... nenervuj se. Radi Ti tady sice s radosti, ale prevazne uplne na howno. Postu zasadne vyzvedavat a prebirat. Pokud si napsali znacku, muzou Te chtit pozvat "podat vysvetleni". Kdyz se Ti termin nehodi, pisemne se omluvis. Kdyz se Ti termin hodi, prijdes tam a odmitnes podat vysvetleni. Tim to hasne neb spravni organ Ti neprokaze, ze jsi ridit Ty a na odmitnuti vypovedi mas ustavou garantovane pravo. Nic vic a jsou v riti....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Přesně, nevyzvednutá obálka, která je od policie vždy doporučeně, se bere jako vyzvednutá, pokud tě dvakrát po sobě nezastihnou. Od té doby běží časomíra...
Teda s těma značkama nevím nevím :-D
To je strachu Takovýhle starosti bych chtěl fakt mít Nicméně pokud něco přijde: Je pravda, že jsem majitelem vozidla SPZ XXXX, ale ve výše uvedenou dobu jsem toto vozidlo neřídil. Totožnost řidiče je mi známa a dále se odvolávám na ustanovení § 11 odst. 4 z.č. 553/1991 Sb. (měšťáci) nebo § 61 odst. 3 z.č. 273/2008 Sb. (státní). Jo a pro pana Hickse - měří se i zezadu, tak si hlídej prdel
VojtechPolicky napsal:
... nevyzvednutá obálka, která je od policie vždy doporučeně, se bere jako vyzvednutá...
Konečně někdo s elementární znalostí obsílek a jejich doručitelnosti... Jenom bezmozek může radit nevyzvedávat dporučené úřední obsílky. Nejenom od Policie ČR, ale od jakéhokoli úřadu...
Ta "osoba blízká" funguje, pokud bude fungovat Ústava ČR ve znění, ve kterém je dosud... Jestli budeš potřebovat, pošlu Ti mustr, kam si doplníš jenom aktuální údaje - datum, jméno, číslo jednací atd...
Na 90% obešlou majitele, i když bývalého. Pokud jsi neprovedl přihlášku u sebe na okrese, bude to chodit jemu - vyzkoušeno v praxi. On může uplatnit "osobu blízkou", nebo na Tebe hodí bobek. Tobě pak přistane na krku alespoň pokuta za nepřihlášení vozidla, na kterou máš - nevím teď přesně - buď osm, nebo patnáct dnů ze Zákona...
Čtyřproudovka s padesátkou je na pěst. U nás je ve Zdibech - od Teplic na Prahu - Dolní Chabry... Měří tam jak Obecní policie, tak stáťáci jak vzteklí, parchanti zákeřní...
Upravil radosek dne 07.05.2012 20:32
Pokud maji rok na dohledani vinika a doreseni pripadu, tak co je spatneho na bojkotu uz v prvni fazi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takhle nějak vysvětlujou právnící nevyzvednutí doporučeného dopisu: Nezastihne-li doručovatel adresáta, písemnost uloží a adresáta vyzve, aby si ji ve lhůtě 10 dnů vyzvedl. Pokud si adresát nevyzvedne zásilku, považuje se 10. den za den doručení. Pokud není v místě doručení poštovní schránka, vrací se písemnost soudu a ten ji vyvěsí na úřední desce. Odepře-li adresát nebo příjemce písemnosti přijmout doručovaný dokument, považuje se dopis automaticky za doručený.
F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Takhle nějak vysvětlujou právnící nevyzvednutí doporučeného dopisu: Nezastihne-li doručovatel adresáta, písemnost uloží a adresáta vyzve, aby si ji ve lhůtě 10 dnů vyzvedl. Pokud si adresát nevyzvedne zásilku, považuje se 10. den za den doručení. Pokud není v místě doručení poštovní schránka, vrací se písemnost soudu a ten ji vyvěsí na úřední desce. Odepře-li adresát nebo příjemce písemnosti přijmout doručovaný dokument, považuje se dopis automaticky za doručený.
no ale neni to nahodou u prestupku jeste slozitejsi?
maji rok na vyrizeni.. pritom jsou toho mraky.
Komunikujes? pozvou si te dost mozna s vyssi pravdepodobnosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to mě by spíš zajímalo,jak to že máš čas jezdit na nepřehlášený motorce,když nemáš čas jí přehlásit?Prodat motorku někomu jako jsi ty,je můj sen Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Motorku jsem koupil(den před vánocema) - zima sníh nejezdil jsem. Poté jsem si vykloubil rameno - 2 měsíce bez ježdění. Pak jsem ji odzimoval a ejhle nejela - nedostatek financí a času, měsíc nejetá. No a když jsem měl tedka dva volný víkendy - úřady zavřený. Takže asi tak...
Upravil MarekHK dne 07.05.2012 21:25
F 650 GS (00)
No takhle, přihlásit motocykl jsi povinen do 10 pracovních dnů, ale nehrozí ti žádný postih pokud ji přihlásíš třeba za měsíc sám, ale pokud tě vyzve uřad aby jsi vysvětlil duvod registrace, pře-registrace vozidla na sebe, a muže ti uložit pokutu, a nebo správní poplatek, který musíš uhradit myslím do 30-ti dnů... tento poplatek je od 2 500 až nevím kam. Mám známou na uřadě, tak jsem informovanej :-D, proto jsem pospíchal přihlásit motorku-. a to jsme byl 14 dní pracovně v Německu naštěstí jsme to všechno stihnul akorát poslední den . Takže bacha na to.