pavelgsxrv napsal:
Tak už se to blíží nebo snad fakt všichni jedete do GAPA kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět
Tak my do GAPA nakonec ne. Ale na nas vyrazite moc brzo, asi poejdem v klidecku nekam smer Sumava nebo taky zvazuji pohodovy prujezd severnich Cech a vsech pohori co tam jsou + Ceske Svicarsko. Mlada pojede na svoji,takze pomalicku na pohodicku
I pád na hubu je pohyb kupředu
pavelgsxrv napsal:
Tak už se to blíží nebo snad fakt všichni jedete do GAPA kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět
Tak my do GAPA nakonec ne. Ale na nas vyrazite moc brzo, asi poejdem v klidecku nekam smer Sumava nebo taky zvazuji pohodovy prujezd severnich Cech a vsech pohori co tam jsou + Ceske Svicarsko. Mlada pojede na svoji,takze pomalicku na pohodicku
pavelgsxrv napsal:
Tak na té Šumavě se možná někde potkáme
No parada, jen doufam, ze to pocasi nebude tak bourlive jako vcera v noci. Vsude stromy vyvaleny,obili povalene....Hrocha jsem jeste nenaucil plavat
I pád na hubu je pohyb kupředu
pavelgsxrv napsal:
Severní Čechy ti mohu doporučit. Teď v sobotu jsme jeli Krušnohoří z Děčína až na Klínovec, Boží Dar. Vzali jsme to i kousek přes německo a můžu ti říct, že lepší trasu jsem na moto ještě nejel fakt super. Bylo nás 8 a všichni jsme si to moc pochvalovali 7x enduro 1x silnice všichni max spokojený.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Byla to paráda, jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost s Vámi jet. Suprovka, teším se zase na Vás všechny a moc... Fotky očekávejte co nejdříve...
| BMW F650GS | 2000 |
Kdyby se Vám chtělo, což asi se Vám nebude chtít, tak teď pá, so, ne u Vsetína v Roubence pořádám motodejchánek Bikers House III., jste vítaní... Fotečky viz. http://dubmoto.ra...House_II./.
| BMW F650GS | 2000 |