will napsal:
MÁ MŮJ OBDIV A MŮJ RESPEKT. MÁ VĚTŠÍ KOULE JAK VĚTŠINA Z NÁS.. I JÁ MÁM BOBANY JET SÁM DO TAKOVÉ PRDELE A TO JEŠTĚ NA 125.. LIBÍ SE MI KRYTYKA OD LIDI CO SE TOČÍ KOLEM KOMÍNA A DO TERENU NEPÁCHNOU A MAJÍ PLNO KECŮ... HOWGH
nechci prudit ale jak víš kde kdo jezdí???
stačí číst forum, nebo info od lidí. Hlavně když někdo shodí takovej počin od tak mladé holky a sám neviděl drapák. jo a neboj, nemluvím o tobě. Jak jsem psal, holčina má můj velkej respekt.. a jela sama!!
boze ty jses fakt k*eten! a navic bez informaci, co? vzhledem k tomu, ze jsem od 14 do 28 nemel papiry, tak jsem se tak trochu vyhejbal silnicim a ciste off, a to masakralne na snehu, mam asi 40 tisic.
Uz mne fakt nebavi to po tisici opakovat. Kdyz uz ctes dopr. forum, delej to poradne...
--
za 2 -- co to na mne zkousis? to jako kdyz nazujes drapaky, tak je z tebe najednou hardcore motorkar? to si fakt myslis? ses asi PO*RAL!
Upravil hicks dne 24.08.2012 21:23
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
nedes mne, ze ten Docuv vyplod budu muset cist celej
hicks napsal:
Uz mne fakt nebavi to po tisici opakovat. Kdyz uz ctes dopr. forum, delej to poradne...
hicksi, načapal jsem tě
v ledertangach? to musela byt prace
17 cm
ja sa tesim kedy doticny pan dostane na nejakom zraze po pauly a vzdy ked niekam pridem tak sa pitaju ci tam nie je doticny ze by chcely takeho ****a vidiet na vlastne oci. PS aj ja by som ho chcel vidiet co je to za **** a vie len urazat s picovinamy.
lakiluk napsal:
ja sa tesim kedy doticny pan dostane na nejakom zraze po pauly a vzdy ked niekam pridem tak sa pitaju ci tam nie je doticny ze by chcely takeho ****a vidiet na vlastne oci. PS aj ja by som ho chcel vidiet co je to za **** a vie len urazat s picovinamy.
mily osttrotlicku, byl jsem, stejne jako vase ignorantstvo, napr. na TTTE 2012 klidne za mnou muzes prijit...
nakonec da se rict, ze jsem snad vymet' veskery letosni srazy zatim.
ale varuju predem, nazivo jsem naprosto nepopsatelne (ne ze bys mel kdovijake vyjadrovaci schopnosti -- ale proste jeste i hodne za tema mejma) NESNESITELNEJ
Upravil hicks dne 24.08.2012 21:22
17 cm
petrguss napsal:
Neznám nikoho, ani z doslechu, kdo by něco takového dal sámotnej na 125. Myslím, že tahle holčina udělala něco co není mezi jejíma vrstevníkama normální a o to jde. Jela na prázdniny a myslím, že si je užila a evidentně je šťastná. Je úplně jedno, že jela v civilizaci (na 125 s 6 litrovou nádrží to ani jinak nejde). Já se přiznám, že na takovou dálku bych se úplně samotnej nevydal. Prostě těhle holek je určitě v republice míň než prstů na rukách a měli by jsme si jich vážit místo toho, aby jsme je shazovali a uráželi. Třeba příští rok bude sedlat větší motorku a pojede do Afriky zase sama (to už snad i Hicksovi stačilo na obdiv). Stejně jako Medik jsem i já od ní četl nějaké články, né že by to byl brutální cestopis, ale hlavu a patu to mělo a myslím, že tahle holčina nás ještě může dost překvapit, tak proč jí urážet a schazovat, když z ní "možná" může být "Brezovar v ženským těle"... Toť můj názor...
přesně takhle to vidím a uzavírám ve třiceti bude jezdit afriku a někoho tam pak pojezdí koho asi ? máš pravdu takových holek si cenit a vážit ne urážet už jen proto že pějou naší píseň a ne ty dnešní dvacítky.
U Martyho je CBR 250 a ta buchta co ho mela jela sama do Norska... 20let..
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
will napsal:
TAKY JSEM BYL ZVĚDAVEJ, NA SRAZE VIDĚL, STAČILO...
mit fanousky jako ty, asi budu suicidalni
to je neco jako kdyz kandidujes na hrad a verejne te podpori Klara Samkova, nebo ropuchy z Nesehnuti
17 cm
Zajímavá diskuze. Pročítal jsem si příspěvky a zhodnotil bych to asi takhle:
Je dobrý když se najdou i mladý holky co dokážou takhle jet. Určitě si to zaslouží respekt.
Na druhou je spousta lidí kteří podobný kousky dokázali taky a nebo prostě ne že by vnitřně ale jinak nemůžou si dovolit na měsíc někam vypadnout ... Další je otázka peněz a investic ...při dnešní ceně benzínu si jako student asi na takovou cestu nevyděláš .....
Prostě když někdo má prachy nebo ho někdo za sponzoruje jde skoro cokoliv ...
Holka je dobrá. Neznám ji, ale za cestu má můj respekt. Prostě jen napsala jak to viděla (dvacetiletýma očima). Mimochodem nástrah mohlo být na cestě spousta, o nějakých nepříjemnostech i psala. A jak je vidět, pokud člověk něco dokáže (a nemusí to být hned Everest) se v Čechách neodpouští. Udělala jedinou chybu-jak si mohla dovolit pokusit se napodobit výkony některých Über-cestovatelů?