Servisak: jjj presne tak jsem psal a taky to tankuju ta cena vyssi o 1-2 koruny se opravdu vyplati
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
servisak napsal:
ja to na Felicii 1.9d s 515 000 km poznám uplně suprově jak je kvalitní nafta
to si děláš předěl ne? To je schopny shade najet? Já myslel že jen baf, čtyřikroužkypro ...a medvěd....? Kua to je strojovna
Upravil Milda_Km dne 23.12.2012 20:41
servisak napsal:
jj je a jsou poctivý mame ji od nova
tak to je bomba . Jinak prej zítra pres 10st... ale je tu ledu jak v prdeli tak uvidíme, ešče musím ráno k "soustruhu" . Jsem chtěl na jedné stopě a moc to nevidím....
Moje mergle už kiláky nepočítá, je to zaseklý.... Visí tam tuším něco kolem 600.000km, ale sám jsem budíky měnil protože blbě ukazovaly naftu... W123 stroj času
servisak napsal:
tak to je bomba . Jinak prej zítra pres 10st... ale je tu ledu jak v prdeli tak uvidíme, ešče musím ráno k "soustruhu" . Jsem chtěl na jedné stopě a moc to nevidím....
Tak jestli se to ovzduší pročisti tak dame zitra sejšn U trampa pod Buchlovem? co?
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
1.9D motory (VW,Skoda) su dobre,kvalitne a prakticky bezudržbove motory.Ceny dielov su dobre.
Ja mam znameho,ktory ma na Feline tiež okolo 480000km a uplna pohodička.
Brat mal 1.9D a zimne štarty parada.Spotreba eňo ňuňo.Dal ju svojej ženskej a ta na nej doteraz brazdi cesty (230000km).Okrem servisu nič.
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
servisak napsal:
Tak jestli se to ovzduší pročisti tak dame zitra sejšn U trampa pod Buchlovem? co?
to nezní špatně.ale zatím to vypadá spíš na průser....
servisak napsal:
Uvidíme, nějak to dopadne a když tak 25.12.dopo
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
black333 napsal:
1.9D motory (VW,Skoda) su dobre,kvalitne a prakticky bezudržbove motory.Ceny dielov su dobre.
Ja mam znameho,ktory ma na Feline tiež okolo 480000km a uplna pohodička.
Brat mal 1.9D a zimne štarty parada.Spotreba eňo ňuňo.Dal ju svojej ženskej a ta na nej doteraz brazdi cesty (230000km).Okrem servisu nič.
to je super, já jsem zvyklé na 3,0 od naší milované značky , spotřebou kolem 6L se 300hp taky není k zahození....no servis , ten je jinde....
servisak napsal:
Uvidíme, nějak to dopadne a když tak 25.12.dopo
se obávám že budu lihova škola umění... mno uvidíme, kdyžtak kólnem