To je slusna cena za kousek dratu a dvou konektoru ale je mi to k nicemu kdyz stale nemuzu vyndat ten konektor ze spoda spinacky(je v tom nejakej figl nebo nejaka pojistka kterou jsem prehlidl?
F 650 GS (00)
Chces usetrit rozdelej riditka vyndej horni brejle na stul a oprav jen svazek ne... pokud jsou jen kable ko predelas si to za 100kc
... servis a diagnostika BMW Motorrad
MarekHK napsal:
to servisak: Jinak to asi nedopadne
Mel jsi to udelat hned a mas klid pekne novej kabel spajet navlect teplem smrstitelnou buzirku a pekne zaizolovat a useril jsi 1000
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No přesně nějak tak sem to udělal taky Na spínačce to drží jen pomocí dvou chatrnejch šroubků takže si to v klidu můžeš hodit na stůl i bez brejlí. Já se na to teda vysadil a napájel sem to rovnou na motorce a drží dodnes (cca 3 roky).
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Také mám teď rozebráno... po poslední vyjížďce jsem zamkla řídítka (naštěstí v garáži!) a už nešla odemknout... promazání WDčkem (které již jednou předtím v opačné situaci - kdy jsem měla nastartováno, chtěla vypnout motor a klíčkem nešlo otočit a dokonce šel klíč z nastartované moto vytáhnout - zabralo) teď nepomohlo... po odmontování to začalo sice fungovat, klíček se začal otáčet do všech poloh, ale jet někam dál s tím, že pak někde zůstanu uvězněna a nebudu moci třeba nastartovat, se mi opravdu nechce - donesla jsem to tedy k zámečníkovi na shlédnutí - problém je prý ve skříňce zámku řízení (tedy č.2 z obrázku) a budu muset koupit novou (145$) - hurá...