vevis napsal:
No adekvatni to urcite neni.Mezi turou z Pece na Snezku a turou z GG hochalpenstrasse na Grosglockner je sakra rozdil.
no ja spis nechapu proc do toho rejes... je jasny, ze v porovnani s cestama nemalo z vas to je fakt trip k rybniku, ale treba pro mne je to jeste porad velecesta.
To cely jsme stihli za cca 36 hodin, pricemz morabo jeste v nedeli letel do prace a ja jsem v sobotu vecer a nedeli rano makal z ntbk, Sasa priletel s prestupem kdoviodkud a vracel se kdovikam... na pomerne dost zamestnany lidi je to myslim ok.
Taky bych bral vypadnout na 14 dni nekam do albanie, ale takovouhle dovolenou si treba ja nemuzu ted dovolit vzit. Teda ne bez wifi signalu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi,sorry jestli jsi to vzal jako riti.Tak jsem to fakt nemyslel.Ja kdyz tam jel poprve,tak jsem taky netusil jak je ten vrchol gg jeste daleko.A myslim,ze dnes uz ani ta Albanie neni nic vyjimecneho.Myslim,ze treba k Brezovarovi mame jeste hooooodne daleko.A uz se necerti!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hicksi,sorry jestli jsi to vzal jako riti.Tak jsem to fakt nemyslel.Ja kdyz tam jel poprve,tak jsem taky netusil jak je ten vrchol gg jeste daleko.A myslim,ze dnes uz ani ta Albanie neni nic vyjimecneho.Myslim,ze treba k Brezovarovi mame jeste hooooodne daleko.A uz se necerti!
ja se necertim, ja mam v prvni rade hlad
17 cm
Buď v klidku. Já jel Brno Grossglockner a zpět s obědem na vrcholu za 16 hodin. Super vyjížďka. Tlusťoši však tvrdili že to není možný a že takový ježdění je na ****. Já byl šťastnej a spokojenej Hicksi proti gustu žádný dišputát. Tam kde jiní končí my nesmrtelní začínáme.
Pallfy napsal:
Buď v klidku. Já jel Brno Grossglockner a zpět s obědem na vrcholu za 16 hodin. Super vyjížďka. Tlusťoši však tvrdili že to není možný a že takový ježdění je na ****. Já byl šťastnej a spokojenej Hicksi proti gustu žádný dišputát. Tam kde jiní končí my nesmrtelní začínáme.
Pallfy se probral. Už to tam leží 5 roků. Asi jsi chtěl oživit téma?
Upravil joe dne 16.02.2013 10:35
Pallfy napsal:
tak
My dali Andalusii, jizni Portugalsko, Extramaduru a zpatek Kastilii a Andorrou puvodne na tusim 12 dni.. vratili jsme se za 10,5 Proste jsme to stihli rychlejc...
17 cm
Oživit staré vlákno není někdy na škodu Dozvíš se novinky po 5ti letech atd.
Já si ale nevšimnul data, ale i tak dobrý
Každopádně vidíš jak hicks jízdně vyrostl. Sranda mušší být.