alesvagner napsal:
Nemuzu verit, co tady ctu... Dobre ji tak?! Myslite, ze je male nestesti, ze zabila ciziho cloveka a mate radost, ze zabila jeste nekoho sveho? Tomu rikate spravedlnost? Jaka spravedlnost je to pro toho jejiho manzela? A pro to dite? Zblaznili jste se? Je mi z vas spatne.
Nepřekrucuj, nemam radost ani z toho, že zemřel Medvěd, ani z toho, že zemřel její manžel. Ani jednomu bych smrt nepřála, ale někde uvnitř mě jsem ráda za ten pocit, který bude nadosmrti za svou chybu táhnout sebou...stejně tak jako nám a Medvědově rodině bude nadosmrti Medvěd chybět...
Nepřála bych nikomu nic, ale když už způsobila, co způsobila a nejde na tom nic změnit, jsem ráda, že s touhle věcí bude žít...
Myslím, tedy mám to v pyči
Fifty fifty? To jsou vazne silacky slinty, primer vhodny toho, ze tu pises o lidskych zivotech. Nevim, jak fer by Ti pripadalo, kdybys - byt svoji chybou - nekoho zabil, ze bys pak mel taky o nekoho prijit. Rekl by sis: "ok, to je fer!" a zacal bys premitat koho teda das? Nebo bys to proste odkyvl jako spravedlnost, kdyby to byl kdokoli? Jsi normalni?
Zbytečně to hrotíš, neni to o tom, coby kdyby...prostě se to stalo jak se to stalo a jaky z toho ma kdo pocity, je jeho vec...nejlepsi by bylo, kdyby zustala ve svym pruhu a vsichni zili happily ever after...
kdyz jede jeho slepice co ridi Xkm v protismeru, tak ji mel zastavit sam.
Na tehle větě (nikoliv souvislostech k ni) něco je... ono taky kdo ví, jestli jí manžel nehecoval, ať jede... je to jedno, ať se to stalo jakkoliv a z jakéhokoliv důvodu, je to jak to je a nikdo na tom nic nezmění.
kdyz jede jeho slepice co ridi Xkm v protismeru, tak ji mel zastavit sam.
Na tehle větě (nikoliv souvislostech k ni) něco je... ono taky kdo ví, jestli jí manžel nehecoval, ať jede... je to jedno, ať se to stalo jakkoliv a z jakéhokoliv důvodu, je to jak to je a nikdo na tom nic nezmění.
Hele, rekl bych, ze jste v tom aute nikdo nesedel a tim padem nevite, jestli ji hecoval. Mozna se ji taky snazil zpomalit, treba byla hystericka, treba se hadali, treba mu bylo blbe a ona spechala do nemocnice. Co z toho vite? Soudci, spravedlivi, vy, kecalkove? Pak tady pisete takovy strasny veci jako ze to je fer a ze je dobre, ze s tim bude zit??? Jste zoufalci. KONEC, sem nemam co dal psat.
Hele, rekl bych, ze jste v tom aute nikdo nesedel a tim padem nevite, jestli ji hecoval. Mozna se ji taky snazil zpomalit, treba byla hystericka, treba se hadali, treba mu bylo blbe a ona spechala do nemocnice. Co z toho vite? Soudci, spravedlivi, vy, kecalkove? Pak tady pisete takovy strasny veci jako ze to je fer a ze je dobre, ze s tim bude zit??? Jste zoufalci. KONEC, sem nemam co dal psat.
My jsme odsoudili tu pani a ty tady za to soudis nas, ze jsme zoufalci...V tom pripade jsi jenom pokrytec a nejsi o nic mensi zoufalec, nez my. A pokud k tomu nemas uz co rict, jak jsi napsal, tak v pohode, nemusis prece...
Jinak ... úplně blbou náhodou .. Kamarádka složila motorku cca 200Km od domova, znepojíznila ji (je v pořádku, jen se sklouzla v zatáčce) motorku strčili k nějaké paní z místní dědiny ... slovo dalo slovo a že sousedka o pár baráků vedle srazila ve felicii motorkáře před pár dny... No a podle ní to ta baba neměla v hlavě v pořádku a měla o kolečko míň ...
To jestli "dobře jí tak" nebo "chudák baba" tady rozebírat nebudu, bohužel to nikomu život nevrátí ..