Budu čekat co ti napsali Mě by se na GSko hodily víc černý, přeci jen bílou na motce nemám, tak aby to nevypadalo jako nějakej kolotoč. Snad by nenarážely to plexi při zatočení doprava (máte je někdo, vyzkoušeli jste?? ). Ještě sháním to plexi nový, protože to co tam mám je nic moc.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
Budu čekat co ti napsali Mě by se na GSko hodily víc černý, přeci jen bílou na motce nemám, tak aby to nevypadalo jako nějakej kolotoč. Snad by nenarážely to plexi při zatočení doprava (máte je někdo, vyzkoušeli jste?? ). Ještě sháním to plexi nový, protože to co tam mám je nic moc.
Chimera napsal:
Tak jsem to podrobněji pročetl a zarazily mě dvě věci:
1) na stránce kterou jsi mi doporučil k objednání píšou, že barva produktu je černá
2) na seznam.cz/zbozi píšou, že dodací lhůta není známa
Jak je to dlouho co jsi je objednával? Raději jsem jim napsal tak jako tak...
1) objednaval som cierne
2) seznam.cz/zbozi nieje smerodajny, zrejme ich aj v motechu objednavaju z nejakeho europskeho skladu (predpokladam ze do 10 dni su doma tak ci tak)
objednával som 11.1.2012, odpisali ze do 10 dni poslu..
19.1.2012 mi poslali kurierom PPL na dobierku
20.1.2012 som ich mal doma
Upravil t0mas dne 13.04.2012 19:50
MMirek napsal:
Vypadá dobře. Líbí se mi jak je tmavší. Ale zdá se mi podobný jako mám teď, tak nevím jestli by to nebylo z bláta do louže Vím jen, že tam mělo nápis ProBikers ... kterej jsem sundal.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
Budu čekat co ti napsali *tup* Mě by se na GSko hodily víc černý, přeci jen bílou na motce nemám, tak aby to nevypadalo jako nějakej kolotoč. Snad by nenarážely to plexi při zatočení doprava (máte je někdo, vyzkoušeli jste?? ). Ještě sháním to plexi nový, protože to co tam mám je nic moc.
Už přišla odpověď...
Code
Dobrý den.
Běžně dodáváme v černé barvě (nyní nejsou), ale snad by
nebyl problém dodat i ty světlé. Jsou ale spíš stříbrné
a mohli by být možná i na konci příštího týdne.
co myslíte tyhle by šli?, vypadají stejně jako touratech nebo acerbis http://www.tipmot...astry.html
ale nemají výztuhu, tak abych to 2xnepoložil a nebyli K.O.?