jinak ja rad se poucim od lidi co stim maji problemy, u kazdyho je jinej spoustec, ale kdyz behem dvou dnu si das vsechno co je to nejhorsi tak pak vibirej co to bylo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ja nikdy problemy nemel nikdy a v sobotu a v nedeli se toho nejak seslo + stehovani a vsechno se t o zamychalo a zlucnik vyskocil no
Čeština můj koníček
CarlosCZ napsal:
Určitě běž k doktorovi a budeš moudřejší. Když si zlučník necháš přes zimu vzít, tak budeš mít snad klid na ježdění v příštím roce.
Když zajdeš k chirurgovi, řekne ti hned vyřezat, jinač je tu průser.
Když zajdeš k internistovi, řekne ti, že vyřezání nic neřeší, kameny se ti vytvoří znovu a usadí ve střevu. Dokud´ to intenzivně netrápí, neřezat, je to zásah do celého systému a i ten žlučník tam má své místo.
Já mám 3 šutry kolem 15mm již skoro dvacet let. Je pravda, že alkohol ve velkých nárazových dávkách trávím špatně, nežeru mastné a husu maximálně dva dny po sobě. U kolegů po operaci jen skončily intenzivní bolesti, trávicí problémy zůstaly.
Tak si vyber, podle fotek z koupelí by ti dieta i prospěla. Pokuď je taky máš dostatečně velké a nemáš intenzivní opakující se problémy, většina MuDrců mě v tomto případě od operace odradila.
https://www.zonerama.com/rop1
Začíná mě také bolet v břiše. Že by to bylo z toho čtení?
Je to tady jak když se sejdou důchodci - hned se začnou bavit o nemocech.
Upravil hobr dne 08.11.2012 11:35
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
rop: presne tak jak povidas ty, dokud to nezlobi nechci nic rezat, , jinak tohle me podpori alespon v tom ze mam zhubnout a pujde to snad konecne lip
PeDR: neboj tetanus uz mam preockovanej , ale do bahna uz nelezu jen se pujdu okoupat
Čeština můj koníček
a ted k tomu k cemu tohle vlakno bylo JOE VIDEOOOOOOOO uz si nasle silu ho udelat ?
Čeština můj koníček
schrek napsal:
a ted k tomu k cemu tohle vlakno bylo JOE VIDEOOOOOOOO uz si nasle silu ho udelat ?
Síly mám již dost, ale čas není - 15 dnů, 13 služeb, 2 prezentace. Ženu a děti vidím jen v posteli nebo se potkáváme ve dveřích. Přijde mi, že čím jsem starší tím to rychleji utíká. Neboj dočkáš se po 19.11 mám volněji a mám to již jako úkol č. 1.
Ty jako v zimě nejezdis ? Já se byl nedobrovolně vykoupat v brodech v Chytalkach. Modří vědí
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Cesta kolem potoka Libochovka. Tak teď už to víš i ty.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis