kim napsal:
konzultoval jsem to s mistrem z ISŠA oboru mechanik jednostopých vozidel
Na Křižíkové?
Mladou od mladé jsem tam poslal na školu posléze bude dělat báwa
Jinak mně to na origo laufu nestřílí.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kim napsal:
Občas mi to při ubrání plynu taky zapšouká-zaplká do výfuku celkem se mi to nelíbí páč to vypadá jako když je ten motor nějak nedoštelovanej,konzultoval jsem to s mistrem z ISŠA oboru mechanik jednostopých vozidel a řekl mi že ty 800ky to celkem dělají a obvzlášť pokud je tam laďák (ten já nemám ) a prý pokud to není nějak moc, tak prý neřešit je to prý zbytek směsi co se dostane do výfuku; přesto bych raděj aby to nedělalo,no uvidím co na to řeknou na servisu v renocaru při 20 000km
ja snad neznam 8GS, co to nedela...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks to preto, že nepoznáš moju - mne to nestriela.
Na strielanie do výfuku má badateľný vplyv aj stav a typ vzduchového filtru.
800gs ešte pri dekcelerácii púšťa vzduch mimo motor priamo do výfuku.
Nie je strielanie ako strielanie, ale myslím si, že to robí skôr chudobná ako bohatá zmes.
Taky mě to dělá a nechápu co v tom vidíte za problém. Rozladění motoru? V Renocaru se nad tím myslím zasmějou. Jinak já to mám naopak rád, ale chtělo by to laďák aby to nebylo jen sem tam..
... jelikož se nudím a vymýšlím blbosti, koukal jsem na laďáky.
kdyz vymejslis blbosti tak si radsi kup predni bitubo, nez celkem nesmyslnej ladak kterym na sebe max upozornis, ze delas nejakou neplechu.
17 cm
Moc pěkně vypadá AC Schnitzer Stealth (totožný myslím s Remusem) ... jezdíte ho někdo na 800? Co jsem koukal na grafy u Akrapoviče tak posun ve výkonu je nula a jde o zvuk a trochu hmotnosti. Rozhodně nechci něco z čeho by bolela hlava, měl jsem na KTM Leo Vince a fungoval pěkně ... takže spíš jen spekuluju, zda do něčeho nacpat 10+ tisíc ...
ja mam Schnitzra..ted sem resil s TT jak vyoperovat tlumivku..uz je venku..ale masakr. zvuk dobrej.
Tryskac napsal:
Hicks to preto, že nepoznáš moju - mne to nestriela.
Na strielanie do výfuku má badateľný vplyv aj stav a typ vzduchového filtru.
800gs ešte pri dekcelerácii púšťa vzduch mimo motor priamo do výfuku.
Nie je strielanie ako strielanie, ale myslím si, že to robí skôr chudobná ako bohatá zmes.
asi ji budes mit porouchanou
ne vazne... mne to OBCAS dela.. posledni dobou fakt jen obcas, bud se neco zmenilo, nebo uz to nevedomky kompenzuju a tem momentum se vyhejbam.
fakt je, ze uz si poradne NEPAMATUJU, kdy mi to strilelo naposledy.
17 cm
Mám Metal Mule, po ostřejší jízdě a ubrání plynu/brzdění motorem občas střílí. Zvuk daleko lepší, slyšet ostré bublání při klidné jízdě, přidáním plynu už to jde dravěji a ostřeji. Změnu výkonu a průběhu nemůžu komentovat- mám ho od začátku. Chci se zeptat, jak je to s homologaci a např. s rakouskými policajtami?
Myslel so že pre KN filter mi striela, ale čítam že aj vám./s ním som ju kupil / Inak mam aj ladak aj origo , s ladakom strielalo rovnako len samozrejme hlučnejšie, čo ma celkom prekvapilo. Inak lacno ho predám, žene vadil.
sanko přiložený následující obrázek:
kdyz vymejslis blbosti tak si radsi kup predni bitubo, nez celkem nesmyslnej ladak kterym na sebe max upozornis, ze delas nejakou neplechu.
Laďák není nesmyslnej, pokud je dobrej ... nějaký to kg dolů, kW nahorů ... ale u 800 to vypadá že to nemá cenu.
Tlumič řízení je zajímavej, to jako zase jo ...
NEMYSLIM TLUMIC RIZENI, MYSLIM PREDNI CARTRIDGE.
jinak nekdy si potezkej zadni koncovku u 800... je sice obrovska,ale myslim DOST lehka.
17 cm