názory se různí a to je dobře ,když sečtu procenta kdo co by bral tak, mě vychází ta honda xr 125r ona se klukovi líbí asi nejvíc když pominu krosky bez tp , ale to Já mu nedopřeju jak ho znám lítal by s tím všude a pak něco řeš ,,hlavně si ho chci vychovat sám tak tp je nutnost
jinak ta dandina a malé varadero jsou pěkné motorky ale na to aby se mnou jel někam na vandr kde se touláme po horší až terení cestě to myslím není,,, a čínu nechci v žádném případě a zetorovu juki tak nevím ????
jsem překvapenej že nikdo nekomentoval to drko
Upravil fifa dne 20.09.2012 19:10
když ho miluješ není co řešit
S Hondou XR 125L mám taky zkušenosti, dobře se na ní jezdilo, žádné závady(najel sem 10000km), malá spotřeba (jezdil jsem za 2.5l).
Pro začátek si myslím správná volba. Výška sedla je 82cm a při mé výšce 175cm jsem dosáhl na zem akorát.
Já v 16ti jezdil na DRku.....výkonově asi nastejno jako Honda, spotřeba max 3l na sto, za 15000km mi na ní ani nepraskla žárovka, 100% spolehlivost. Výhoda oproti Hondě je 6 rychlostí, takže v kopcích si asi trošku líp poradí. Ať XRko nebo DRko, špatně zvolit nejde
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Kolega chce něco pro kluka (185cm), s papírama, prostě do provozu, ne na pole. Chce na tom i jezdit do práce (tatík něco pod dva metry). Strop je 25tis.
Inzerce jsou toho plný, ale nemáte někdo přímý typ?
xHackerM napsal:
Kolega chce něco pro kluka (185cm), s papírama, prostě do provozu, ne na pole. Chce na tom i jezdit do práce (tatík něco pod dva metry). Strop je 25tis.
xHackerM napsal:
Nikdo nic?
yamaha xt 125 r , ale strop si musí krapet zvednout.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
xHackerM napsal:
Nikdo nic?
yamaha xt 125 r , ale strop si musí krapet zvednout.
Víš o něčem, jo? Hoď cenu, podrobnosti, foto a předám mu info...
Nevím o ničem konkrétním.
Na motoinzerci jich pár je, ale jak jsem psal, cena je jinde. A jelikož nejsou zrovna nízkého vzrůstu, na tom XT nebudou vypadat jak vosa na bombóně. http://www.motoin...=0&y=0F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Nevím o ničem konkrétním.
Na motoinzerci jich pár je, ale jak jsem psal, cena je jinde. A jelikož nejsou zrovna nízkého vzrůstu, na tom XT nebudou vypadat jak vosa na bombóně. http://www.motoin...=0&y=0
Jo to je tenhle střep... Mě od toho odrazuje to, že poměr výšky mezi sedlem a řídítkama je dost malej... Mě by z toho po delší době bolely ramena jak sviňa... Ale na to přesně oni koukají a dvě z toho výpisu jsme tady ráno i diskutovali... Je to na nich...