Tesim se na to az odroste a snad budu mit silu vyrazit alespon na pul roku opet.
To už zní lépe. My jsme loni dostali od synátora po 17 letech padáka tak jsme zase volní. A z vlastní zkušenosti - o děti se postarat musíš, ale nečekej zato později jakoukoliv vděčnost. Přeju ti, at´ti to v tomto týdnu dobře dopadne a at´ jablko nepadne daleko od stromu a máš partnera na cesty. Mě se to nepodařilo.
rop napsal:
To už zní lépe. My jsme loni dostali od synátora po 17 letech padáka tak jsme zase volní. A z vlastní zkušenosti - o děti se postarat musíš, ale nečekej zato později jakoukoliv vděčnost.
pfffff f f f f...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nic proti tobě, ale taky víš asi jen polovinu faktů.. V tvém příspěvku je vidět, že jsi hodně "slyšela" a možná i přečetla na internetu.. Jinak zrovna co se týče Asie, přijde mi těžší jet na 14 dní do Itálie k moři než na 9 měsíců do Asie... Pravda je to, že člověk asi na tohle musí mít náturu.. Někdo prostě má "toulavý boty", někdo má rád "rodnou hroudu". Zrovna nedávno jsem mluvil se známym a ten říkal, že nikdy například nebyl v Japonsku a ani tam nechce jet. A na cestování na motorce si naprosto vystačí s Evropou a ta je mu až až velká.. A například to si zas já neumim ani představit.. Prostě každej je nějakej..
Mnooo, můj ex žil půl roku v Číně a teď půl roku v Indii a po Asii dost cestuje, myslim, že přehled z běžného života celkem mam, ale pravda, v Asii jsem ještě nebyla.
Já nikde neřekla, co je těžší a lehčí, jen Asie je oproti Evropě kulturně dost odlišná a dle mého, pokud někdo tu naturu nemá, může to pro něj být docela i kulturní šok... Já toulavý boty mam poměrně dost a vždycky jsem se dané kultuře přizpůsobila, ale vim, že jsou věci, s kterýma bych zrovna v Asii měla co dělat i já...a mluvim čistě o odlišnostech kultury jako takové, věřím, že co se lidí týče, je to zase jiná kapitola.
Ale upřímně vlastně nevim, na co konkrétně tvá reakce na můj příspěvek naráží...
Myslím, tedy mám to v pyči
Toto téma by si zasloužilo novou diskuzi. Mě letos bylo 52let, mám 3 prasklé plotýnky, před 4 roky jsem byl schopen max.1 hodiny chůze, praxe na motu komínovky. Letos jsem sám absolvoval okruh Balkánem na Ohrid a zpět, cca 3500km. U mladých to vyvolá úsměv, pro mě začátek něčeho nového, pokuď páteř dovolí, budu pokračovat - na jaře Maroco. Člověk je starý tak, na kolik se cítí, já si to nepřipouštím, sním o Nepálu.