Tak tedy přihazuji i tchánův vinohrad a ten je sakra velikej
To by se ti ani nevyplatilo, víš kolik toho sežerem a vychlastáme? To by pro vinohrad a přilehlé okolí bylo jako nálet kobylek
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To první číslo bych chtěl ještě někdy potáhnout nahoru, to druhé neúspěšně se snažím snížit a nějak se to nedaří a to třetí se už snižuje samo, jednou to bude jen hroudka popelu
https://www.zonerama.com/rop1
svatka napsal:
167cm/74kg/1200....soutěžím s Tolim a Valtrovo ženou.... ....o nejtlustší ženu....no ty trojky vpředu a čtyřka vzadu něco vážej....
udelala jsi mi radost...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak v tomto případě jsem přesvědčen o vysoké kvalitě tvé svíčkové, guláše, pečeně ...........a na tzo se nejen rád kouknu, ale i rypec zabořím.
Samozřejmě ve vší počestnosti - talíř předpisově vyblížu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nevím,jaký je složení členů a jejich biků,ale třeba pár mejch kámošů po snaze sednout na 1200 a jen jí narovnat z bočního stojánku-velkej problém,nebo to nedali,takže za mě-na 1200 musí být osoba s charakterem a váhou.Takže tvůj průměr je ok!
oranžová dvanáctka