sanko napsal:
Hovoríš že som šetril a kupil som ten najvacší kráp od BMW lenže ten motocykel mal cenu skoro 10000 éčok bez turist, výbavy. Kto na to šlahne viacročné uspory..
Sorry Sanko nechcem byt zly, ale ty si mal motku funglovicu?
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66:Nemal, ale takto pred rokom som bol bez motorky / bez cestnej, kroska musí byť / a bola v ponuke v plnej polnej z doplnkami za kopu lóve, a tak som si pozrel cenu novej a povedal som si že sa oplatí. A kupil som ju len tak bez jedinej recenzie len tak ved je to BMW, a potom som bol trochen prekvapený v garáži, čo sa dá za tie prachy predať.
sanko napsal:
Založil som vám tu vlákno aby ste sa tešili že aké dobré motorky máte a ste začali byť na mna zlí
Vlastimil : Guzzi som si kupil lebo sa mi jednoducho páčila a výhodne som sa k nej dostal a vždy som ju chcel raz mať. A jazdí dobre a MNE vyhovuje a teším sa na leto. Lebo ma BAVÍ jazda na nej. Možno preto že neni tak dokonalá ako 1200.
Inak spomínaš staršie motorky doba sa trošku zmenila.
Ked si mal tolko motoriek tak ako možeš povedat ze BMW boxer je najlepšia motorka ?
Já by som z každej motorky čosi zobral , ale také sa nedá vyrobiť.
Hovoríš že som šetril a kupil som ten najvacší kráp od BMW lenže ten motocykel mal cenu skoro 10000 éčok bez turist, výbavy. Kto na to šlahne viacročné uspory.....
ešte na záver:
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=804682
Omlouvám se,takže jsi nešetřil a koupil drahý křáp.Ale výsledek byl stejný...
Nepochopil jsem za jaky obdobi ta statistika je, pisou zari, ale na samotny zari je to dost, od zacatku roku zase dost malo. Sice pisou o 40% propadu, ale stejne... Predloni prodali v it. 12GS pres 8.000 ks. Tu statistiku jsem se tenkrat daval.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Nepochopil jsem za jaky obdobi ta statistika je, pisou zari, ale na samotny zari je to dost, od zacatku roku zase dost malo. Sice pisou o 40% propadu, ale stejne... Predloni prodali v it. 12GS pres 8.000 ks. Tu statistiku jsem se tenkrat daval.
V těch tabulkách dole je leden - září 2012
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Inak to že netreba dať na "ostatných" ma utvrdzuje fakt že 5ty rok terorizujem Gas Gas ec 300 ku bez poruchy / mám ju od nova/, ten motor má neuveritelnú životnosť a jeho sok KTM exc 300 ktorá nie je o nič lepšia dokonca o 2000 € drahšia je na, 54 mieste a gasík sa nezmestil ani do tabulky
Ked som ho kupoval, tak sa mi kolegovci smiali že čo to mám za šunt, či som sa zbláznil, že ma to nechá v lese, a sučiastky.... lenže ked postupne robili zborku a rozborku motorov a je len jazdil a jazdil......
Darmo polievka ktorá sa varí okolo motorky je hodne dôležitá. Teraz uprimne, nič proti BMW nemám , len tolko že netreba dať na predsudky.
hicks napsal:
RTcko je moc pekny!... taky to je opuchlej skutr. Co ovsem skvele brzdi, ma ESU, nekrouti se atd.
Na skvělých brzdách, podvozku a tak se shodneme. Na vzhledu v žádném případě...
To je samozřejmě v pořádku, že když se ti líbí r850r, tak nebudeš slintat nad RT. Já ho volil i kvůli vzhledu a vlastnostem co napsal hicks. Ale težko budeš hledat lepsí cesták na silnici.
Každému se líbí něco jiného a proto se vyrábí tolik typů. Jak jsem psal, třeba pro mě byla nádherná R1100RT.
Jsem zvědavý jak bude vypadat RT s vodou chlazeným motorem...
Pája