Já plánuju:
Německo-trajekt-Švédsko-Norsko-Nordkapp-Finsko-WRC Finská rally-Estonsko-Lotyšsko-Litva-Pšonkov. Celkem na tři týdny. Dát Finskou rally a po ní domů. Zatím nemám vymyšlené trasy, časy ani nic jiného. Jsem ale odhodlaný to dát
Upravil geofre dne 14.12.2012 09:17
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Bulvic napsal:
Já to letos vidim Polsko, Litva, Lotyško, Estonsko...
Tak upřímnou soustrast,bezednou trpělivost,nervy,jak kotevní lana na Titanicu,ocelovou pr.del a uprostřed neubývající pneumatiky,ti přeju
Upravil Mr GS dne 17.12.2012 08:31
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bulvic napsal:
Tak upřímnou soustrast,bezednou trpělivost,nervy,jak kotevní lana na Titanicu,ocelovou pr.del a uprostřed neubývající pneumatiky,ti přeju
??? to jako proč?? Jedinej vopruz je přejezd polska, zbytek si myslím hodně stojí za to.. tohle nemůže napsat člověk, kterej tam byl.. Pokud jsi teda nejezdil po dálnici..
Bulvic napsal:
??? to jako proč?? Jedinej vopruz je přejezd polska, zbytek si myslím hodně stojí za to.. tohle nemůže napsat člověk, kterej tam byl.. Pokud jsi teda nejezdil po dálnici..
Jo,pravda.Polsko je nejhorší,ale taky ho jedeš tam i zpět a je to víc,než polovina celý cesty.A dál za Polskem to pokračuje ve stejným duchu,akorát míň lidí,skoro žádný kamiony,ale na ty roviny kam až oko dohlédne a nic než pole,louky,les...pole,louky,les...mezi jednotlivejma zajimavejma místama jsou stovky km rovných silnic a polňaček.Po dálnici jsem nejel,ani nevím,že tam nějaký jsou,ale přes to jsem ještě nikdy neujel 3600km za 6 dní(Narva a zpět).Co máš na tachometru,to taky za hodinu ujedeš.Chápu,že tobě se to líbilo(četl jsem před odjezdem tvůj cestopis...už po druhý ) ale,myslím,že kdybys tam jel sám,tak to bude stejně na prd.Jsou to místa zajímavý,tak pro pár,protože jsou tam pěkný romantický města atd.,ale pokud jedeš sám,tak je to akorát vopruz.Toď můj názor v porovnání s čímkoliv jiným,kde jsem zatím byl....ale nebýt toho Polska,tak to možná za to stojí,ale přece jenom jsem to měl tisíc tam a tisíc zpět jenom Polskem a na to do smrti nezapomenu
ono Polsko taky není úplně ošklivý, pokud ale ho nemáš jen jako tranzitní zemi - tzn. dálnice a rychle ho přejet.. I v Polsku je mraky nádhernejch míst, ale to zas je potřeba mít dovolenou jen na Polsko.. A co se týče ostatních dalších zemí - je to na každém, jaký program si udělá.. i v jednom si to jde užít tak, že budeš jen s láskou vzpomínat.. Já tam byl mockrát a ne jen s polovičkou... jen je potřeba dát si trochu práci a vyhledat zajímavá místa.. Placka to sice je, ale hezká.. já osobně než bych jel 5x do Francie k moři, jel bych radši jednou do pobaltí..
jezek napsal:
ono Polsko taky není úplně ošklivý, pokud ale ho nemáš jen jako tranzitní zemi - tzn. dálnice a rychle ho přejet.. I v Polsku je mraky nádhernejch míst, ale to zas je potřeba mít dovolenou jen na Polsko.. A co se týče ostatních dalších zemí - je to na každém, jaký program si udělá.. i v jednom si to jde užít tak, že budeš jen s láskou vzpomínat.. Já tam byl mockrát a ne jen s polovičkou... jen je potřeba dát si trochu práci a vyhledat zajímavá místa.. Placka to sice je, ale hezká.. já osobně než bych jel 5x do Francie k moři, jel bych radši jednou do pobaltí..
+ 1
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jezek napsal:
+ 1
? = 2 x (2 x 2 x 4 x 4 x 6 x 6 ...)/(1 x 3 x 3 x 5 x 5 x 7...)
a teď hovoř Vlastimile......
jezek napsal:
Jo,je i v Polsku,ale zase je to sever a severovýchod a to pořád znamená tisíc km tam a tisíc zpět naprosto šílenou zemí,kde jezděj kamionama i ženský na nákup do Lidlu
To já radši kamkoliv,než tam,protože i do tý Francie k moři si to můžeš dát přes Alpy a Mercantour a v podstatě celou cestu nevyjedeš z hor a zatáček Ale pěkný místa se samozřejmě dají najít všude,jen jde o tu hustotu a jestli se vyplatí cesta tam.Někdo jezdí do Rumunska přes Maďarsko,protože je to nejkratší,ikdyž je to cesta o ničem,jako v tom Polsku,ale já tam radši jel přes zakarpatskou UA a stálo to za to všude a nemusel jsme nijak extra po ničem pátrat.Nicméně jsem samozřejmě rád,že jsem byl v pobaltí a nikoho od cesty nechci odrazovat.Jen jsem popřál to,co mě chybělo a vím,že tam už se zrovna hnát nebudu,ale neříkám nikdy...
Upravil Mr GS dne 17.12.2012 11:45
jezek napsal:
TIP NA 6 denní poznávání Polska:
Pátek ráno výjezd do Leby pro mě 740 km napříč celým PL.
Večer kochačka u moře v Lebě(západ slunce apod.)Ráno v sobotu odjezd do Sloviňského parku narodowego v Lebě,vyjížďka vláčkem na duny,zpátky k motorkám pěšky po pláži,cestou možno shlédnout raketovou základnu.Odpo odjezd na poloostrov Hel cca 100 km,na ostrově možno dobře pojíst,event.se projet na rychlé lodi,k večeru odjezd do Sobieszewa pod Gdaňskem cca 100km ubytko v kempu Orlinek přímo u moře(večerní chlastačka,vedoucí kempu rozumí Česky)Neděle dopo výjezd do Gdaňsku,odpolední prohlídka starého města,večer návrat do kempu.Pondělí ráno odjezd směr Mazurské jezera,cestou doporučuji shlédnout hrad Malbork,večer ubytko v Mikolajkach kemp Wagabunda,večerní procházka Mikolajkami,možná 2 hod. projížďka lodí po Mazurach.Úterý ráno výjezd na Kietrzyn-Gierloz cca 30 km,prohlídka Hitlerova Wolffschanze(Vlčí doupě).
Středa ráno odjezd domů.Dá se ještě prodloužit na Białowieża National Park(Zubři)ale to je další 2 dny.
Ja uz mam letni dovolenou za sebou najeto 5922km a 2x trajekt.
Nadherne tri nedele odpocinku v sedle na jiznim ostrove New Zealand.
profesor přiložený následující obrázek:
[56.2Kb]
Upravil profesor dne 13.02.2013 01:37
profesor