tak to jsem zvedavej na vyjadreni majitele...jestli ovsem bude mit koule se k tomu nejak postavit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
tak to jsem zvedavej na vyjadreni majitele...jestli ovsem bude mit koule se k tomu nejak postavit
hele... nepomahal tu nekdo celkem nezistne kdyz mel loni v ty Africe potize?
ze tak KOLEGIALNE prodava svoji moto?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Sedět a žvanit... Jsem přesvědčený, že do očí mu to o těch koulích neřeknete, Vy internetoví hrdinové...
Nikdo nic určitého neví, jenom z doslechu, ale máme tu jednoho odsouzeného podvodníka "bez koulí"... Bravo...!!!
Jenom proto, že ten Váš odsouzený zločinec nesedí v jednom tahu u počítače jako Vy a nevysvětluje na Váš povel, je to šmejd, že?
Jestli je to pravda, kilometry stočil a o motorce lže, podejte trestní oznámení za podvod. Ale to stejně nikdo z Vás neudělá, protože to nikdo jistě neví a každý má zrovna "moc práce" s kafráním na BMWGS, místo aby si to jel ověřit osobně...
Jestli to pravda není, právě jste odsoudili nevinného a nalepili mu cejch podvodníka.
radosek napsal:
Jestli je to pravda, kilometry stočil a o motorce lže, podejte trestní oznámení za podvod.
prestan byt konecne pitomcem... podavani trestniho oznameni na kazdeho je fakt rytirske chovani na urovni.
Podle mne by to mela byt az posledni instance, ne PRVNI, jak se tu snazis trotlit.
17 cm
radosek> Hele, trošku se uklidni nikdo ho tady nesoudí...s Tomášem jsem měl možnost celkem hodně pokecat. Přijde mi jako dobrý chlap a má toho hodně naježděno. A když budu mít opět možnost ho někde potkat, tak se ho na to samozřejmě zeptám
mandy8 napsal:
radosek> Hele, trošku se uklidni nikdo ho tady nesoudí...s Tomášem jsem měl možnost celkem hodně pokecat. Přijde mi jako dobrý chlap a má toho hodně naježděno. A když budu mít opět možnost ho někde potkat, tak se ho na to samozřejmě zeptám
Nevím, podle čeho jsi usoudil, že nejsem klidnej. Copak mám roztřesený rukopis, nebo jsem snad nedej Pánbůh někoho úctyhodného urazil..?!?
... a jenom něco málo k tomu co TY píšeš...
mandy8 napsal:
Ano je to podvod a o to víc, že je tak naivní že si nikdo nedá dvě a dvě dohromady že to je tahle motorka...
Tak to až s ním budeš mluvit, tak mu to právě takhle nezapomeň říci... jestli je to jinak, tak to bude mít fakt radost...?!?
Já ho neznám, ale tenhle soud mi přijde být neobjektivní. Nesedí mi soudy "o nás bez nás". Proto píšu to, co píšu.
Tebe taky neznám. Možná k tomu co tvrdíš máš svoje důvody. Ale v jednom příspěvku píšeš, že je to podvod a v dalším příspěvku zase, že se ho na to optáš... Tak se nediv, že mi to přijde divný...
Jestli bude někdo bez Tvého vědomí kydat hnůj na Tebe, nebude se mi to líbit taky. Tak si to v tomto směru neber jako můj útok proti Tobě osobně...
Ani jedno slovo neberu zpět a za vším, co jsem napsal si stojím.
Radosku> Ano stáčení tachometru je podvod a taky si stojím za tím, že se ho na to klidně zeptám. A nevěřím tomu, že to bude jinak protože to je opravdu jeho motorka ale stejně bude tvrdit opak...ale to je fuk neřešme to. Nebudem dělat přece vlny zbytečně....
Mr GS napsal:
hele... nepomahal tu nekdo celkem nezistne kdyz mel loni v ty Africe potize?
ze tak KOLEGIALNE prodava svoji moto?
Nevím jestli je to tenhle případ,ale mám pocit,že mu Emilio vyřizoval a posílal RZ protože ji stratil
Upravil Mr GS dne 10.05.2012 17:52
to Radošek: nešil hned Nikoho jsem neodsoudil.Právě proto jsem psal,že jsem zvědavej na jeho vyjádření...a už vůbec nečekám,že se vyjádří hned.Vím,že sem moc nechodí...nebo se aspoň nepřihlašuje
Paul napsal:
Je to škoda, říkal jsem si, že když ju tady bude někdo znát tak akorát potvrdí, že je všechno v pořádku.. Ostatně to vysvětluje proč už na tom internetu visí takovou dobu..
Vidíš, i mezi cestovateli se takoví najdou....
jestli jsou stazene km, je to normalni podvod.
+
"Podle fotek vypadá stejně a email by taky seděl. Ale do telefonu prej říkal, že mu to párkrát padlo do měkkýho a tohle už je trošku víc.."
hicks - to mas tak, asi hovori len zaujemcom to co chcu pocut a ukazuje im to co chcu vidiet...
moj sucasny 12 advik co predavam bol tiez spredu buchnuty s predchadzajucim majitelom, opravoval ho francuz a nic tej motorke nie je.. lenze ked poviem co s tou motorkou bolo tak hoci je v 100% stave tak uz sa mi otocili dvaja zaujemci s ktorych mi jeden povedal ze ak by som mu zatajil ze bola buchnuta tak mam este v ten den peniaze...
ak vymenim poskodene veci za neposkode tak tej motorke skratka nic nie je lenze toto ludia skratka nechapu a tymto svojim konanim vlastne nutia predajcov premyslat nad podvodmi a v konecnom dosledku ich aj robit
ak mam psychycky problem kupit motorku zo 100tkm (co na tom ze boxer urobi milion) tak vlastne tlacim na predajcu aby s kilometrami manipuloval
tymto samozrejme neobranujem ojebavacov len sa zamyslam nad dovodmi ktore ich vedu k tomu co robia
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 10.05.2012 18:15
Ono je rozdíl bouchnout a rozstřelit. Když jsem prodával Varadero, tak jsem řekl co tomu všechno bylo a ukázal kde byl svařenej plast na boku. A stejně to koupil první zájemce, protože viděl, že to bylo jen z lehkýho pádu. Bohužel v tomhle případě už je to trošku horší. Když sem koukal na ty fotky a viděl rozlámanej kardan a jak je motorka dobitá tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle prostě není pád do měkkýho. Jinak doufám, že to majitel nebude brát nijak osobně, nebylo v mým zájmu ho nějak poškodit nebo pomluvit, prostě jsem jen chtěl ochránit kamaráda a bohužel to dopadlo jak to dopadlo.
raptor napsal:
je lenze toto ludia skratka nechapu a tymto svojim konanim vlastne nutia predajcov premyslat nad podvodmi a v konecnom dosledku ich aj robit
prilisna vybiravost samic vede k nedostatku sexu u undersexy samcu.
Ti, protoze nemaji partnerku, znasilnuji vsechno s dirou okolo.
Muzou za to vlastne samice.... jsou moc vybirave.
----
RAPTORE SORRY, V TOMHLE JSI SE DOCISTA ZBLAZNIL. NENI ZADNA GARANCE, ZE TVOJE (JETE) ZBOZI JE AUTOMATICKY PRODEJNE.
NAMLOUVAT SI, ZE KOUPIM JETOU, BUDU JEZDIT, A PAK JI PRODAM, JE CHIMERA.
---
TAKZE TO PROSIM VUBEC NEHAZEJ NA KUPUJICI.. TOHLE UVAZOVANI, KTERE IRACIONALNE PRENASI ODPOVEDNOST NA KUPUJICIHO, DELA Z NASICH ZEMI ASII, PAKISTAN atd.
HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS.
17 cm