Manažeři z Unionu,
vesele už běží domů,
Pitr Tomáš, soudce Berka,
- volná je Wajglova dcerka.
Hlava mi to nebere,
Vašek se s tím nesere.
Jen mi řekni, hlavo země,
neděláš ty vola ze mě? R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kasak napsal:
Dobrej tah,ta amnestie.Kdo je má pořád živit.
nevím co vyjde dráž, živit je v lapáku, nebo jim cpát sociální dávky
.... Živit v lapáku?...
NE ne živit, pracovat v lapáku, jakoukoliv práci, tak, aby byli soběstační, neplati tdotace na solární cary, ale vymyslet práci, kde by si vydělali na sebe,ale tuto rovnováhu by musel někdo chtít na světě vyladit, hned by to naráželo na ty slavné lidské práva a blablabla, muselo by se to poštelovat v ústavě, nepracuješ, tak v base zdechni*pissed*
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kasak napsal:
.... Živit v lapáku?...
NE ne živit, pracovat v lapáku, jakoukoliv práci, tak, aby byli soběstační, neplati tdotace na solární cary, ale vymyslet práci, kde by si vydělali na sebe,ale tuto rovnováhu by musel někdo chtít na světě vyladit, hned by to naráželo na ty slavné lidské práva a blablabla, muselo by se to poštelovat v ústavě, nepracuješ, tak v base zdechni*pissed*
Jediné řešení soukromé věznice.Jezdim do Valdic,vyrábějí tam pro Jilos skládací dřevěné ohrádky.90 procent jsou zmetky.Náklady na jednoho vězně denně se pohybují okolo 900 Kč.Sociální dávky pobíraj i když seděj.Vše cvaká stát.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
.... Živit v lapáku?...
Jediné řešení soukromé věznice.Jezdim do Valdic,vyrábějí tam pro Jilos skládací dřevěné ohrádky.90 procent jsou zmetky.Náklady na jednoho vězně denně se pohybují okolo 900 Kč.Sociální dávky pobíraj i když seděj.Vše cvaká stát.
Ta práce se týká těch slabších trestanců, ty doživotní asi nepřinutíš, ale problém zmetkovitosti je řešitelný výstupní kontrolou a následnými sankcemi..mám to štěstí, že jsem tam nikdy nebyl, jen můj soused odseděl za vraždu 3,5 roku, bo byl nezletilý-17,let 11 měsíců!!-už dva roky je venku, nic nedělá,krade, a dělat nebude,v base odvykl,bo trestanci do 24let stáří prý nepracují..no svět kráčí ke zkáze i bez Mayů..a proto je třeba užít jízdy na BMW!!!!!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Opět s elegancí sobě vlastní něco od pana Svěráka:
Zdeněk Svěrák: Jaký prezident, takový atentát!
Není atentát jako atentát - podobnost čistě náhodná - historie se neopakuje.
Atentát na Ferdinanda celý svět šokoval.
Atentát na Václava celý svět pobavil.
Ferdinand byl následník trůnu, ale nebyl korunovaný.
Václav není následník trůnu, ale je korunovaný.
Ferdinand neměl ochranku, protože věděl, že by mu byla k ničemu.
Václav měl ochranku, ale nevěděl, že je mu k ničemu.
Ferdinand měl sebou manželku a svět se zbavil obou.
Václav neměl sebou svou manželku, ale občané by se rádi zbavili obou.
Za atentát na Ferdinanda padlo několik milionů vojáků.
Za atentát na Václava padl jeden plukovník.
Ferdinandova zkrvavená uniforma je v muzeu.
Václavova košile s kapkou krve je v kontejneru.
Ferdinand se atentátem dostal do světových dějin.
Václav se atentátem stane v celém světě námětem vtipů.
Atentát na Ferdinanda se stal záminkou světové války.
Atentát na Václava se stane tématem jedné z dalších jeho knih,
které nikdo nečte. R1200GS mě fakt baví, je to vácheň