Já tam byl první týden v květnu, lidí málo, všude volno, v Bonifáciu jsme jezdili v historickém centru na motorkách přímo k restauraci.
A hlavně na cestách bylo málo aut, kol a motorek.
Ty krásný serpentíny jezdit v červenci, to by asi znamenalo projet to v koloně aut, což by se mi teda nechtělo.
Byl jsem tam prvních 10dní v červenci 2010, nebylo tam ještě vůbec přelidněno, na serpentinách v horách bylo více krav a prasat než aut. Čím později, tím hůře. Teploměr pod autem ukazoval až 47C. Tak jsme byli strašně rádi, když jsme dojeli zpět do Alp.
Jedu na Korsiku tuto sobotu, až se vrátím, tak sem dám info. Za trajekty Nice-Calvi s Nautelem a Bastia-Livorno jsem platil 210 Eur (2 osoby a jedna moto).
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
fik napsal:
jedem v neděli 22.4.nechceš se přidat?
nazdar chlape
ako bolo na Kozike? pár tipov a info by sa zišlo
dík
Bedo, Fík ti určitě odpoví....jen co se dostane k počítači....trochu si to prodloužil a vrátil se až dnes.....myslím, že má co vyprávět....že jo Fiku??
fik napsal:
jedem v neděli 22.4.nechceš se přidat?
nazdar chlape
ako bolo na Kozike? pár tipov a info by sa zišlo
dík
Bedo, Fík ti určitě odpoví....jen co se dostane k počítači....trochu si to prodloužil a vrátil se až dnes.....myslím, že má co vyprávět....že jo Fiku??
jde tam vo kejhak takhle dopadne kazdej kdo se jim priplete do cesty(nejak nejdou fotky)http://zmijon.raj...100585.jpg
[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d0103/6/6522/6522968_33527faba52b4306cba986410031a434/images/P1100585.jpg?ver=4[/img]
Upravil zmijon dne 03.06.2012 16:55
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
bawikgs napsal:
Co tím myslíš "jde tam vo kejhák"? Zrovna se tam chystám taky.
delam si pr.del to byl jen komentar k fotce co mi tam nejde korsika je nadherna zeme pro milovniky zatacek a serpentin ideal i sotoliny se daji jezdit je tam tolik silnic ze sem za celej den nepotkal nikoho i kdyz si to nedokazu predstavit kolik tam bude motorek v sezone uz ted to tam bylo jak na srazu bmw ale diky bohu jen na hlavnich tazichprumer na den cca200km kdyz se jelo 300 tak uz prestavali fungovat smysly tech zatacek je proste moc ja sem to vyprumeroval na 20zatacek/km
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“