No popsal bych to asi tak, že pravda je na obou stranách, myslet si, že su neohrožený jezdec je hodně nešikovné....a navíc chlapci(nejsu lesák, ale pohyb na lesních komunikacích je zakázán a na vlastní nebezpečí) což znamená styk s veškerou lesní mechanizací ide na vaše triko .....to je pro upřesnění.....dejte si na to majzla prooto raději vyježďuju po polních cestách....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
No popsal bych to asi tak, že pravda je na obou stranách, myslet si, že su neohrožený jezdec je hodně nešikovné....a navíc chlapci(nejsu lesák, ale pohyb na lesních komunikacích je zakázán a na vlastní nebezpečí) což znamená styk s veškerou lesní mechanizací ide na vaše triko .....to je pro upřesnění.....dejte si na to majzla prooto raději vyježďuju po polních cestách....
No chlapče píšeš že nejsi lesák ale ve svém profilu uvádíš, že si myslivec. Máš aji péro za kloboukem??
Nevím s těmi připomínkami jestli si na správných stránkách. Nikdo z nás nechce ničit přírodu, ale rádi se do ní podíváme na správných strojích. A jestli to některé myslivce znervózňuje při pytlačení, tak to mě vážně mrzí
www.lc8adv.cz
JO a Šaštínské Stráže, dobré koupání, laciná klobása a pivo jaké kdo sce
Tož na pivo a na klobásku jsem tam nebyl, ale jinak se tam občas zastavím, když valím do Trnavy...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Juan: dobré, je vidět, že jsi studoval můj profil nééé, péro za kloboukem nemám, ale mám kamoše co dělají hajné....ale u nás se to moc nenosí vyježďovat po lese..nejsou s tím u nás problémy ...a já jsem v žádném případě nechtěl nikoho moralizovat jsou tu přeci jen už velký kluci, aj větší než já a navíc když si pročteš ty diskuse co tu jsou tak nás všechny sere to samé, tzn. bezohledná jízda kdekoli po lese i polu a pak všeci doplácí na magory co si dělají krosovo dráhu kde se jim zlíbí ....mě už take chytil hajnej kua multikrávou (multicar) jel do protivky a nebylo kam uhnout, škarpy 2 metry hluboké a přetlačovat se mi s ním nechtělo ale v pohodě, byl rozumnej...to jsem se jel pokochat u nás na jednu vyhlídku
becka napsal:
Mencas: tak y jezdim na čz 502. Jakej máš typ ty? Fakt si na tom byl v alpách?
jasné, já mám 501/03 a 502/03 mám po více motorek, jasné že v Alpách, byla nás partička dám to do fotek, aj v Tatrách jsem byl....většinou se za tu dovolenku najede tak 1700 km na prasátkách paráda
becka napsal:
Mencas: tak y jezdim na čz 502. Jakej máš typ ty? Fakt si na tom byl v alpách?
jasné, já mám 501/03 a 502/03 mám po více motorek, jasné že v Alpách, byla nás partička dám to do fotek, aj v Tatrách jsem byl....většinou se za tu dovolenku najede tak 1700 km na prasátkách paráda
Tak to je supr, akorát aby si člověk na takový cestování vzal 3 tejdny dovolenou
Já na prasátku jezdim každej rok na Elefant do němec a mam toho každej rok celkem dost - i když v těch mrazech a závějích to neni ono
Tak jsem pátral kde jsem četl něco týkající se jízdy po lesních a polních cestách. Nenašel jsem přesně to co jsem hledal, ale myslím, že toto by mohlo stačit. http://www.ochrance.cz/dokumenty/dokument.php?back=/media/index.php&doc=516
Btw nechcete mi nekdo vysvetlit, proc kdykoliv vjedu do terenu, mam druhej den prazdnou zadni gumu?
Uz ji mam poslepovanou az az, docela me to prestava bavit.
Nechapu jak proleze nejakej sutr skrz uplne novou Tourancku v miste nejvetsiho vzorku.