Ahoj ahoj také musím pochválit organizaci a zajištění akce... Je to první motosraz, na který jsem dorazil autem, a ikdyž z připravené vyjížďky nebylo nic, byla sranda a rád jsem vás bando viděl naživo. Snad to zkusíte v příští sezóně znova a všechno vyjde podle plánu .
Ahoj všem,
včera jsem byl KO, takže až dnes k tomu něco napíšu.
Videa jsou již na rajčeti.
Hned od počátku bylo jasné, že počasí nás může zaskočit, ovšem odvážnému štěstí přeje a šli jsme do toho po hlavě. Sraz měl být velkou akcí s hojnou účastí, ale co naděláme. Větru, dešti uměli poručit jen soudruzi pár let zpátky.
Ale ani tak to nevidím jako propadák, rozhodně ne. Lidem, co dorazili patří velký dík a těm, co dorazili na motorce i patřičný obdiv. Když jsem viděl, jak vlezl Kaca do dveří, tak jsem si myslel, že má venku saně a psí spřežení. Akce byla lehce komornějšího a klidnějšího charakteru, ale nebylo to špatně, bylo to jen prostě jinak. Nikdy bych nevěřil, že bude zájem o promítání fotek z Plzeňské ZOO, kde jsme v létě se Servisákama byli. Cestopisů a fotek bylo k vidění hafo, dobrá nálada určitě nechyběla. Okolí Úterska se nám v neděli ráno odvděčilo nádhernými scenériemi při vycházejícím slunci, které napomohlo k odtání sněhu z hlavních komunikací. I tak bylo nutné některé motocykly přes ledové plotny pár kilometrů převézt na káře. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo!
Příští rok bych rád akci zopakoval, posunul ji o měsíc dopředu, i když tohle víkendové počasí rozhodně není pro náš kraj standardní a je mi jasné, že teď min. měsíc nepadne ani vločka.
Rád bych všem znovu poděkoval, ale nechci jmenovat, abych někoho nevynechal.
Kochejte se fotkama, pobavte se u videí a kdo ještě jezdí, tak opatrně!
smutný akorát,že někteří fanatičtí fotografové si nepočkali třeba aspoň na to,jak pořádnej adventure motorkář a cestovatel Zetor ,dokázal bez pomoci a vleku sjet z toho kopce a odjet po vlastní ose,tak,jak taky přijel,až domů .Možná už nezbyla paměť ve foťáku,protože xichty z hospody tam máme všichni 100x z každý strany
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
smutný akorát,že někteří fanatičtí fotografové si nepočkali třeba aspoň na to,jak pořádnej adventure motorkář a cestovatel Zetor ,dokázal bez pomoci a vleku sjet z toho kopce a odjet po vlastní ose,tak,jak taky přijel,až domů .Možná už nezbyla paměť ve foťáku,protože xichty z hospody tam máme všichni 100x z každý strany
Holky už chtěly jet domů, nooo... Servisáci dorazili domů až po deváté, tuším...
Mr GS napsal:
Mr GS napsal:
smutný akorát,že někteří fanatičtí fotografové si nepočkali třeba aspoň na to,jak pořádnej adventure motorkář a cestovatel Zetor ,dokázal bez pomoci a vleku sjet z toho kopce a odjet po vlastní ose,tak,jak taky přijel,až domů ...
Nemluvě o tom, že VYHRÁL potápěčskou soutěž (více jak minutu a půl)
slušný výkon mladého (zá)vodníka
Mr GS napsal:
Mám snad KáTéeMku abych jezdil na vleku...???!!!
No,právě,že ne
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No a fotografování a videování tam fakt bylo trochu moc (vzhledem k počtu účastníků), ale zase na některý "xichty" se docela dá kouknout (nemyslím teda svůj a už vůbec ne Melizoyovo ). Jinak to opravdu bylo velmi příjemné sobotní odpolednevečer.