TAK JSEM DNES VŠECHNO OBJÍŽDĚL A MUSÍM ŘÍCT ŽE U MĚ VÍTĚZÍ FORMA DOMINÁTOR COMP. sUPER BOTA, DÁ SE V NÍ PĚKNĚ CHODIT (TURISTICKÁ BOTA TO SAMO NENÍ), PEVNÁ, POHODLNÁ. nEDA SE VŮBEC SROVNA S BOTOU BEZ KLOUBU. NEBERU BOTY TYPU NA "ENDURO" KTERÉ JSOU Z MĚKÉ KŮŽE, ALE I TYHLE MŮŽOU NĚKOMU STAČIT (SILNIČNÍ BOTA S TVÁŘÍ ENDURO BOTY). O VÍKENDU JSEM SE NATÁHL A ZŮSTALA MĚ NOHA POD PADÁKEM, TAK CHCI BOTU KTERÁ TROCHU OCHRÁNÍ. TAK ZA MĚ DOMINÁTOR COMP S GELOVOU BOTIČKOU.
Will napsal:
nevíte kde je třeba v Brně nějakej krám kde mají Forma DOMINATOR COMP 9, nebo Gaerne Fast Back. než něco koupím, chci to pořádně vyzkoušet. dík
Will napsal:
nevíte kde je třeba v Brně nějakej krám kde mají Forma DOMINATOR COMP 9, nebo Gaerne Fast Back. než něco koupím, chci to pořádně vyzkoušet. dík
Zdravím páni odborníci, nevie mi niekto z vlastnej!!! skúsenosti povedať ako sú na tom boty Oxtar TCX Pro 2 s nepremokavosťou? poprípade iné klady a zápory.
vhodnosť na cestovanie, chodenie, kvalita ...
dík
Badu napsal:
já mám nízkou botu Thor 50-50 a vedro v ní není, docela vzdušná bota, prodávaj je v Razzu za 2,6t akorát minulou neděli v dešti jsem měl vevnitř bazének, ale už mám objednané GTX adventure botky :c)
xavier napsal:
Nema nahodou nekdo boty Daytona Trans Open GTX?Narazil jsem na ne u Hubiku a zdali se mi kvalitnejsi nez Oxtary Infinity i nez BMW santiaga,maj pevnejsi podrazku,slnejsi kuzi...ale taky jsou tim padem tezsi,kazdopadne se mi zdali jako asi nejkvalitnejsi boty v teto kategorii,u Hubiku mi je vychvalili coz je asi samozrejmost,ale pry Daytona dela servis jako PSI,proste se da vymenit podrazka,nebo kus prodrene kuze,nebo cela goretexova vlozka...cena neni nijak mala(8400.-),tak by me docela zajimalo jestli nekdo jezdi v necem treba i podobnem.
mám je a jsou super. č42 za 4000kč dva roky staré. Má někdo zájem. Budu lupovat nové.