Traverz - asi máš pravdu ale mě v principu nezajímá, co má protistrana za server, vlastně to ani nevím. Já osobně mám do BB nastavený kalendář a úkoly z Google účtů a synchronizuju to s offline Outlookem (nikoliv přes Exchange) a když dostanu pozvánku na meeting s detaily, tak to vidím v telefonu i v outlooku správně. Když dojde ke změně a posune se termín nebo něco v poznámce, tak to hned vidím tam i tam a nevím, co používají ostatní, kteří ten úkol nebo schůzku sdílí. Já ty události vytvářím obvykle přímo v BB a jen tam přidám další lidi a nestarám se o to, jak se jim to sesynchronizuje, jen vím, že to všem se všemi detaily přijde - kromě lidí co mají iPhone, protože ti obvykle okamžitě napíšou, že v té zprávě vidí jen datum a ptají se kde to bude atd.
Messenger a možná i mail BB hacknout asi jde ale nikdy jsem neslyšel, že by někdo v nějaké firmě vynášel informace tím, že by se nabořil do protokolu blackberry. Každopádně to je asi víc chráněné než většina z nás potřebuje.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak Blackberry fakt uz mainstream neni...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
Neboj Hicksi , Rolls Royce také na silnicích není většinově zastoupený..;)*comfort*
jenomze Blackberry neni Vertu, ale neco jako Passat .. ted uz spis starsi Golf :) to nema s exkluzivni znackou cokoliv spolecneho :P
...nebo mel snad RR v roce 2009 25% trhu? mozna jo... ale v turbinach, ne v autech.
Upravil hicks dne 20.11.2012 21:47
17 cm
Androidu dělá uvedený objem prodej, mraky podstatně levnějších telefonů jiných značek, vo tym žádná.. Kdo chce specifika,jaká nabízí BB, prostě není jiná alternativa..
NĚKTERÉ FCE BB A SLUŽBY (pro mě podstatné) PROSTĚ JINÝ TEL NENABÍZÍ.
BB skutečně není pro běžné spotřebitele a bežné potřeby telefonování a surfování.. JE TO PRACOVNÍ TELEFON a to hovoří za vše, proto i ten zájem o něj.. Většina lidí se telefonem raději baví, než by s ním ještě navíc i pracovali.. Jsem s ním max spokojený a naprosto splňuje co od něj očekávám (na rozdíl od spousty jiných co jsem měl a vyzkoušel, včetně jabka nebo samsungu sIII).
P.S. co je na vertu kromě diamantů zajímavého ?
Upravil bluesbery dne 20.11.2012 23:17
bluesbery: nemá to asi smysl vysvětlovat. Kdo nechce, tak nikdy nepochopí o čem mluvíš.. Fakt je to zbytečný.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
bluesbery napsal:
Androidu dělá uvedený objem prodej, mraky podstatně levnějších telefonů jiných značek, vo tym žádná.. Kdo chce specifika,jaká nabízí BB, prostě není jiná alternativa..
NĚKTERÉ FCE BB A SLUŽBY (pro mě podstatné) PROSTĚ JINÝ TEL NENABÍZÍ.
BB skutečně není pro běžné spotřebitele a bežné potřeby telefonování a surfování.. JE TO PRACOVNÍ TELEFON a to hovoří za vše, proto i ten zájem o něj.. Většina lidí se telefonem raději baví, než by s ním ještě navíc i pracovali.. Jsem s ním max spokojený a naprosto splňuje co od něj očekávám (na rozdíl od spousty jiných co jsem měl a vyzkoušel, včetně jabka nebo samsungu sIII).
P.S. co je na vertu kromě diamantů zajímavého ?
v prekladu = neumim si iOS ani Android nastavit tak/stahnout vhodne aplikace, abych z nej mohl pracovat
----
a jinak -- kdyz BB je tak uzasne. proc ho malem vykopli z burzy, kurz akcii je tusim na 1% puvodni hodnoty a podil na trhu na zlomku co bylo predtim?
17 cm
TomasTT napsal:
bluesbery: nemá to asi smysl vysvětlovat. Kdo nechce, tak nikdy nepochopí o čem mluvíš.. Fakt je to zbytečný.
A máte tam Angry birds?
jak vidis, tak nekteri majitele jsou DOST angry birdz
Upravil hicks dne 21.11.2012 06:58
17 cm
TomasTT napsal:
hele vy mate kozu, co je uz asi rok na pristrojich a kdyz na to nekdo upozorni, tak je spatnej
vtipne je, ze veci od RIMu byly ABSOLUTNI bomba par let nazpatek -- TO NIKDO NEPOPIRA -- v dobach Windows mobile a touchless Symbianu .. ale v dnes -- fakt imho nejsou.
Podle mne je to opravdu o tom, ze si neumite nastavit jak iOS, coz je jasne pracovni telefon -- pripadne Androida.
---
A co se tyce pozéřiny, tak BB byla v tomhle hodne IN zalezitost. V jedne celkem vetsi firme se mi podarilo pred lety invazi BB serveru zastavit duvodem byla prave pozerina.
Nastesti akorat vylezl iPhone, takze mohli v poho pozovat bezezmen.. tj. s IMAPem a iCalem + BB mel SILENE zobrazeni PDF.
---
a kdyz uz se bavime o technice.. architektura BB mi prijde NEDUVERYHODNA a SLOZITA.
Proc mit vlastni server, co Ti predzvejkava data, co lezou do telefonu? dnes.. chapu tak u armady.
---
takze secteno, podtrzeno.. pokud reknete, ze se vam BB SUBJEKTIVNE dost libi.. to beru. Ale tvrdit, ze BB je na praci a ostatni na hrani.. na to myslim tezko sezenete argumenty... protoze proste.. nejsou.
Upravil hicks dne 21.11.2012 07:12
17 cm
Proc mit vlastni server, co Ti predzvejkava data, co lezou do telefonu? dnes.. chapu tak u armady.
V korporátním prostředí, kde potřebuješ spravovat centrálně 1500 telefonů na to potřebuješ nějaký rozumný nástroj. Vzhledem k tomu, že se RIM potápí jak Titanik tak jsem za poslední půlrok byl na prezentaci dvou konkurenčních řešení. Umí to stejný věci jako BB a ještě další navíc. Dají se pod to přiřazovat jak zařízení s iOS a Androidem tak s Windows Phone.
V korporátním prostředí, kde potřebuješ spravovat centrálně 1500 telefonů na to potřebuješ nějaký rozumný nástroj. Vzhledem k tomu, že se RIM potápí jak Titanik tak jsem za poslední půlrok byl na prezentaci dvou konkurenčních řešení. Umí to stejný věci jako BB a ještě další navíc. Dají se pod to přiřazovat jak zařízení s iOS a Androidem tak s Windows Phone.
vyhody centralni spravy 1500 telefonu naprosto chapu.
17 cm
Aby to bylo jasné - já nemám vůbec nic proti iOS, máme doma iphone4 a ipad2 a sám čekám na dodávku iphone5-64.. Na multimédia a úpravy fotek a plácání věcí na FB nebo Flicker to je nejlepší řešení. Jediný problém je v tom, že nedokážu za stejnou dobu napsat odpověď na mail jako na BB 9900. Prostě ta klávesnice je pro mě nejlepší ze všeho, co jsem kdy zkoušel. Proto ani neřeším jestli se dá dokoupit aplikace na synchronizaci kalendářů, úkolů, jestli mi půjde VPN atd. Prostě si nechám na práci BB zejména kvůli té klávesnici a kvůli tomu, že tam mám téměř 100 lidí se kterými si už neposíláme SMS ani maily ale komunikujeme výhradně přes BB messenger a taky že mám maily a tento messenger všude na světě zadarmo bez nutnosti platit nějaké ****ní roamingové balíčky. Pokud vím, iPhone s klávesnicí se nechystá a bezplatné maily v zahraničí taky na iphone nejsou, tak tím to je pro mě vyřešený.
Eman_ napsal:
Tak a už mám blackberry taky v pr....deli
od neděle mě to píše na podsvíceném dispeji jen - App error 523 reset
tak mám podobnou zkušenost, tak přesně tohle mi to píše od neděle taky - co to je?? už má novou 9320 :-D
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Eman_ napsal:
Tak a už mám blackberry taky v pr....deli
od neděle mě to píše na podsvíceném dispeji jen - App error 523 reset
tak mám podobnou zkušenost, tak přesně tohle mi to píše od neděle taky - co to je?? už má novou 9320 :-D
Dej do googlu App error 523 reset a prolustruj to,sem se dočetl,že to jde nějak opravit,něco se tam musí jakoby nahrát.....všem slovům nerozumím,třeba budeš vědět víc.....zkus to.....
Jinak asi vím,čím to je,Bob si v neděli ráno pěkně usral,do toho Jarda tuploval a tím se to muselo nějaK pokazit......
no to bude ono. Každopádně už jsem ho dal reklamovat tak uvidíme co přijde zpět
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
A proč nepoužíváš BB backup? Je to zadarmo a každý den ti to zazálohuje do cloudu ty důležitý věci a obnovení těch dat z té zálohy trvá pár minut?