kim napsal:
Pamatuju dobu když se o Husákovi říkalo že je starej prďola a musejí ho hlídat aby se jim tam nepochcával, ale proti tomuhle ochrápanýmu žvatlalovi to byl švihák
Hlavně není kníže zaměstnanec, ale zvolený činitel. Teoreticky to může dělat (v mezích svého svědomí, osobní odpovědnosti k mandátu a v rámci zákona) jak uzná za vhodné a odpovědné....přičemž vyhodnocení, jak moc se to líbilo nebo prudilo, by se mělo ukázat v další volební konfrontaci.
Tady bych řekl, že dávání chrupkáním najevo, kdy je něco důležité a kdy vata - je nakonec pro knížete u většiny voličů pozitivní image ....a ještě se nemusí u kidů nuceně uměle přemáhat jako těch 199 ostatních
kaca napsal:
Tak ješte jednou, i když je to vlákno o Rattovi. V asociaci na TV záběry ze sněmovny a nadhozením příměry sněmovna - firma.
V mojí firmě, bych předevšim vyházel všechny zloděje a podvodníky, ty mojí firmě určitě kredit nezvednou. Starého pána, který pamatuje mojí rodinou firmu ještě za první republiky bych si jako prozíravý majitel určitě nechal, chtěl-li bych mít firmu a služby na profesionální a čestné úrovni, nikoliv zlodějské -mohl by mě totiž sakra poradit. To že mě občas zachrápe v kanclu je bohatě vyváženo zkušenostmi, které jinde nenajdu. Toť můj pohled.
To Kim: Jsem zvědav na tvou výkonnost a výmluvnost až budeš v jeho věku....
Spát či nespat ve sněmovně je věc názoru a politické kultury kažného jedince.Každý volič si holt musí zvolit . Osobně mu hodně fandím ale přiznám se že tohle mi vadí.
Bohužel roky nezastavíš. Udržet bystrou mysl tam asi není mnohdy žádný špás ale dal se na vojnu a musí bojovat .....
obsah proslovů nechci řešit ale trochu mi přišlo přehnaný to policejní divadlo, vrtulníky nad eskortou, 4 hlídači po boku ve sněmovně, kde je každej x krát prověřenej a projde tolika kontrolama. to už mi přišlo divadelní. Tolik police neměl okolo sebe u soudu ani ten **** Bruclík v Norsku , mnohonásobný všehoschopný vrah. Aby vůbec ten výsledný verdikt odpovídal tomu včerejšímu nákladnýmu a náročnýmu policejnímu zajištění .
Ono se to pěkně potáhne ... až možná bohužel nebudeme ani vědět co je kauza Rath
Upravil sved63 dne 06.06.2012 09:58
kaca napsal:
Tak ješte jednou, i když je to vlákno o Rattovi. V asociaci na TV záběry ze sněmovny a nadhozením příměry sněmovna - firma.
V mojí firmě, bych předevšim vyházel všechny zloděje a podvodníky, ty mojí firmě určitě kredit nezvednou. Starého pána, který pamatuje mojí rodinou firmu ještě za první republiky bych si jako prozíravý majitel určitě nechal, chtěl-li bych mít firmu a služby na profesionální a čestné úrovni, nikoliv zlodějské -mohl by mě totiž sakra poradit. To že mě občas zachrápe v kanclu je bohatě vyváženo zkušenostmi, které jinde nenajdu. Toť můj pohled.
Káčo, moje řeč! A vzpomeňte si, když kníže prohlásil: Když se ve Sněmovně kecají blbosti, tak spím. Nebo tak nějak to bylo.Svým slovům dostál.
kaca napsal:
Káčo, moje řeč! A vzpomeňte si, když kníže prohlásil: Když se ve Sněmovně kecají blbosti, tak spím. Nebo tak nějak to bylo.Svým slovům dostál.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já bych byl pro,aby se do těch funkcí volilo doživotně.Nemuseli by nikam pospíchat a loupili by pěkně polehoučku pomaloučku.Nebylo by to tak okatý a nemuseli by se tolik dřít a namáhat,jak to s těma prachama dělat,aby se na to nepřišlo.Pak by zaklepali bačkorama a všechno bych jim zkonfiskoval.Ať žije banánová republika.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nevím jak vy, ale já bych volil také doživotně. Minimálně devítkou, ale brokovnicí bych si to víc užil Senilní degenerát mě nebere, ale mám pochopení pro slabosti druhých a pokud někdo rád hada na prsou, prosím. Jeho volba.
Nemá snad ani smyslu komentovat komedii, které jsme byli v sRathově svědky. Kecy, neefektivnost, zlodějina, lži, policekní eskorty a to vše za moje (i vaše) peníze.
Možná jsem příliš radikální, ale jsem přesvědčen, že kdyby Anders Behring Breivik se svím načíním vstoupil do naší sněmovny, Senátu, Hradu a nebo libovolnéhio hejtmanství či magistrátu, nevinného by nezabil.
Dohady o tom, zda je slušné chrápat v práci a nebo ne jsou mrzkým odváděním od hlavního tématu - zlodějiny, ořezávání svobod, buzerace lidí.
Upravil Medik dne 06.06.2012 23:42
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
Já bych byl pro,aby se do těch funkcí volilo doživotně.Nemuseli by nikam pospíchat a loupili by pěkně polehoučku pomaloučku.Nebylo by to tak okatý a nemuseli by se tolik dřít a namáhat,jak to s těma prachama dělat,aby se na to nepřišlo.Pak by zaklepali bačkorama a všechno bych jim zkonfiskoval.Ať žije banánová republika.
Fraška to byla a ještě bude!! Dyť už teďkom vymýšlejí jak z toho vybruslit a hodit to na jiný. Navíc jsem měl chvílema dojem že se i už počítá s tím že v base bude a snažil si aspoň zvednout těma svejma kecama úroveň vybavení budoucí cely. Bordel je to že pořád bere plat a ještě má nárok na eskortu do sněmovny za "naše" peníze. S náma už by se nikdo nebavil a už by jsme byly odsouzení a seděli v cele za daleko menší prohřešky ale ten š..jd se snaží slovíčkařit a kličkovat jak to jen jde *pissed*.
Když mi dá půlku tak řeknu že jsem mu ty prachy půjčil já, no i čtvrtka těch peněz by stačila
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Vodnik napsal:
Doufam, že mu v tý base natrhnou p.r.d.e.l ....
Tak to je myslím přání hodně lidí ale jak je u nás zvykem tak dostane hezkou celu s 3D tel. a za prachy co má si tam v podstatě bude žít jak na dovolené v komfortu.
Ale to mejdlo by mu ve sprše na zem fakt spadnout mohlo
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Tato kauza mi připomíná "sametovou revoluci" a s.Štěpána. Jako jediný z těch darebáků odsouzen (Vlastimile, promiň). Myslím si, že to bude stejný scénář. Předhodíme národu Rátha, dáme mu symbolický trest ve fešáckém kriminále, po půlce pustíme a je to. To jsme s tou korupcí zatočili!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."