vevis napsal:
Hele ode mne to berte s rezervou!Ja urcite nejsem ten uplne spravnej pripad.Ale kdyz si vzpomenu,kolik jsem za vic nez milion km zaplatil pokut,tak to dela mene nez 1 za 100t.km.
hmm a co si tím chtěl jako říct ? To je jasné že hned po válce radary nebyli napíšeš že na padesátce jedes raději 45 takže ve skutečnosti jedes max 40 dobrá brzda provozu to je nebezpecne ale podle pravidel přesně jedes podle dojmu podle situace a nemusí to být vždy 70 jedes třeba 60 a vocas Tě sejme na rovině na přehledném úseku minimálně třista metrů za posledním domem ve vesnici jako žalud tam sedí v příkopu a drží tu kameru já se otočil a vynadal mu do všeho možného byl to samozřejmě měšták byl tam sám. Tomuhle se vymlouvam a vlastně ani nevymlouvám protože řeknu to co jsem používal do teď. Nesouhlasím pošlete to do správního nic vám nepodepíšu pospícham naschle a odjíždím. Myslí si co chces že jsem srab a co chces ale ze mne nikdo pitomce dělat nebude. Pirát silnic je trpisovsky já jen hájím svá práva využívám zákonů nedělám nic nelegálního jen se pak rok vyhýbám komisi dovolená nemoc předání věci právníkovi.
Tak ten milion mam za poslednich 15 let a to uz nejake radary byli.
A kde jsi vzal to,ze jezdim na 50tce 40?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
psal jsi že by to bylo nejlepší ne asi jsi to najezdil spis venku jako já, tak přeci musis vědět že venku Tě nebuzerují jako tady. Jsou tam taky pěkný hlouposti ale jezdím stejný styl venku i tady, myslím že jezdím defenzivní jízdou neprovokuji ale vždy mne vychytali u nás. Jestli někdo znáte cestu karlovy vary praha přes lubenec to je hrůza tam to fakt nejde myslím v půl třetí ráno nesnáším piráty ale je třeba se bránit. Jinak jezdím aktivně od roku 1996 takže aby jsi si nemyslel že jsem se Ti nějak vysmíval nebo smál.
..mno.. je otazka, kdo je vlastne pirat. Je to nekdo, kdo vali trochu rychleji, ale bere ohled na ostatni, predjizdi sprvane a nikoho neohrozuje ani neomezuje... nebo ma.m.rd, kterej mi to v Brne na dalnici slehne z pripojovaciho pres 3 pruhy, kde ja jedu cca 110 km/h podle GPS a on 70 km/h sa tohle mi udela 50 metru pred autem? Nebo c.u.r.a.k, kterej leti jak utrzenej vagon, dojede me kdyz v kolone predjizdime radu kamionu, kde neni kam uhnout a blika, troubi, poskakuje z leva do prava a jede mi 30 cm za zadkem? Neco takoveho se mi v Reichu nikdy v zivote nestalo a to tam funguju od zari 2006.
... a jsem pak pirat ja, ze mezi obcema na trase Strazny-Vimperk-Strakonice-Pisek-Tabor-Pelhrimov a pak po D1 do Olomouce jedu pozde vecer cca 110 km/h a na dalnici cca 145 km/h dle GPS? Nikoho neohrozuju, pres krizovatky ubiram.. respektuju ostatni, co jedou pomaleji.
Posledni upravy nasich zakonu nevedou ke zlepseni bezpecnosti provozu, ale k zjednoduseni vyberu penez. Tot vse. A v takovem pripade dekuji za Autoweb a JUDr. Berana a jeho clanky a rozbory. Protoze takovemu systemu je treba n.a.s.r.a.t. do krku a pak s usmevem pozorovat, jak se dusi.
...kvuli tomuhle jsem v 89tem klicema necinkal a zdravi take neriskoval. Jak krasne a radostne se mi jezdi po Nemecku, si rada lidi nedovede ani predstavit.
EDIT: .. mam v sobe 2 flasky Rulandskeho bileho ze Sovina, pozdni sber a jsem drsnej jak rasple, rychlej jak s.r.a.c.k.a a ostrej jak jarni vetry.
Upravil Bubak dne 19.01.2013 21:51
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
Posledni upravy nasich zakonu nevedou ke zlepseni bezpecnosti provozu, ale k zjednoduseni vyberu penez. Tot vse. A v takovem pripade dekuji za Autoweb a JUDr. Berana a jeho clanky a rozbory. Protoze takovemu systemu je treba n.a.s.r.a.t. do krku a pak s usmevem pozorovat, jak se dusi.
...kvuli tomuhle jsem v 89tem klicema necinkal a zdravi take neriskoval. Jak krasne a radostne se mi jezdi po Nemecku, si rada lidi nedovede ani predstavit.
PRESNE
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já jsem na jednu stranu rád, že to jde zase nějak ochcat, ale na druhou stranu nechápu poslední dva komenty... Všude čtu jak opět zafungovala arogance moci a jak chce stát jenom vybrat peníze atp... Nikde už jsem nečetl, že by třeba někomu mohlo přijít nenormální a nemorální jezdit v obci bezztrestně jako ****, a že je možná třeba s tím něco dělat. Myslím, že by někdy bylo lepší prostě mlčet, v případě potřeby využít všech svých možností abych z problému s úřady vyváznul, ale ještě to rozpytvávat ve smyslu "co je to za drzost, uplatňovat na mě sankci za moji bezohlednost", to už je podle mě trochu moc. A kýčovitá poznámka o cinkání klíčema je v tomto tématu taky poněkud dost nemístná...
Cidas napsal:
Já jsem na jednu stranu rád, že to jde zase nějak ochcat, ale na druhou stranu nechápu poslední dva komenty... Všude čtu jak opět zafungovala arogance moci a jak chce stát jenom vybrat peníze atp... Nikde už jsem nečetl, že by třeba někomu mohlo přijít nenormální a nemorální jezdit v obci bezztrestně jako ****, a že je možná třeba s tím něco dělat. Myslím, že by někdy bylo lepší prostě mlčet, v případě potřeby využít všech svých možností abych z problému s úřady vyváznul, ale ještě to rozpytvávat ve smyslu "co je to za drzost, uplatňovat na mě sankci za moji bezohlednost", to už je podle mě trochu moc. A kýčovitá poznámka o cinkání klíčema je v tomto tématu taky poněkud dost nemístná...
.. jestli si myslis, ze 50ka (nebo i 70ka) na 4proudovce masivne osazena radary, ze kterych nevyklouznes, navic obcas i mimo zastavbu, je NORMALNI, tak si to klidne mysli...
...my ostatni udelame vse proto, aby nas armada neschopnych a linych uredniku sikanovala co nejmene.
Upravil hicks dne 20.01.2013 11:18
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
shadowGS napsal:
psal jsi že by to bylo nejlepší ne asi jsi to najezdil spis venku jako já, tak přeci musis vědět že venku Tě nebuzerují jako tady. Jsou tam taky pěkný hlouposti ale jezdím stejný styl venku i tady, myslím že jezdím defenzivní jízdou neprovokuji ale vždy mne vychytali u nás. Jestli někdo znáte cestu karlovy vary praha přes lubenec to je hrůza tam to fakt nejde myslím v půl třetí ráno nesnáším piráty ale je třeba se bránit. Jinak jezdím aktivně od roku 1996 takže aby jsi si nemyslel že jsem se Ti nějak vysmíval nebo smál.
Za prve ten prispevek byl psan ironicky,proto ten smajlik na konci.Za druhe to byla trochu narazka na to,jak mi češi se všim vychcavame a všude jinde na zapade jsou spravni.Ten styl jizdy co jsem popsal urcite berou jako normalni treba v Norsku,ale podle nekterych by to tak urcite melo byt spravne i u nas.
Ale vsichni vime,ze kdyz u nas nebo v Nemecku pojedes s nakladakem po dalnici predpisovych 80km/h,tak na tebe budou zezadu blikat,nebezpecne te predjizdet a treba dojde i k nehode.A z toho vlastne vyplyva to,ze nekdy je z duvodu bezpecnosti silnicniho provozu potreba kaslat na pravidla a pouzivat mozek i kdyz za to hrozi pokuta.Co bychom si povidali,oni ty pravidla nekdy vymysleji pekny kr....
Jinak tech km jsem najel vetsinu fakt venku,ale dost i u nas,ale velkou cast v noci.Ja jsem na tohle docela klikar.Ale nejvic me nastvala pokuta 2X v Nemecku.Jednou mi namerili v male dodavce s malym vlekem v noci na prazdne dalnici 96km/h.A jednou s dodavkou s prazdnym vlekem mi na kotoucku nasly,ze jsem jel za cely den na dalnici 2x asi 1 minutu 100km/h.A kazdej vi,ze kdyz bezne ten vlek netaha a neni zvykly neustale koukat na tacho,takze u te dodavky,kdyz zrovna nejede mezi kamiony tam tech 100km ma hned,navic kdyz prazdny vlek to auto za sebou neciti.Takze buzerace za nesmysly funguje i na zapade.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bubak napsal:
..mno.. je otazka, kdo je vlastne pirat. Neco takoveho se mi v Reichu nikdy v zivote nestalo a to tam funguju od zari 2006.
Podobne je na tom aj Polsko, jazdim tam poslednu dobu dosť často, ale uplne bežne je tam isť aj cez obec 100-kou teda, za predpoladu prazdnych ciest a vhodnych okolnosti. Naposledy ked som šiel z Krakowa tak predomnou likovy bus + kamion bez hamby rovne kilko a ja samosebou za nimi. Poliaci si neseru obydlia tesne okolo cesty ako ich južny susedia. Nevidel som tam nikdy nehodu a taktiež ani policajnu kontrolu za učelom .... , za mna osobne iba velke plus!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Bubak napsal:
..mno.. je otazka, kdo je vlastne pirat. Neco takoveho se mi v Reichu nikdy v zivote nestalo a to tam funguju od zari 2006.
Podobne je na tom aj Polsko, jazdim tam poslednu dobu dosť často, ale uplne bežne je tam isť aj cez obec 100-kou teda, za predpoladu prazdnych ciest a vhodnych okolnosti. Naposledy ked som šiel z Krakowa tak predomnou likovy bus + kamion bez hamby rovne kilko a ja samosebou za nimi. Poliaci si neseru obydlia tesne okolo cesty ako ich južny susedia. Nevidel som tam nikdy nehodu a taktiež ani policajnu kontrolu za učelom .... , za mna osobne iba velke plus!
Tak to nevím v jakém Polsku jsi byl ale do Polska co jezdím já tak poliše potkávám při každé jízdě. Nehodu jsem tam už taky párkrát viděl a to že jede autobus nebo kamion stovkou přes obec už se mi vůbec věřit nechce. Když jedu za kamarádem do Kunic (u Legnice) tak jistě, najdou se někteří kteří jedou rychleji ale žádní piloti to nejsou a v každé vesnici jak když utne a jedou najednou padesátkou a málokdo 55km/hod. Celkem dost tam brzdí provoz bábušky a ženušky s fiátkama a jinýma malýma přibližovadlama který jezdí 70kou mimo obec a v obci 40kou.
Co se mi ale v Polsku moc líbí je že od 22:00 hod ve městech a na vesnicích můžeš místo 50kou jezdit 70kou do tuším 5 nebo 6 ráno.
Upravil LukyGs dne 20.01.2013 13:06
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Juho-vychodne PL, od Krakowa južne, je pravda, že tam kde jazdiš ty je to krapet hustejšie, myslim zaľudnenosť a priemysel. Ha-ha aspon niečo mam lepšie!
Upravil JRM66 dne 20.01.2013 14:12
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Kasak napsal:
Poláci jezdí stovkou přes vesnice jenom v ČR.
Tak to máš pravdu. Bydlím 1km od Pl hranic, jezdím tam skoro denně a třeba do Wroclavi, t.j. cca 140km stojí a měří na 3 místech. Tam si Poláci nedovolí nedodržovat. Ale kdž jedeš z HK na Náchod, tak ti vstávají vlasy na hlavě, co si všechno dovolí.Ale je to zase o tom, že když nezaplatí na místě , tak jsou naši poldové líní to vypisovat a posílat do Pl, je s tím moc práce, tak je pustí dál
KUKY se vrací