LukyGs napsal:
Mé poslední vyjádření do tohoto tématu.
To opravdu nikomu nevadí že ona dáma opravdu neumí česky a její manžel mluví česky s obtížema? To na novoroční proslov budeme muset zvát tlumočníka?
Dyť mají reprezentovat Česko a né Rakousko nebo Německo
Mělo vadit? Jako proč? Řekla, že pokud Karel vyhraje, zase se začne učit česky.
A jsou lidé, co po mozkové příhodě mluví ještě hůř než Karel, to docela zvládl!
Samozřejmě,proč by to mělo vadit.Přeci se můžou ty české svi.ně naučit německyto už tady přeci bylonebo už se na to zpomělo
Myslím že nezapomělo, stejně jako povinná ruština....
Prosímtě víš vůbec co píšeš?A nebo si snad Ty vzpomínáš že by za těch 20 let co tu Rusi byli byla ruština jako úřední jazyk?Což němčina prokazatelně byla.Nebo máš pocit že tady ruská armáda udělala víc svinstva než německá?A to už nikdo nemluví o robotě a dalších vymoženostech co tady němci prováděli pár set let?Nekritizuji Tě za Tvé přesvědčení (jsem komunista-demokratzatím...)Je mi líto že češi zase lezou němcům do řiti.
promiň, psal "Přeci se můžou ty české svi.ně naučit německy" a k tomu mi přijde odpověď o ruštině adekvátní
říkám si hurikán
LukyGs napsal:
To opravdu nikomu nevadí že ona dáma opravdu neumí česky a její manžel mluví česky s obtížema? To na novoroční proslov budeme muset zvát tlumočníka?
Samozřejmě,proč by to mělo vadit.Přeci se můžou ty české svi.ně naučit německyto už tady přeci bylonebo už se na to zpomělo
Prosímtě víš vůbec co píšeš?A nebo si snad Ty vzpomínáš že by za těch 20 let co tu Rusi byli byla ruština jako úřední jazyk?Což němčina prokazatelně byla.Nebo máš pocit že tady ruská armáda udělala víc svinstva než německá?A to už nikdo nemluví o robotě a dalších vymoženostech co tady němci prováděli pár set let?Nekritizuji Tě za Tvé přesvědčení (jsem komunista-demokratzatím...)Je mi líto že češi zase lezou němcům do řiti.
Ještě 50 let po prohrané bitvě na Bílé hoře, mimochodem, z Moravského markrabství slíbená vojenská pomoc nedorazila, byla úřední řeč čeština, je otázka, proč si Češi tuto výsadu neudrželi, proč začali mluvit německy, čeština se držela pouze na venkově.
Upřímně, já už považuju (po zkušenostech z poválečných let a po porevolučním vývoji) vznik samostatného Československa za omyl, nemáme šanci se udržet - proto EU, proto Lisabon, měnová unie atd, je to smutný, ale bude hůř.
Dovi napsal:
Pardon, první dáma České republiky by nebyla von Schwarzenburg und Hardegg, ale von Schwarzenberg und Hardegg.
To je samej Lucemburk a Habsburk v té naší české historii, a po válce pak ještě smradlavej Wartburg, že našinec má z těch všech burků, bergů, berků a burgů dočista herberg. Nebo herberk.
Herdek!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
L napsal:
Opravdu nechápu proč taháš na stránky o motorkách politiku. Jdi s tím už do P.R.D.E.L.E jednou provždy!!!
Nechápu, co Ti na tom vadí? Každý si může založit vlákno a pokud není v rozporu s dobrými mravy, tak nevidím problém. A jestli se Ti to nelíbí, TAK TO NEČTI! Myslím , že posílání do zadele je přinejmenším v rozporu s pravidly portálu. Hovgh.
Jakože politika na tomhle fóru Ti přijde adekvátní? A proč si ty svý mindráky nevylejváte na fórech zabývajících se politikou? Utloukli by Vás tam svýma argumentama? Tam si netroufnete? Na ně nemáte?. Howg.
Nikdo tě přece nenutí číst tuhle diskuzi a už vůbec, aby jsi se mnou souhlasil
Ještě trváš na tom co jsi psal?...jestli jo,tak si to pročti znova a případně ještě znova a možná ti dojde proč jsem psal to co jsem psal. A věř tomu že mi nešlo o nic co s týká názorů,politiky a jednotlivců co se tváří jako rodilí "demokrati" a přitom jejich názory nemají daleko k fanatizmu ne nepodobnýmu tomu co sami odsuzují.
A jestli jsem se někoho dotknul,tak se omlouvám. Snad si to všichni dotčení přeberou
Není mým záměrem kohokoli urazit.
Dovi napsal:
Pardon, první dáma České republiky by nebyla von Schwarzenburg und Hardegg, ale von Schwarzenberg und Hardegg.
To je samej Lucemburk a Habsburk v té naší české historii, a po válce pak ještě smradlavej Wartburg, že našinec má z těch všech burků, bergů, berků a burgů dočista herberg. Nebo herberk.
Ne že bych fandil feministkám, to spíš naopak, ale Zeman jednoznačně není svéprávný člověk...:
"Víte, jaký byl rozdíl mezi knížaty a mezi zemany? Knížata měla právo první noci a díky tomu zdegenerovala, protože své nevolnice nemuseli znásilňovat, nemuseli tedy vydávat energii na toto znásilňování. Zatímco my zemani jsme si svého práva, nejenom v sexuální oblasti, vždycky toto právo museli těžce vybojovat, a proto jsme nezdegenerovali," uvedl Zeman v páteční debatě na kanálu Prima Family.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/feministky-chteji-po-zemanovi-omluvu-za-vyrok-o-znasilnovani-p6v-/zpravy-domov.aspx?c=A130122_173739_ln_domov_khu"
P.S. Zeman jako prznitel panen je něco jako Emil vyznavačem KTM...
Navíc uchazeč o prezidentsví s takovými vtipy, bože, čeho jsme se to dočkali..
Upravil bluesbery dne 22.01.2013 21:54
LukyGs napsal:
Vlastimile, Vlastimile....reagoval jsem na tvůj příspěvek vkládaný do úst dámě (bo o ní tohle vlákno je), která s naší současnou volební roztržkou nemá nic společného. Na české svině které se můžou naučit německy - promiň, ale to je tak nechutná prvosignální informace, přesně ten způsob, který startuje náckovský nálady spodiny obyvatelstva. Proto jsem napsal ruštinu, kterou ty jako komunista jisto jistě ovládáš a sice máš pravdu, že nebyla povinná jako řeč úřední, ale nějak si nemohu vzpomenout, že bych si mohl na základce či průmce vybrat jinou, nebo jí odmítnout. Takže je to, alespoň pro mne, dosti podobná situace...No a o reálných škodách způsobených Wehrmachtem a Rudou armádou jak během války tak od roku 68 by se možná taky dalo polemizovat - ale to je mimo tohle vlákno.
Upravil kaca dne 22.01.2013 22:08
Chtěli jsme přímou volbu prezidenta, tak se musíme smířit s tím co je kampaň
tohle je ve světě asi běžné a nikdo si z toho nesedne na zadek.Prostě to tak je .ono to vlastně někoho osloví na jednu a druhého na druhou stranu. Co si budem povídat - jde o hodně , servítky jdou stranou /pro šťourali / na obou stranách .
Dřív toho zůstalo hodně pod pokličkou v parlamentu a vyrůstaly trafiky.
To KACA , kdo zažil válku , někdo z rodiny třeba lager atd, ,tak ti Wehrmacht asi nepochválí ..
sved63 napsal:
tohle je ve světě asi běžné a nikdo si z toho nesedne na zadek.Prostě to tak je .ono to vlastně někoho osloví na jednu a druhého na druhou stranu. Co si budem povídat - jde o hodně , servítky jdou stranou /pro šťourali / na obou stranách .
To KACA , kdo zažil válku , někdo z rodiny třeba lager atd, ,tak ti Wehrmacht asi nepochválí ..
sved63 napsal:
Je nejaka podpasovka (nebo billboard) kterou by K pouzil aniz by se musel branit narcenim?
říkám si hurikán
Vorel: ber to všeobecně, tato volební kampaň je prostě nová, v některých momentech až trochu hysterická. Další volební období to už takovej humbuk nebude.Tam kde takhle volí roky to prostě nikoho nezaskočí. Podívej jak se probírájí Benešovi dekrety poté co o nich , možná trochu neobratně hovořil v televizi kníže. Předtím řada lidí ani nevěděla co to bylo.
Já jsem slovo podpásovka nepoužil !
Samozřejmě jde oběma kandidátům o hodně.