Chimera napsal:
Ještě bych doplnil, že kapr smrdí bahnem jen když je z rybníka Když je z betonových sádek, tak je cajkovej
Není pravda. Občas bereme kapra od známýho co má chovnej rybník a je výbornej.
Vyjímka tedy potvrzuje pravidlo
no ja mam kapra od kamarada z jiznich cech a ten je tak dobrej, ze jsem ho naucil jist i manzelku, ta vzdycky jedla lososa, kapr ze ji nechutna, no a jednou ochutnala a ted se na nej tesi kazdy vanoce, neni vubec citit bahnem, ja z nej udelam filety bez kuze,vse ostatni vyhazuju, letos teda budem delat rybi polivku tak snad to klapne
Kasak napsal:
Mám taky hotovo.Včera jsem na sádkách v Žehuni koupil tři kousky.Zabiju,vykrvím,vykuchám,nestahuji zásadně.Kůže na rybě je nosičem chuti,kdo ji nejí,dá si ji na stranu na talíři.Z kapra vyhazuju jen šupiny,střevo,žluč a žábry.Jinak hlavy,ploutve a všechny vnitřnosti do polévky včetně jater,jiker a mlíčí.Do polévky přidávám i jednoho línka,má lepší chuť.
až na to že kupuju tak jednoho max dva, je to u mě stejný....
půlku obalím, půlku peču v troubě s česnekem
Kasak napsal:
Mám taky hotovo.Včera jsem na sádkách v Žehuni koupil tři kousky.Zabiju,vykrvím,vykuchám,nestahuji zásadně.Kůže na rybě je nosičem chuti,kdo ji nejí,dá si ji na stranu na talíři.Z kapra vyhazuju jen šupiny,střevo,žluč a žábry.Jinak hlavy,ploutve a všechny vnitřnosti do polévky včetně jater,jiker a mlíčí.Do polévky přidávám i jednoho línka,má lepší chuť.
až na to že kupuju tak jednoho max dva, je to u mě stejný....
půlku obalím, půlku peču v troubě s česnekem
Ono dělá advemture menu i kapra?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kdyby měl někdo blbej nápad pustit kapra tak si přečtěte tohle a ostatní taky ,i já byl překvapenej. http://vladimirkr...-reky.htmlDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jojo, pán má vesměs pravdu. a to tam ještě nepsal o stresu který ty ryby prožívají. zase musíme vzít v potaz, že v chovnym rybníce měl pěknej život bez dravců (rybářů), s dostatkem jídla... to za to omráčení asi stojí
Bob napsal:
kapra vždy dělat s kůží,nestahovat zachová si svou chut!
Jestli se na to teď podíval tady Hicks tak teď místo rozbalování dárků, na Wc ,,telefonuje do Tokia"
mate 10 minut na evakuaci, frajeri
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2