Tak motorka opravena, po pravidelnem servisu a na novych pneu, jde se jezdit. Na cenu se ani neptejte.
Jsem zvedavy na TKC a na spunty obecne, mam je prvne. Tak nekdy na vyjizdce ahoj!
alesvagner přiložený následující obrázek:
[205.44Kb]
to Aleš: tak ať to jezdí...my máme GS umyto, ještě jej zbývá promazat a definitivně uložit...až opět na jaře...
Fakt? Ty jo, jsem myslel, ze jezdis cely rok. Nebo jen presedas? Ja budu jezdit dokud nenapadne snih.
...ale abych zvedal za odpoledne 20krát GSA, to bych asi nedal...by mi ho bylo i líto...a hlavně na ostrém enduru je mnohem větší zábava
Vjetrnik napsal(a):
to Aleš: přesedáme...na malé a hlavně lehké...ono stačí tahat z roští těch 130kg...nebo pod nimi ležet......předloni jsem takhle ležel hlavou dolu ze stráně a na sobě EXC...a stačilo
...ale abych zvedal za odpoledne 20krát GSA, to bych asi nedal...by mi ho bylo i líto...a hlavně na ostrém enduru je mnohem větší zábava
Ja jsem si rikal, ze to nebude jen tak. Ja na motorce radsi jezdim, nez abych ji nekde nosil po lese nebo potokem, jak obcas vidam. Tak si uzij divoceni, tesim se nekdy na projizdku na GS.
> Aleš < Změnily se nějak zvuky linoucí se z motoru/spojky/převodovky??
Vlastne ani ne, zmenil se krok, spojka zabira jinde. Mam pocit, ze trosku lip tam jde 1 a 2 - jakoby to lip vypina, ostatni rychlosti tak stejne. Slabe klepani pri zmacknuti spojky zustalo, nevim, jestli je slabsi kvuli chladnu nebo po oprave, je fakt, ze v lete po meste to delalo daleko vic. O vikendu budu jezdit, pokud neco vypozoruju, dam vedet, zatim zadna velka zmena.
Tak motorka opravena, po pravidelnem servisu a na novych pneu, jde se jezdit. Na cenu se ani neptejte.
Jsem zvedavy na TKC a na spunty obecne, mam je prvne. Tak nekdy na vyjizdce ahoj!
Jsem rád Aleši, že se to povedlo. Snad se letos ještě potkáme. Aspoň mi povíš, jak se budou chovat tvoje nové špunty. Přeji dalších 80 tis. km bez techn. závad.
Mirek
Jsem rád Aleši, že se to povedlo. Snad se letos ještě potkáme. Aspoň mi povíš, jak se budou chovat tvoje nové špunty. Přeji dalších 80 tis. km bez techn. závad.
Diky, o spuntech dam vedet. Jsem zvedavej, jestli bude jeste nejaka akce, kde bychom se videli. Ja jdu jezdit o vikendu do zapadnich cech (nejake navstevy). No snad bude uz motorka drzet. Mej se, at to jezdi, ahoj. ;-)
Tak hlavně že už jedíš a příště už snad dojedeme dál. Mimochodem moc pěkná fotka
jo a ty TKC mě taky zajímaj
Maiali nel Fango!
Tak hlavně že už jedíš a příště už snad dojedeme dál. Mimochodem moc pěkná fotka
jo a ty TKC mě taky zajímaj
No jo, taky doufam, ze ted bude nejaky cas drzet. Ta fotka z garaze? Spis pekna motorka, gumy ji uplne zmeni. Ale diky.
O gumach dam vedet, jsem moc zvedavy, jak budou zvladat moje jezdeni.
Tak se mej dobre, priste na vyjizdce ahoj. ;-)
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Ales: jo, jo, ta z garáže. Hezky nasvícená, rozvržená a ten beton má zajímavý kresby a fleky, vypadá to jak profi do nějakýho katalogu. Takový to těžce idustriální aranžmá.
Uau, diky.
zdar lidi,v turecku se mi nejspis stalo to same..v recku to zacalo chrastit a pak zacaly vyskakovat rychlosti. tak jsem si nasel nejblizsi servis bmw v Bulharsku a jel jsem..ani nevim jak,ale jsem tu, tlacil jsem to silou vule, porad na 2500ot jinak to neslo.. dojel jsem, v bmw otviraji v 9.. jsem zvedavy co to bude.. a jestli to tady udelaji. aspon tu je (burgas) pekne, tak doufam, ze se odtud dostanu po dvou kolech..
naprcccs napsal:
zdar lidi,v turecku se mi nejspis stalo to same..v recku to zacalo chrastit a pak zacaly vyskakovat rychlosti. tak jsem si nasel nejblizsi servis bmw v Bulharsku a jel jsem..ani nevim jak,ale jsem tu, tlacil jsem to silou vule, porad na 2500ot jinak to neslo.. dojel jsem, v bmw otviraji v 9.. jsem zvedavy co to bude.. a jestli to tady udelaji. aspon tu je (burgas) pekne, tak doufam, ze se odtud dostanu po dvou kolech..
Tak drzim palce. Rekl bych, ze to bude neco jineho, u me se to proste protocilo a bylo, pak se zarazenou rychlosti se motor tocil jak na neutral bez jakehokoli prenosu na zadni kolo.
Tak dobre porid, hodne stesti.
me to porad jede... nevi co s tim, sehnal jsem bulhary co jedou zitra do nemecka dodavkou.. za par euro me priberou..tak valim dom, je po vylete
To nepotesi, ja to mel nastesti par km od Prahy. Tak dej pak vedet, jaka motorka, co to nakonec bylo za zavadu, jake km jsi mel a tak, at mame predstavu.
zdar, je to 11ka Advík, km cca 74tis, Tonda mi zrovna volal, je to to, co jsi měl ty.. hřídel, ložiska, lamely atd.. takže s prací 15cca, Tonda říkal, že by osobně nechal staré přítlačáky, že jsou ok.. jen to budu muset pár tisíc šetřit.. takže tak, počítal jsem s 15, ale nedoufal
naprcccs napsal:
zdar, je to 11ka Advík, km cca 74tis, Tonda mi zrovna volal, je to to, co jsi měl ty.. hřídel, ložiska, lamely atd.. takže s prací 15cca, Tonda říkal, že by osobně nechal staré přítlačáky, že jsou ok.. jen to budu muset pár tisíc šetřit.. takže tak, počítal jsem s 15, ale nedoufal
No tak to je v tomhle vlakne nekolikata s plus minus 70 tkm a stejnou zavadou. Zajimavy.
Jinak neplakej, me oprava vysla MNOHEM draz. Nova hridel, lamela, rovnou gufera fsude kolem, spojkovy valecek... No jo, tak se to seslo. Od te doby zatim drzi.