TOLI napsal:
Taky my to připadá jak honění čarodejnic od těch co se jim změna nelíbí a vlákno nejlepší kamarádská sleva je blbost protože ani cena pro kamaráda nemusí být nejlepší nehledě na to kdo je skym kamarád.
Zkus najít lepší cenu na nový Hall co nabízím a sklapnu!
Tak sklapni....3200kč vč. DPH + poštovné a ještě mi zbyde na oběd...
Ok,mažu svůj příspěvek v kamarádské ceně a prosím Zetora aby ho nahradil svou cenou.Tak by to mělo fungovat.Samočistící a elegantní.Díky za upozornění Zetore.
Nikam to dávat nubudu,protože za týden už to za takovouto cenu mít nebudu...
A jak jsem psal...do toho Tvého vlákna nic dávat nebudu...(to neber nijak osobně)
V tom případě je to ale na nic,to uznáš.No nic.Ať žije destrukce.Já už to smazal a tím přišel případný zájemce o nabídku.
Upravil sadilek dne 12.03.2012 22:17
no mám sice malé vrakoviště,ale pro sebe,většinou se snažím dát moto dohromady a to tady neprodávám,většinou na objednávku,nebo s-bazar,motorkáři(cca5-10ks za rok),někdy i s prodělkem,pak mám moto,co už nejdou opravit(oprava překročí hodnotu)a zbyli nějaké díly,které jsem nabídl a někdy pak i sám potřeboval a zase je i dráž koupil,mám svých 5 bmw na kterých jezdím,pak protože už nestíhám,mi kamarád pomáhá opravovat,jinak sám.Snažil jsem se pomoct,a kolikrát ani nestihnu poslat,jak jsem slíbil,a většinou víc vydělá pošta.tak,že bych to mohl ještě z danit a přidat cikánům na příspěvky.
"Žij svůj sen"
TOLI napsal:
Taky my to připadá jak honění čarodejnic od těch co se jim změna nelíbí a vlákno nejlepší kamarádská sleva je blbost protože ani cena pro kamaráda nemusí být nejlepší nehledě na to kdo je skym kamarád.
Ok,mažu svůj příspěvek v kamarádské ceně a prosím Zetora aby ho nahradil svou cenou.Tak by to mělo fungovat.Samočistící a elegantní.Díky za upozornění Zetore.
A jak jsem psal...do toho Tvého vlákna nic dávat nebudu...(to neber nijak osobně)
V tom případě je to ale na nic,to uznáš.No nic.Ať žije destrukce.Já už to smazal a tím přišel případný zájemce o nabídku.
no tak si to tam zas dej ne?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TOLI napsal:
no tak si to tam zas dej ne?
A proč?Má cena nebyla nejlepší,našla se lepší,takže podstata podmínek vlákna byla narušena.Bohužel tedy jen nabídkou vystřelenou od pasu,co platí jen dnes v noci.
praskin napsal:
no mám sice malé vrakoviště,ale pro sebe,většinou se snažím dát moto dohromady a to tady neprodávám,většinou na objednávku,nebo s-bazar,motorkáři(cca5-10ks za rok),někdy i s prodělkem,pak mám moto,co už nejdou opravit(oprava překročí hodnotu)a zbyli nějaké díly,které jsem nabídl a někdy pak i sám potřeboval a zase je i dráž koupil,mám svých 5 bmw na kterých jezdím,pak protože už nestíhám,mi kamarád pomáhá opravovat,jinak sám.Snažil jsem se pomoct,a kolikrát ani nestihnu poslat,jak jsem slíbil,a většinou víc vydělá pošta.tak,že bych to mohl ještě z danit a přidat cikánům na příspěvky.
Buď v klidu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Hoší,pomáhejte si jak jen můžete Praskin,Sadílek,Zetor + ostatní, děláte to pro sebe, vaše inzerce co pomůže někomu zde z fóra ušetřit nějakou tu pětku,to mě potěší viel glück bmw motorrad
A proč?Má cena nebyla nejlepší,našla se lepší,takže podstata podmínek vlákna byla narušena.Bohužel tedy jen nabídkou vystřelenou od pasu,co platí jen dnes v noci.
3200kč je cena aktuální tento týden ještě když dělám tam kde dělám...až odejdu....mohu klidně sehnat...ovšem za 3300kč. Takže pořád lepší. Jinak toto je debata vcelku o hovně.
Upravil zetor dne 12.03.2012 22:30
Věřím že Zetor tu cenu,bude mít celý týden,je na něj spolehnutí,pak vám odejde do nelehkého podnikání,přeju mu at se daří,a snad nebude dávat víc do reklamy než vydělá.
"Žij svůj sen"
praskin napsal:
Věřím že Zetor tu cenu,bude mít celý týden,je na něj spolehnutí,pak vám odejde do nelehkého podnikání,přeju mu at se daří,a snad nebude dávat víc do reklamy než vydělá.
TOLI napsal:
kdyz uz jsme u te hygieny... smaz rovnou cely vlakno a pak i ucet
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No, vzhledem k těm hovnům, co tady rozvířil Sadilek ohledně toho kdo má a kdo nemá platit, bude asi nejvýhodnější se rovnou obrátit na tyhle "ničemný neplatiče" a domluvit se s nimi sólo. Např. telefonem, nebo SZ. Jak bude akutní baterka, hned volám.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
teda já myslel, že to zimní/jarní blátíčko z řitě už máme za sebou. Měl jsem za to, že to Miloš rozlouskl fakt solidně a kdo chtěl plivat špínu, tak si zaplival, kdo chtěl srovnat podmínky do přijatelných mezí, tak srovnával (taky jsem hlasoval a s řešením jsem byl spokojen). Ale teď je snad už čas jezdit, trošku pracovat a trošku koníčkařit.
Ale dejte už s tímhle pokoj, jinak se na to tady fakt všichni z vešjky.. víte co. Tohle je vážně o domluvě Miloše s inzerenty a Praskin to taky evidentně nemá jako kdovíjakou živnost. Možná mu nějaká kačka ulpí za nehty, ale příjde mi to podobný jako u Zetora.
Takže za mě přestaňte řešit sra.čky a běžte jezdit.
A ještě jednu výtku si dovolím: fascinuje mě, jak do toho vždycky dokážete zatáhnout další, kteří se těmto zbytečným dohadům vyhýbají.
Jirka
Upravil JirkaVorel dne 12.03.2012 23:18
R1100GS
TOLI napsal:
Podle mne kamaradska cena nejnizsi byt nemusi.Vzdy se muze objevit nejaka kratkodoba akce,vyprodej atd.,kde bude cena nizsi.
Slovo kamaradska je od slova kamarad.Me osobne se prici vydelat na nekom,koho povazuju za kamarada.Druha vec je ta,ze kdyz neco pro nekoho udelam nebo sezenu bez zisku,tak on temer vzdy zase neco udela pro mne,pripadne mi pri platbe na ucet stejne posle neco navic.Ale to uz je na nem.
Tohle nikdo nemuze pozadovat po lidech jako je Bob,Pardal atd.,kteri se motorkama zivej a i kdyz s nama kamaradej,tak nam tezko muzou neco prodavat bez zisku.A dostat od nich slevu urcite neni problem.
Ale jestlize se my ostatni zivime necim uplne inym a pritom mame nejakou moznost,jak nejak pomoci,nebo neco nabidnout kamaradsky ostatnim,tak porad nevim v cem je problem?
Tady snad nikdo nerika,ze musis byt nejlevnejsi.Ja si Zetorovu baterku taky muzu koupit jeste levneji v Polsku,protoze bydlim u hranic a zetor sam zminil,ze na polske ceny se on v cechach nedostane.
Tady jde prece o to,ze nabidnes neco na cem nevydelavas.
Zrovna vcera jsem do toho tveho kamaradskeho vlakna dal k dispozici svoji 12% slevu na pruziny hyperpro.A nemam na tom ani korunu.Chvili na to zalozil Milan enduroskola vlakno,kde ma akci trvajici 1 mesic na hyperpro.Po zapocteni postovneho,ktere ja mam zdarma je on stale na setu pruzin o cca.100kc levnejsi.A to na tom jeste ma na rozdil ode mne zisk.Myslis tedy,ze kvuli te jeho akci mam tu svou nabidku smazat a dat ji tam,az ta jeho akce skonci.
Ja si stejne hlavne myslim,ze ti jde uplne o neco jineho,nez nabizet kamaradske ceny.
A jak jsi prisel na to,ze Milos je ted bez prijmu z reklamy?
Upravil vevis dne 13.03.2012 13:27
praskin napsal: