A nemá von porsche panamerea se značkou XXX 4404, když je ten Žito 44? Na mě vyběhl holohlavej týpek minulej tejden na Kladně a vzadu seděli dva podobní.
Efendi napsal:
A nemá von porsche panamerea se značkou XXX 4404, když je ten Žito 44? Na mě vyběhl holohlavej týpek minulej tejden na Kladně a vzadu seděli dva podobní.
http://www.lidovk...n-video_sk
Znaky na čepici naznačují, že sympatizuje s nějakou elektrikářskou společností, neboť připomínají dva blesky a to se mi fakt nelíbí
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Jsem stejně znechucený jak Landa. Jak chceš zastavit islamizaci, když každá rodina má minimálně 5 - 10 dětí, evropská maximálně 2? Tak to nastavili kalousové a jim podobní co to tady rozkradli. Pokud bude pro pracujícího nevýhodné mít dítě, islám nezastavíš, navíc mají ti lidé úplně jiné hodnoty jak my. Landa má pravdu, jedině poučení z historie nás může zachránit - jak to udělali na Islandu, v Japonsku, , polský pokus nevyšel, bohužel....A cenzura funguje líp jak za komančů
Neřekl bych , je to umělec.. tak nám něco chce říct, pravda svým způsobem, kdo chce rozumět rozumí
Pokud by někde řečnil, kdo by si ho všiml?
Upravil bobGS dne 26.12.2012 22:23
Po vcerejsi rallye nehode Daniela Landy bohuzel musime navrhnout jeho prejmenovani ze "Zito 44" na "Nedozito 45".
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
bobGS napsal:
Jsem stejně znechucený jak Landa. Jak chceš zastavit islamizaci, když každá rodina má minimálně 5 - 10 dětí, evropská maximálně 2? Tak to nastavili kalousové a jim podobní co to tady rozkradli. Pokud bude pro pracujícího nevýhodné mít dítě, islám nezastavíš, navíc mají ti lidé úplně jiné hodnoty jak my. Landa má pravdu, jedině poučení z historie nás může zachránit - jak to udělali na Islandu, v Japonsku, , polský pokus nevyšel, bohužel....A cenzura funguje líp jak za komančů
No část pravdy máš ale vyhánět zloděje
bláznem asi není ta nejlepší cesta
bobGS napsal:
No část pravdy máš ale vyhánět zloděje
bláznem asi není ta nejlepší cesta
Je to paralela, na každém královském dvoře byl šašek, co směl říkat pravdu, tož se toho ujal, je to tu zoufalství, většina lidí neudělá ani to.