měl bych nádržku jak 00-04,tak i 04 +,cena 900,- kč jak nová tak starší,kdyby sis nevěděl rady,fungl nechci kecat,ale cca 4000,-v inveltu.
"Žij svůj sen"
Tak dnes jsem se pustil do rozdělání té nádržky a asi po půl hodině přemlouvání konečně silikon povolil, tudíž se chci zeptat. Neni tam ten silikon už od výroby? Někdo tu říkal, že je tam tekutý kov, pokud ano má někdo zkušenosti s nějakým výrobkem co obstojí?
Tomyz přiložený následující obrázek:
Ještě celej motor , do toho se mi nějak nechce. Ale jinak tohle mi zabralo jen pár minut. už to umim i poslepu. Ale ta nádržka je samá záhada. Vypadá to jako kdyby tam byl O kroužek, ale je tam silikon. Někdo píše že je lepená tekutym kovem a nejvíc mě zaráží proč je půlená. Myslim, že je to jen kv§li namontování stavoznaku, ale jestli se tam dá namontovat zvenčí tak už nevim .
Upravil Tomyz dne 13.05.2012 19:46
Tak včera jsem to zase zalepil silikonem na motory a když jsem to začal utahovat zjistil jsem, že nějakej umělec co už to jednou dělal strhnul závit. Proto mi to asi teklo.
Tak proto to asi bylo tak hnusně natelpaný tím silikonem.. Tak ti nezbude nic jiného než starej závit zavařit a vyříznout novej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ja osobně bych to nechal zavařit.. mám špatný zkušenosti s lepením něcěho kde je olej.. Ono to nikdy na 100% nevypláchneš a pak to dělá neplechu. Ale jen radím jak bych řešil já
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Asi máš pravdu ale to už asi nikdy ničim jinim než silikonem nezalepim. Zkusim to pořádně vyčistit třeba i převrtat na větší a pak teprv zalepit. Včera jsem tam prdnul silikon aniž bych si toho závitu všimnul a čistit se mi to znova nechce. Kdyžtak objednám od praskina novou. Ale snad to bude držet.