Já jsem nadšený z těchhle od TT. Trochu dražší, ale perfektně drží, nekloužou, dají se zvětšit, fakt vodotěsné a pod síťku se vejdou např. flašky s pitím. Při nastupování nevadí, spolujezdec sedí jako v křesle s rukama na opěradlech a cokoliv se z nich dá lehce vyndat, třeba spolujezdec svačinu i za jízdy. Vozím je párkrát ročně ale nelituju.
Ivan přiložený následující obrázek:
Nakonec vyřešeno taškama Lojzo ,zhotovené individuálně.Na topcase,padací rámy a pak konfekční na boční Begry.Nyní připraveno ve dvou na Nordkapp.
Upravil Nori dne 28.06.2012 22:05
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nakonec vyřešeno taškama Lojzo ,zhotovené individuálně.Na topcase,padací rámy a pak konfekční na boční Begry.Nyní připraveno ve dvou na Nordkapp.
ako to riesis ked niekde zastavis? to vsetko davas dolu a tahas so sebou? ja si stale mysim ze taku tasku moze hoci kto vziat alebo nozikom odrezat od motorky alebo rozrezat
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Dnes jsem si to teprve přivezl.Takže jsem zatím nic neřešil.A dilema zda se z motorky dá ufiknout,uříznout a ukrást cokoliv?To mám raději sedět s motorkou v bezpečí doma?Na to kašlu,
viem ze tu niekto pisal ze mu ukrali ramy na kufre alebo kufre. takze to ze a da aj cela motorka ukradnut vieme asi vsetci ja len zo zvedavosti. ako som uz pisal na predchadzajucej strane neviem ako zabezpecit stan a spacak hore na kufroch aby som mohol s kludnym svedomim sa ist prejst dalej ako len na vzdialenost ked vidim na moto
Co tam proboha vozite?? Ja mam 2 bocni kufry cca 40l plus rolku na stan,karimatky atd. a staci nam to ve dvou na 2-3 tydny bez problemu a nic nechybi
Aktualne 1250 GSA HP
mám tři roky a 30 tis. km Lojzo na oba boční kufky - při dlouhém dešti promokne, není to rybník, ale mokré to je, řeším igeliťákama a jinak za 1. Dávám tam jen lehce postradatelné věci, jídlo-vodu a tak. Na začátku jsem to zamykal přes zipy zámečkem, ale už na to nehledím a vždy bez problémů. Velkou výhodou je naprosto dokonalá a rychlá přístupnost.
xNOKIAx napsal:
viem ze tu niekto pisal ze mu ukrali ramy na kufre alebo kufre. takze to ze a da aj cela motorka ukradnut vieme asi vsetci ja len zo zvedavosti. ako som uz pisal na predchadzajucej strane neviem ako zabezpecit stan a spacak hore na kufroch aby som mohol s kludnym svedomim sa ist prejst dalej ako len na vzdialenost ked vidim na moto
třeba zkus PACSAFE síť, jsou i v různých velikostech
že se nebojíte mít ty topcasy tak zatížený, já v něm měl 12kg a celou albánii sem po každý díře koukal do zrcátek jestli tam ještě vůbec je (takže jsem vlastně nedělal ani nic moc jinýho když se to tak vezme :-) )
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
že se nebojíte mít ty topcasy tak zatížený, já v něm měl 12kg a celou albánii sem po každý díře koukal do zrcátek jestli tam ještě vůbec je (takže jsem vlastně nedělal ani nic moc jinýho když se to tak vezme :-) )
na GS pisu na tom hlinikovom drziaku co je za sedadlom na ktory sa dava topcase 4KG!!! podla mna to ma skoro len samotny topcase a tiez vecsinou pozeram za seba ci tam je alebo to ma niekto na prednej kapote auta
mirekcinan napsal:
na GS pisu na tom hlinikovom drziaku co je za sedadlom na ktory sa dava topcase 4KG!!! podla mna to ma skoro len samotny topcase a tiez vecsinou pozeram za seba ci tam je alebo to ma niekto na prednej kapote auta
nechám si na to v práci udělat výztuho a bude, fakt jsou to chvílema nervy, radši tam nedávám ani peněženku kdyby se rozhodl mě opustit :-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
Jenomže já mám držák Touratech spešl pro ZegaPro.A ten má myslím nosnost cca 100kg!
mirekcinan napsal:
Jenomže já mám držák Touratech spešl pro ZegaPro.A ten má myslím nosnost cca 100kg!
Všichni výrobci to dělají stejně - maximální povolená nosnost kufru plus mínus kolem 15kg. Někdo dá víc, někdo míň. Důvod je jasný - když tam dají nízké číslo, tak nejsou diskuze v případě, kdy to člověk vozí fakt přeložené (jsou lidi co dokáží narvat do 40l topcase samý jídlo a diví se, že jim po banálním offroadu praskla podsedlovka). Vsadil bych se, že boční nosiče udrží 100kg chlapa ale je otázka, kolik udrží podsedlovka.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
překládají všichni,i já,podsedlovka i rámy vydrží,unesou hodně ale jen do té doby,než na ně začnou působit vibrace od motoru a rázy od nerovné vozovky typu D1,jak se někde něco ohne nebo povolí,pak to má rychlý spád a zpravidla už bývá pozdě
pokud máte zájem o vaky GEAR volejte nebo pište
bystricke přiložený následující obrázek: