Většina pojišťoven dříve vystavovala zelené karty bez Maroka, ale stačí když si na tu tvojí pojišťovnu zajdeš a řekneš, že tam jedeš a oni mívají v šuplíku zelenou kartu i s Mrokem... Alespoň u nás to tak fungovalo. Teď už dáváme standardně zelené karty i s Marokem.
Pokud máš pojistku v ČPP a nemáš na ZK Maroko pošli mi RZ a adresu a já ti pošlu správnou ZK
refi napsal:
to byl můj případ, pojištění u čpp na vstupu do maroka jsem si musela přikoupit pojistku na 10 dní za 60 euro, na měsíc by to bylo za 100. takže se určitě vyplatí se podívat raději pětkrát a pořádně. já koukala asi jen čtyřikrát a čtyřikrát blbě
ČPP by měla mít platné povinné ručení i v Maroku, ale asi si o to člověk musí říct, v podmínkách je:
2. Pojištění odpovědnosti platí i na území jiných států než států uvedených v odst. 1 tohoto článku, pokud pojistitel tuto platnost pojištění vyznačil na mezinárodní kartě automobilového pojištění (zelené kartě).
hugitka napsal:
Většina pojišťoven dříve vystavovala zelené karty bez Maroka, ale stačí když si na tu tvojí pojišťovnu zajdeš a řekneš, že tam jedeš a oni mívají v šuplíku zelenou kartu i s Mrokem... Alespoň u nás to tak fungovalo. Teď už dáváme standardně zelené karty i s Marokem.
Pokud máš pojistku v ČPP a nemáš na ZK Maroko pošli mi RZ a adresu a já ti pošlu správnou ZK