Máte už někdo nějakou delší zkušenost s Bmw comfort seat?
Uvažuji o jeho koupi, vychází o dost levněji než jiné alternativy. Tak bych rád nějaké zkušenosti než jej koupím...
Tak to už je finančně skoro jako od TT, nemám zkušenost s tímhle, ale to TT snížený je velmi příjemný a bezbolestný a ještě je nižší o 2cm ... takže tak.
/Flare
zeptej se Parise za kolik by ho sehnal v uk. Myslím že by mohlo být ještě levnější.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Flare napsal:
Podle mě to levnější není, pokud koupíš za 8k druhý a za 4-5k prodáš originál pokud je zánovní, pak jsi na tom líp ...
Origos prodáš za 2500 když dobre .....
pari myslím někde psal že za 6,800 ,-
cestovní bych si nechal na off a komfort na cestovani ve 2 třeba.
Jak se říká, líná huba holý nestesti.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jjj presne tak origo neprodas lip jak za 3000 shanel jsem nejaky na presiti abych nemusel rusit tu svou krasnou cervenou sedacku a kdyz se divam na inzeraty tak plno lidi chce za to 3000 a vys a nema sanci prodat, ted sem se dival ze na motorkarich zmizel inzerat na snizeny sedlo prodaval ho myslim za 3800
Je o moc lepsie priatel , ho má.
Ale za jedno posra...ne sedlo je to hodne penazí, a povodneho sa nedá zbaviť ved kdo by ten nepodarok kupoval. BMW ma asi nejakeho pinokia testovacieho jazdca z dreveným zadkom. Mne ho uz prešíva miestny odborník,
Akokolvek sa mu to podarí , horšie už nemože byť.
Upravil sanko dne 28.05.2012 20:02
Tak dnes mi přišlo sedlo Comfort seat. BMW oficiálně uvádí že je o 2.5cm nižší než origo Rallye prkno. Neměřil jsem to nějak přesně, ale myslím že není, jestli je nižší tak max o 1cm. Hlavně ale, když ho dáte na motorku máte větší problém dosáhnout nohama na zem, protože sedlo je zhruba v místě kde sedíte cca o 8cm širší. Mi to na štěstí nevadí, píšu to pro ty, kteří by touto výměnou chtěli posez snížit aby líp dosáhli na zem. Takže bacha na to!
Takže jak jsem slíbil, píšu zkušenosti s comfort seat.
Při první jízdě jsem byl dost v rozpacích, byl jsem zvyklý na prkno a nové sedlo mi nák nesedělo. Navíc jsem z něj špatně dosáh na řidítka a vůbec jsem se na něm furt vrtěl. Uvažoval jsem že ho i prodám. Pak jsem si ale pošteloval řidítka a ejhle, už to bylo ono. Takže, líp se na něm sedí, je širší. Při prudší akceleraci podrží zadek hezky na místě, v zatáčkách taky lepší, díky tvaru sedla páč má boční vedení, bych to nazval... No a zadek mě zatím nebolí. Takže doporučuju
Upravil Lainen dne 09.06.2012 22:03