08:26
Už jsem to psal někam jinam - pokud maj svý podmínky (sundání helmy, slezení z moto, už jsem se setkal i s platbou předem) vyvěšený na viditelným místě (na stojanech, u vjezdu na pumpu), nemám s tím problém. Pokud by tyhle podmínky nikde nebyly a někdo na mně hulákal, problém bych měl a podle času a nálady bych buď řval taky nebo scháněl majitele pumpy, a kšeft bych jim neudělal.
Čau, Tom
... jelikož se na velkým GS-u nemusí tankovat tak často tak si při tankování celkem rád sám slezu a protáhnu tělo resp. sedací části (předpis nepředpis)
(ch)stepan
Tankuju zásadně v sedě slejzám pouze pokud máme tankvak, a stejné placení vždy v helmě a muže mi zkusit někdo něco říct tak ho regulerně pošlu dop rdele a nikdy tam už nepřijedu i kdybych měl motorku dotlačit k další pumpě
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tankuju zásadně v sedě slejzám pouze pokud máme tankvak, a stejné placení vždy v helmě a muže mi zkusit někdo něco říct tak ho regulerně pošlu dop rdele a nikdy tam už nepřijedu i kdybych měl motorku dotlačit k další pumpě
To je jako se s někým bavíš a dek deb il si ani nesundá sluneční brejle no to bych vraždil... Takže i zatohle tě mužou sprdnout sluneční brejle kšiltovka?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tyhle "interní předpisy" jsou podle mě stejně jenom bouda na obsluhu čerpačky, aby se provozovatel z případné škody vyvlékl a celou zodpovědnost hodil na babu za pokladnou...
Pritelkyne dela na benzine, takze s timhle nemuzu jinak nez souhlasit.
S integralkama se bezne prepadava... takze do hypermarketu, banky .. vsudemozne, si ji stejne nechat na hlave nemuzes.
Sklopka s tmavym sklem dole je skoro jak integralka...
...budme radi, ze to tu zatim je takhle tolerantni prostredi a nemusime lezt dovnitr si nechat zapnout stojan...
17 cm
Já vždy sesedam, sundam si rukavice a platit jdu s otevřeným hledím a sundanejma brejlema....ale helmu nikdy nesundavám, zdržuje to. Pokud by tam ale byla vývěska - neměl bych problém se ukázat
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Koukam a nestacim se divit. Kolik km najedete na jednu nadrz? Respektive kolik hodin? To fakt pri cerpani jeste zustavate sedet na motorce?
Nemate cas slezt z motorky??
Ja to bezne delam takto:
Prijedu ke stojanu, slezu, vsimnu si ze stojan je pouze na naftu, nasednu, prejedu k jinemu, slezu, sundam slunecni bryle a dam je na hrazdicku, vypnu hudbu, sundam helmu, sundam rukavice, sundam kuklu a dam ji vetrat, rozepnu ci sundam bundu - dle teploty, protahnu se, dam cerpat benzin, jdu pro papirove ubrousky, tyto namocim do vody, opucuju plexi od much, vratim pistoli do stojanu, odtlacim motorku k benzince, vratim se pro helmu a bundu co mi spadly behem tlaceni, zaplatim a koupim u toho cokoladu a birela, vypiju birela, snim cokoladu, dam doutnicka, oblecu rukavice, nasadim helmu, zanadavam, sundam rukavice, sundam helmu, oblecu bundu a kuklu, nasadim helmu, nasadim rukavice, nastartuju a odjedu, vratim se, slezu z moto, ze zeme vezmu slunecni bryle co spadly z hrazdicky, nasadim, nasednu a zase odjedu, zastavim, pustim hudbu, naposledy se rozjedu.
randolf napsal:
Koukam a nestacim se divit. Kolik km najedete na jednu nadrz? Respektive kolik hodin? To fakt pri cerpani jeste zustavate sedet na motorce?
Nemate cas slezt z motorky??
+1
17 cm